NUMEROLOŠKI HOROSKOP S 5. SREČNIMI ŠTEVILI

Naj vam vaša izbrana števila prinesejo uspeh pri različnih poslovnih pogovorih, pri opravljanju izpitov, pri odločanju o različnih spremembah vašega življenja ali pa celo pri igrah na srečo. Upoštevate lahko samostojno število, kot dan v tednu ali uro, ali pa uporabite vseh pet števil na enkrat. Naj vam srečna števila prinesejo želeno zadovoljstvo.

Tisti, ki svoje število življenjske poti ne poznate, si ga izračunate na način, da vsa števila vašega datuma seštejete do enomestnega števila.

PRIMER: rojstni datum 18.1.2021, seštejte števila datuma:
1+8+1+2+0+2+1 = 15 = 1+5 = 6
torej, v tem primeru, je število življenjske poti 6 in preberite opis pod številom 6.

Življenjsko število 1: V prvih polovici tedna vam bo prijetno pri srcu, saj boste doživeli lepo presenečenje. Tokrat bo manj pomislekov, ki bi kradli vašo energijo ali spanec. V nekem pogovoru se boste počutili zadovoljno. Stanje na ljubezenskem področju bo postajalo vedno bolj razgibano, kar vam bo popolnoma ustrezalo. Energije vam ne bo primanjkovalo, kar vas bo vsekakor prebudilo. Vaša srečna števila so 2, 8, 14, 27 in 35.

Življenjsko število 2: V prvih dneh tedna se izogibajte naglim, nepremišljenim in hitrim odločitvam, saj vas lahko drago stanejo. Pustite vsaki stvari, da dozori v pravi ali ustrezni smeri, ki jo potrebujete. Razmišljate o večjih spremembah, ki bi bile sicer nujno potrebne, vendar se prehitro vanje ne spuščajte, saj obstaja verjetnost, da se odločite prenagljeno in s tem sebi v škodo. Vaša srečna števila so 1, 5, 15, 22 in 38.

Življenjsko število 3: Obveznostim ne bo videti konca, tako da se vam bo v prvih dneh tedna lahko pojavila blaga utrujenost. Uporabite svojo dobro energijo in odločnost s katero vedno izpeljete vse, kar je potrebno, da boste premagali vse obveznosti in napore v tem tednu. Z besedami boste na koncu tedna drznejši in pogumnejši, kot ste običajno, saj boste znali vse postaviti na svoje mesto. Vaša srečna števila so 3, 9, 16, 18 in 42.

Življenjsko število 4: V prvi polovici tedna boste še nezadovoljni, saj se ne odvijajo stvari, kot si sami želite. Zato boste nekomu v sredo odgovorili le iz vljudnosti, saj nimate energije, da bi razpravljali o nepomembnih rečeh. Zelo dobro se boste konec tedna počutili v svoji koži, vendar pustite nekaj energije tudi za druge, saj bodo spraševali po nasvetih, ker so vaši odgovori vedno zelo direktni. Vaša srečna števila so 2, 20, 22, 27 in 49.

Življenjsko število 5: Dobro vam bo šlo od rok vse, česar se boste lotili, zato bo ta teden ugoden za povzpenjanje do zaželenih sprememb. Sledite svojim sposobnostim in še preden se boste zavedali, boste na cilju. Delo bo v ospredju, čeprav ste si želeli več nežnosti in prostega časa. Konec tedna bo sledil preobrat in celo presenečeni boste, kako se bo vse lepo obrnilo. Vaša srečna števila so 3, 7, 13, 17 in 29.

Življenjsko število 6: Teden je primeren za intelektualne izzive, ki jim boste zlahka kos, pa še napolnili vas bodo z energijo in dobro voljo. Pestro dogajanje bo razburkalo vašo domišljijo, ki je že nekaj časa mirovala. Poslovnih razmer ne morete spremeniti, vendar se lahko prilagodite in sprejmete določene zadeve takšne, kot so, saj vam le te lahko prinesejo zadovoljstvo. Vaša srečna števila so 6, 10, 11, 21 in 44.

Življenjsko število 7: V prvih dneh tedna se boste izborili za svoje, saj boste videli realno sliko, ki vas bo vzpodbudila k akciji in rešitvah, ki si jih želite. Tudi ljubezen vam bo v tem tednu bolj naklonjena. Privlačnost bo še večja kot običajno. Preverite vse dogovore, pogodbe in račune, saj vse skupaj ne bo ravno, kot ste si zamislili. Na čustvenem področju boste preko vikenda bolj čustveni. Vaša srečna števila so 4,15, 23, 33 in 41.

Življenjsko število 8: Nekaj pomembnega boste izvedeli v drugi polovici tedna, kar vas bo spravilo k razmišljanju. Vsekakor bi morali pokazati, da ste odločnejši in pogumnejši, da bi se vklopili v ponujeno zadevo. Zatem vam bo lažje in boste kos predvidenim obveznostim. Dobro se boste počutili s tistimi, ki razmišljajo podobno kot vi. V ljubezni boste preko vikenda bolj zadovoljni ter sproščeni. Vaša srečna števila so 6, 9, 19, 26 in 44.

Življenjsko število 9: Veliko nepredvidljivega se bo dogajalo, posebno na čustvenem področju, v tem tednu, kar vas bo malce zmedlo. Edina slaba stran tedna bodo odnosi, kar vas bodo spodbudili k razmišljanju, kako naprej. Zato si ne smete dovoliti nepremišljenih besed ali občutkov, ki bi vas lahko vodili v napačno smer. Vaša srečna števila so 7, 10, 18, 31 in 49.

Za vas pripravila, numerologinja Anka

komentarji