Odgovori na prošnje, 7 zvezd Nadangela Mihaela

Odgovori na prošnje, 7 zvezd Nadangela Mihaela

7_zvezd_nadangela_mihaela_uresnici_zelje_astrohisa_izzrebanci

Izmed vseh, ki ste sodelovali v Facebook interakciji; izberi si eno izmed zvezd Velikega voza, ki veljajo tudi za zvezde Nadangela Mihaela in prejmi sporočilo. Smo izmed vseh izbrali 3, katerim Numerologinja Anka posreduje odgovor.

Zaradi diskretnosi, so objavljene samo velike začetnice izžrebancev, izžrebanci, pa ste o vsem dodatno obveščeni.

 

Pozdravljena ga. NB,
vaša izbrana zvezda Velikega voza je MERAK, kateri ste se zahvalili ob 14.35 uri, za izpolnitev vaše srčne želje. Ste izredno pozitivna in močna oseba, vaš optimizem pa bi bil lahko mnogim vzor. Kljub temu pa se vam srčna želja ne izpolni tako, kot bi si sami želeli, a zato obstaja tehten razlog. Namreč pred določeno osebo, vas varuje sam Nadangel Mihael, ker ne želi, da bi svoje čisto srce delili z nekom, ki si tega v resnici ne zasluži. Sočasno pa vam sporoča, da bi se morali ozreti v drugo smer, v kateri boste opazili nekoga, ki bo znal deliti pravo in iskreno misel z vami. Zato pričnite opazovati mimo, vam poznanega okolja in v mesecu aprilu boste opazili, da se vam lahko izpolne vaša želja.
Želim vam vse dobro,
numerologinja Anka

Pozdravljena ga. NE,
vaša izbrana zvezda Velikega voza je ALIOTH, kateri ste se zahvalili ob 18.45 uri, za izpolnitev vaše srčne želje. Ste zelo odgovorna in resnicoljubna oseba, kar vam mnogi zavidajo in vas sočasno vidijo, kot nedostopno osebo. Vendar se vam zaradi tega ni potrebno obremenjevati, saj je v vašem srcu vedno prostor za tiste ljudi, ki znajo povedati resnico in znajo biti pravični. Vendar kljub temu, da si želite, da bi določena oseba razmišljala enako iskreno, kot razmišljate sami, žal to še ni mogoče. Zato vam Nadangel Mihael sporoča, da se morajo posamezniki še nekaj naučiti od vas. Vaša nagrada, vašega truda pa se bo obrestovala v najlepšem času, polnem cvetja, v mesecu maju.
Želim vam vse dobro,
numerologinja Anka

Pozdravljena ga. CZ
vaša izbrana zvezda Velikega voza je PHEODA, kateri ste se zahvalili ob 15.04 uri, za izpolnitev vaše srčne želje. Ste zelo preprosta in družabna oseba in znate prisluhniti drugim in njihovim težavam. Zato vam večkrat lahko zmanjka časa, za izpolnitev lastnih potreb in želja. Sami ste že nekajkrat izkusili, da se samo po sebi nič ne zgodi, pa vendar včasih predolgo odlašate s pomembnejšimi odločitvami. Nadangel Mihael vam sporoča, da morate bolje razmisliti, kaj si želite in kaj od tega v resnici zares potrebujete, ker tisto kar si želi vaše srce, je čisto blizu vas, le malo morate še počakati. In do pričetka letošnje pomladi, naj bi bilo tudi vaše srce zadovoljno in srečno.
Želim vam vse dobro,
numerologinja Anka

 

 

komentarji