Prednovoletni horoskop Astrohiše

Pa smo resnično pred iztekom letošnjega leta, kmalu si bomo zaželeli vse dobro za naprej. Veliko energije ljubezni bo čutiti v zraku. Poveselili se bomo s svojimi dragimi osebami ter prijatelji. Zato je ta krajši teden, ki je pred nami lahko celo pravljičen in poln dobrih želja. V zraku bo veliko energije ljubezni in dobre volje. Bodimo sproščeni in se pripravljajmo na zaključek leta, saj smo si to tudi zaslužili. Astrohiša vam želi veselo, zdravo in srečno Novo Leto.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Ta teden bo potrebno posvetiti malce več pozornosti čustveni zvezi, saj bo težje ohraniti skladen odnos in vse obveznosti, ki jih še imate pred seboj. Samski ovni pa se še vedno lahko potrudite s svojo simpatijo ter jo še pravočasno kam povabite. Naj vam ne bo nič nerodno, saj bi vam bilo lahko kasneje žal, če tega ne boste storili. Sicer pa se bo tudi vaše znamenje pripravljalo na zaključek tega leta.

Horoskop bik

horoskop_bik

V zadnjem letošnjem tednu bodo odločni biki vseeno začutili nekaj negotovosti, saj bodo tisti, ki so v zvezi, pričakovali več podpore od ljubljene osebe, ko gre za sprejemanje odločitev. Malce potrpežljivosti tako ne bo odveč, saj bi lahko sprejeli kakšno nepravilno odločitev. Slednja pa bi vam in vašim najbližjim lahko pokvarila zaključek leta. Zato bodite tudi sami bolj potrpežljivi, sproščeni in se raje mirno pogovorite o tistem, kar vas še moti ali želite dokončati.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Pri tistih, ki so v resni zvezi, bo ta teden malce naporen, saj boste želeli vse postoriti čim bolje in čim več. Partner vam bo sicer pomagal, a bo tudi sam imel nekaj idej, ki jih bo želel izpeljati. Zato se ne naprezajte preveč ter se sočasno posvečajte tudi nežnostim in ljubečim pogledom, lažje bo za oba. Dvojčke, ki so samski bo pritegni nekdo iz delovnega ali prijateljskega okolja, a treba bo zbrati pogum in pokazati svoja čustva.

Horoskop rak

horoskop_rak

Nesebični raki bodo postavili potrebe svojega partnerja ali partnerke na prvo mesto, saj jim je pomembno, da so ljudje okrog njih srečni. V zameno bodo pričakovali hvaležnost, pozornost in ljubeč objem. Vse to bodo tudi prejeli od svojih ljubljenih oseb. Samski raki bodo izžarevali privlačnost, tako da se jim obetajo nove zveze. Tisti, ki se bodo odločili za ta korak, tega ne bodo obžalovali, a morali se bodo bolj potruditi.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

V tem obdobju so ponosni levi bolj občutljivi kot sicer, zato se bodo skušali izogniti družinskim razpravam in morebitnim obveznostmi. Vendar jih bodo partnerji znali dobro angažirati in vse bo odvijalo, kot se mora. Tisti levi, ki so samski in si na vso moč želijo vstopiti v partnerski odnos, pa velja, da naj bodo malce previdni, saj bo prava priložnost prišla z pravo osebo.

Horoskop devica

horoskop_devica

Tiste device, ki so v zvezah, so trenutno zelo zadovoljne, saj čutijo, da je njihov odnos izjemno iskren in pristen. Zato bo ta teden zanje zelo romantičen in začutili bodo nov zagon. Samske device bodo privlačne za okolico in zelo dobre volje, kar jim bo koristilo pri spoznavanju novih oseb. Obeta se jim možnost, da spoznajo osebo ob kateri jim bo zaigralo srce. Za to znamenje bodo prihodnji dnevi polni lepih trenutkov.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Samski ljudje, rojeni v tem znaku, bodo začutili potrebo, da najdejo nekoga, ob katerem bi se umirili. A prevelika odločenost lahko marsikoga odbije, še posebej na začetku spoznavanja. Malo več sproščenosti in nasmeha ne bo škodilo nobeni tehtnici. Vsi, ki so v trdnejši zvezi bodo hoteli vlagati v skupno prihodnost, tudi z urejanjem doma in nakupovanjem stvari, ki bodo polepšale ta teden tudi domačim.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Zdi se, da je pred samskimi škorpijoni nadvse razburljiv teden, saj se bodo spuščali v nova poznanstva, v katerih bodo lahko izrazili vso svojo energijo in čustva. Tisti škorpijoni, ki so v zvezi, bi se morali bolj posvetiti svojim partnerjem ter jim izkazati svojo strast in intenzivnost ljubezni. Praznični dnevi so pred vrati in medsebojno izkazovanje čustev jih lahko vsekakor polepša in naredi še bolj ljubeče.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Čeprav ste skoraj vedno razpoloženi za pustolovščine, to ne velja za romantične odnose. Ta teden samski strelci ne bodo čutili večje potrebe po novi zvezi, saj se bodo stalno gibali med znanci, prijatelji in sorodniki. Vendar pa Amorjeva puščica lahko vseeno posameznike preseneti. Strelci, ki so v zvezi, bodo decembra čutili večjo potrebo po ljubezni, ki jih bo dodatno motivirala za vse praznične priprave.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Vedri kozorogi bodo ta teden uživali v svojem družabnem življenju, saj jim veliko pomeni to, da se ljudje okrog njih počutijo dobro. Ta teden jim bo pisan na kožo, tako da bodo oddajali veliko pozitivne energije. Samski kozorogi bodo izjemno družabni, kar bo razširilo njihov krog znancev. Vezani kozorogi pa bodo začutili večjo strast do svojega partnerja ali partnerke, kar bo vsekakor izboljšalo odnos.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Vodnarji si bodo v zadnjem tednu pogosto želeli nekaj osebnega prostora, a bodo le težko našli čas za to. Njihovi najbližji jih bodo hoteli imeti ob sebi, tako da bo treba počakati na bolj mirne dneve. Samski vodnarji bi lahko srečali osebo, s katero bi bili v romantičnem odnosu. Iz tega se lahko razvije tudi kaj več, a ni rečeno, da bodo dobili tisto, kar so pričakovali. Vezani pa bodo ta teden zelo ljubeči in ljubljeni.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Zadnji teden bo za samske ribe izjemno zabaven in vesel, saj bodo vsak trenutek izkoristile za druženje z ljudmi, ki so jim pisani na kožo. Pogosto bodo zahajale ven in lahko jih čaka kakšno prijetno presenečenje, ko gre za srčne zadeve. Tiste ribe, ki so v zvezi se bodo lepo razumele s svojimi ljubljenimi osebami in imeli bodo veliko skupnih načrtov. Za vse pa velja, da bo energija ljubezni močneje prisotna v tem tednu.

komentarji