Angel, ki pride z novim letom

Ne pozabite, vsakdo ima angela varuha, zato nikoli niste sami in vaš angel varuh vas nikoli ne zapusti. Drugi angeli pa prihajajo in odhajajo. Toda vaš angel varuh vas nikoli ne sme zapustiti, saj je za vas darilo od Boga. Zatorej se ne bojte prositi svojega angela varuha za pomoč pri katerikoli stvari v življenju. Angel varuh je čuvaj vaše duše. Z vami je zato, da bi vam pomagal, samo prositi ga morate. Tako preprosto je to, a mora prihajati iskreno od vašega srca. Vsak trenutek vas spremlja in z vami bo šel v vsako Novo leto, se z vami veselil ter vas skušal tudi v Novem letu opogumljati za življenje, ki je še pred vami.

Angel se najbolje počuti, ko ste sami srečni, zadovoljni in zdravi ter polni optimizma za naprej. Veseli se z vami, da ste sposobni premagovati življenjske ovire, da se znate boriti za svoje cilje ter, da ne podležete škodljivim ljudem ali slabim stvarem. Vendar pa je potrebno poudariti, da so angeli le posredniki ali sli poslani od Boga. Nikoli jih ne smete imeti za taka božanska bitja, ki bi lahko delovala samostojno brez vednosti Boga. Zatorej ima vsak človek svojega angela varuha ali celo angela usode, kot nekateri pravijo.

Potrebno se je vsak dan truditi za boljši jutri in angel vam bo vedno stal ob strani ter vas s svojo Božansko energijo spremljal. Zato vstopite s svojim angelom v Novo leto bolj pripravljeni na izzive, ki so pred vami ter se veselite zdravja in malih stvari, ki osrečujejo srce in duha. Ne dovolite si, da bi vam zmanjkalo volje ali poguma, saj imate ob sebi angela z Božjo energijo, ki vas ne bo nikoli zapustil. Dobra volja in optimizem sta zagotovo najmočnejše sredstvo, da boste v Novem letu lažje dosegali želeno. Prav tako vas bo še naprej podpiral vaš angel, vas spremljal ter vas ščitil. Zato se ob novem letu pogovorite v mislih z njim in pojdita z roko v roki v Novo leto, zagotovo se boste počutili bolje.

Za vas pripravila numerologinja Anka

komentarji