Predbožični horoskop Astrohiše

Bolj se bližamo izteku letošnjega leta, bolj smo lahko pozitivno naravnani, saj nam v prihodnje sledi več dobrih stvari, kot si mislimo. Zato ne bodimo slabe volje tem več ponosni na vse, kar smo v tem letu dosegli. Bolj spoštujmo sebe in vse svoje dosežke, saj nismo slabo preživeli tega leta. Namreč lahko bi bilo še slabše, le pomislimo kaj vse smo ustvarili in zagotovo nam bo lažje. Zatorej se veselimo prihoda Novega leta z vsem, kar nam veliko pomeni ter nas preprosto osrečuje.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Ta teden bo za rojene v znamenju ovna neobičajen, saj bodo prvi dnevi obarvani z manjšimi konflikti in nesporazumi. Včasih bo res težko razumeti misli ali občutke drugih, vendar boste kot vedno našli rešitev za vse, ki so vam blizu. Samskim ovnom, prihaja neobičajna ljubezenska romanca, ki jo boste sprejeli z navdušenjem. Praznični dnevi pa bodo bolj naklonjeni tudi vezanim, saj prihaja nekdo zanimiv, ki bo igral posebno vlogo v vašem življenju. Zato bodite bolj očarljivi in vse se dobro izteklo, kot pričakujete.

Horoskop bik

horoskop_bik

Na trenutke boste v prvih dneh tedna negotovi, še posebej na osebnem in ljubezenskem področju. Najverjetneje zaradi nekaterih dejanj osebe ali nepremišljenih besed. V ljubezenskem življenju vas bo bolj motila energija v partnerjevem obnašanju kot pa dnevno razpoloženje. Nahajate se na prelomu oziroma razpotju med osebnimi željami in možnostmi, ki se zdijo sicer bolj realne in dosegljive. Da bi izboljšali dialog s prijatelji, poizkusite konec tedna ustvariti harmonijo. Zato se boste preko vikenda, z zapleti na področju ljubezni veliko lažje soočali.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Ta teden bo zaradi ugodnih astralnih vplivov zelo primeren za nove ljubezenske dogodivščine, po katerih hrepenite. Toda tokrat ne bo šlo vse po načrtih, ker vam bo ponagajalo Ozvezdje. Počakajte na boljše čase, ko boste imeli veliko več in boljših priložnosti. Tisti, ki ste v daljši vezi, boste delovali sproščeno in ustaljeno. Mogoče bi bilo dobro, da nekoliko popestrite svoj odnos. Preko vikenda bodo dnevi namenjeni direktnim pogovorom, ki bodo obrodili dobre sadove. V praznični noči pa se boste poigrali in z dobro voljo dosegli veliko lepše dogajanje.

Horoskop rak

horoskop_rak

V prvih dneh tedna se bodo nekatere vaše dileme, iluzije ali čustvene sanje obrnile v drugo smer. Na srečo nezadovoljstvo ne bo trajalo dolgo, ker vas že na sredini meseca pričakuje nova ljubezenska sreča. Posebno zadovoljstvo in pravi razcvet, čustveni zanos ali nova romanca, prihajajo konec tedna, ko se Ozvezdje pomakne naprej, po svoji stezi. Občutili boste močno potrebo, da polepšate svoje družinsko ali intimno življenje ter ostanete opaženi. Preko vikenda se boste ukvarjali z manjšimi ljubezenskimi zapleti, ki vas bodo nekoliko obremenili.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

Večkrat zaradi svoje povečane samozavesti delujete zelo uporniško in kljub temu, da vam nekdo dobronamerno nasprotuje, želite uresničiti vse svoje cilje, ki ste si jih zadali. Kljub svoji impulzivni naravi ne bodite v prvi polovici tedna, nestrpni temveč počakajte, da se čustvene želje in potrebe rešijo. Če ste samski, bodo novi kontakti in poznanstva prinesli ljubezensko romanco. Vaša samozavest ni vprašljiva, saj obožujete komplimente in zavedanje, da ste lastnik neukrotljive privlačnosti. Teden vam prinaša veliko neobremenjenega delovanja in zadovoljstva.

Horoskop devica

horoskop_devica

Prva polovica tedna bo na vseh področjih nekoliko monotona. V drugi polovic se bo stanje spremenilo na bolje. Hrepeneli boste po novih in vznemirljivih dogajanjih, kar ne pomeni nujno, da gre za veliko in romantično ljubezen. Morda le za trenutek, v katerem boste doživeli nekaj novega, zunaj vsakdanjega, in takšno željo vam lahko izpolni le oseba, ki prihaja od daleč ali jo srečujete redko. Sprejmite priložnosti, ki vam bodo ponujene na področju dela, saj vam prinašajo nekaj novega in vznemirljivega. Vikend bo romantičen.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Poiščite v prvih dneh tedna drugačne načine, kako ponovno prižgati iskrice v svojem razmerju. Bodite pozorni predvsem na to, kaj vašega partnerja razjezi. Če ne veste, poskusite ugotoviti. S spontanostjo lahko na dober način privlečete pozornost neke osebe in zdaj je pravi čas, da to storite. Za samske prihaja v zadnjem delu tedna obdobje zabave, vendar le, če boste sproščeni. Odvrzite svoj stari pristop in izumite nekaj novega, drugačnega. Nekaj, kar bo privlačno in kar vas bo ponovno vrnilo v prijetne energije.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Škorpijonom se bo v prvih dneh tedna dogajanje prevesilo v zelo pestro, saj bodo dejanja ali besede prijetne osebe pravo presenečenje. Nobenega smisla ne bo, da bi analizirali vse, kar se dogaja v vašem ljubezenskem življenju, saj vaš slaven pristop tokrat ne bo deloval. Prepustite se toku in videli boste, kam vas bo pripeljal. Prijetno boste presenečeni v zadnjem delu tedna. Ko enkrat sprejmete dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste veliko lažje upravljali svoje življenje, ki bo še posebej za vikend, veliko bolj pestro in vznemirljivo.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Zvezde vam bodo v vašem znamenju naklonjene v zvezi, ki se že nekaj časa razvija in tokrat lahko preraste v kaj več. Vsekakor bo le od vas odvisno, ali boste branili svojo svobodo ali ne. Velikokrat se sprašujete, zakaj vas določene težave ali nesporazumi doletijo takrat, ko se vam niti ne sanja, da bi se lahko zapletlo. Odgovor se bo tokrat vrtel v smeri, da znate sami vse najboljše ter da pomoči ne potrebujete. Poskusite se preko vikenda nekoliko bolj prepustiti čustvom, saj si lahko le tako pričarate prijetno doživetje in zadovoljstvo.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Ne bodite v začetku tedna, ko boste z energijo Zvezd razpršeni, obsedeni z idealom, z nečim, česar morda ne boste tako zlahka dosegli. To, da ste zahtevni je sicer del vašega karakterja, a tokrat vseeno pazite, da ne boste preveč zavozlali situacije, posebno z osebo, ki vam veliko pomeni. Najbolj zabavno bo ob prijateljskih stikih, kjer se bo vse dogajalo brez posebnih težav ali zapletov. Težava lahko nastane takrat, ko si zaželite nekaj več, kar se lahko pojavi preko vikenda, ko boste ves čas hrepeneli po nečem večjem in močnejšem.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V prvih dneh tedna se nikar preveč ne zapletajte, saj časa nikakor ne morete zavrteti nazaj. Zato se spomnite, da je lažje preprečiti kot zdraviti, in se brzdajte vsakič, ko bi morda radi povedali kakšno besedo preveč. Ljubezen bo v drugi polovici tedna povezana z nekom, ki ga cenite in spoštujete, pa vendar je morda to oseba, ki ji še ne zaupate dovolj. Bodite pozorni in berite tudi med vrsticami. Tisti, ki ste na poslovnem področju že dlje časa v negotovosti, se boste v tem tednu čudovito počutili in bolj zaupali vase.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Na ljubezenskem področju pričakujte v prvih dneh tedna burno dogajanje. Zdaj je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo vašo možnost prejemanja ljubezni v ljubezenskem življenju. Svoj trud in energijo usmerite v odločitev, kaj si želite od svojega življenja, vse ostalo bo začelo delovati preko vikenda, ko boste veliko bolj samozavestni in predani vsemu, kar želite doseči ali spremeniti. Tudi finančno področje vas v tem tednu ne bo razočaralo, saj boste pripravljeni na vse in imeli boste več možnosti.

komentarji