Horoskop resnice in na kaj biti pazljiv – januar Astrohiša

Horoskop resnice in na kaj biti pazljiv – januar Astrohiša

horoskop_novih_zacetkov_astrohisa

Že konkretno smo zakorakali v novo leto in drugi teden januarja, je kot naročen, da se malo organiziramo in začnemo biti pozorni sami nase in na svojo okolico. Tokratni horoskop vam bo razkril vse tisto, na kar morate biti pozorni pri samemu sebi in na ljudeh, ki so okoli vas.

Partnerske, poslovne vezi se bodo krepile, ampak, če boste vse to počeli v pravi smeri, ne zaletavo, pač pa premišljeno in s srcem.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

Leto 2017 je leto števila 1, kar pomeni, da se je letos začel numerološki cikel 9-let in 1. je tista, ki pomeni ZAČETEK, VZPONE, ROJSTVA (ljubezni, prijateljstev, otrok,…) Preberite si še, kaj dejansko pomeni število 1 v numerologiji – Število življenjske poti 1

Horoskop januar Oven
horoskop_oven

Znašli se boste na grobem terenu in to v podvojeni moči, na žalost. Pomeni, da boste imeli težko situacijo tako privatno kot tudi poslovno. Morali boste narediti dober načrt, kako se lotiti reševanja težav. Za vas bi bilo zelo dobro, glede na podporo planetov, da bi obe težavi reševali v tandemu z vam drago osebo, tako boste najhitreje ven iz godlje in tudi za vajino razmerje bo ta izkušnja zelo povezujoča.

Horoskop januar Bik

horoskop_bikV tem tednu vaše misli ne bodo imele prav nobenega filtra, preden bodo izstopile skozi vaš glas in povzročile ogromno škodo. Za vas bi bilo najbolje, da ostanete cel teden doma ali imate minimalno stikov z drugimi, če se le da. S tistimi, s katerimi pač boste morali imeti stike, pa se skušajte brzdati tako, da preden spregovorite, štejete do deset in obrnete besede tako, kot jih želijo slišati drugi, če hočete ohraniti odnose in mir.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop januar Dvojčka

horoskop_dvojčka

Skušajte se brzdati, preden naredite usodni korak in se sami odločite kam ter kako s skupnim premoženjem. Če boste to naredili, se vam slabo piše, slabo v smislu grde ločitve. Skupnega denarja pač ne morete zapraviti sami, čeprav mislite, da vam draga oseba razmišlja enako kot vi in bi se tudi brez vprašanja, odločila tako. Žal ni tako in če si želite dobro, ne naredite tega koraka. Raje vprašajte za mnenje.

Horoskop januar Rak
horoskop_rak

Polna luna vam ne bo prizanesla, iz vas bo privabila tisto najhujše. In to boste pokazali tisti osebi, ki jo imate najraje, saj pred tujci raje kažemo naše persone in maske. Oseba, ki vas ima rada in ki jo imate radi tudi vi, pa je prva bojna linija, na kateri radi vse razkažete, tudi vse slabo. Tako ne boste imeli samo vi uničenega dneva ampak tudi vaši ljubljeni. Morda bi vam prijalo nekaj časa samote in introspekcije.

Horoskop januar Lev

horoskop_lev

Težave v službi vas lahko odvrnejo od domačih sladkosti, a vendar bodo doma počakali na vas, zato se vam v drugi polovici tedna obetajo same dobre stvari in užitki. S partnerjem si bosta delila skoraj telepatsko povezavo, preko katere bosta točno vedela, kaj si drugi želi. Neizmerno boste uživali in hitro pozabili na službene težave. Konec koncev tja hodite služiti denar in nič drugega.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop januar Devica

horoskop_devica

Ponujale se vam bodo priložnosti za razmerja brez obveznosti, za seks brez obveznosti in podobne moderne traparije. Seveda, v vaši naravi ni nič takega, kar bi potegnilo tovrstno ponudbo, zato se raje obrnite stran in poiščite tisto osebo, po kateri vam duša hrepeni, si boste naredili veliko uslugo in ugodje. Vezanim se prav tako lahko ponudi takšno lahkotno in brez obveznosti razmerje, takoj se boste obrnili stran. Častna narava.

Horoskop januar Tehtnica

horoskop_tehtnica

Pazite, s kom se zapletate in kakšne posledice lahko to razmerje nosi. Oseba, s katero se začenjate zapletati ima za seboj veliko ljudi, ki jo podpirajo in jo imajo radi. Zato morate vedeti, da jim ne boste všeč in da bodo naredili vse, da se vas rešijo. Se sliši znano? Zanimivo, da se vam takšne stvari ponavljajo, morda pa je nekaj narobe z vami in bi morali nameniti večjo pozornost tej težavi, zlasti poiskati rešitev.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop januar Škorpijon

horoskop_škorpijon

Vaša usojena duša je z vami in nič vam ne bo preprečilo uživanja z njo. Vse krivine, ki vam jih življenje nameče sproti, bosta reševala skupaj in z lahkoto, nič ne bo pokvarilo vajinega odnosa, čeprav se bo večkrat zdelo, da ni tako. Proti koncu tedna se bodo stvari izboljšale in skupaj bosta negovala sanje drug drugega ter se podpirala. To je nekaj, za kar je vredno živeti in se boriti. Spoštujte, kar imate.

Horoskop januar Strelec

horoskop_strelecTa teden so na obzorju težave v raju in sicer zaradi tega, ker bo vam draga oseba skušala zapraviti vaš težko prislužen denar. Zapraviti denar za nekaj, kar je za vas neumnost, se boste pripravljeni tudi skregati. Če bo ljubljena oseba vztrajala pri tem, se lahko grdo konča z njenim ali njegovim odhodom. Prav je, da zagovarjate teorijo varčevanja in razumnega zapravljanja in ni je osebe, ki bi vam pri tem stala na poti.

Horoskop januar Kozorog

horoskop_kozorog

Tokrat bo vroče in pestro v vaši širši družini, vašega partnerja bodo nekatere stvari tako globoko prizadele, da boste morali ukrepati, čeprav se sprva niste nameravali vmešavati. Ampak, če želite rešiti vajino razmerje, ki ga je vsekakor vredno reševati, se boste morali globoko vmešati, praktično do komolcev zariti v zadevo. Najprej boste naleteli na hud upor, ko se bodo strasti pomirile, vam bodo neskončno hvaležni za trezno glavo.

 

Horoskop januar Vodnar

horoskop_vodnar

V tem tednu si boste naravnost želeli prepira. To vse bo nastalo zato, ker težav niste reševali sproti in so se v vas nabrale kot nevarno orožje. Izrekli boste tudi stvari, ki jih vaš partner ne pričakuje od vas. Razkrili skrivnosti, za katere se ni vedelo in tiste, za katere se je vedelo, pa se jih je ignoriralo zaradi mira. Morda bo prišlo do apokaliptičnega preobrata v vašem razmerju. Prav je tako. Morda vam je namenjeno nekaj drugačnega.

Horoskop januar Ribi

horoskop_ribi

Tokrat boste odkriti in boste tudi glasni glede tega, da vas partner enostavno ne zadovoljuje na čustvenem področju. Tisto, kar si želite, enostavno ne razume in posledično ne razume vajinega odnosa. S tem ne boste zadovoljni in to boste tudi povedali, da tukaj ni več kaj storiti. Da sta drugačna in da si želita ob sebi drugačno osebo. Najbolje je to storiti sedaj, ko bo čas zacelil rane, kot pa kasneje, ko bi bila škoda še večja.

 

komentarji