Astrološki horoskop

Astrološki horoskop za vsa zodiakalna znamenja. Tokratni horoskop nas nagovarja k temu, da smo že dodobra zakorakali v pomlad in da je potrebno še nekaj potrpežljivosti ter dela na sebi, da bomo lahko s polno paro uživali in obirali sadove sedanjega sjanja.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Ta teden določenim opravkom ne bo videti konca, zato se poskusite dogovoriti tako, da boste nekaj obveznosti lahko tudi preložili. Niste navdušeni nad tem, da morate tudi tokrat reševati določene poslovne zaplete, ki so nastali popolnoma nesmiselno. Čeprav bo v vaši okolici zelo bučno, boste znali poslušati sebe in se tokrat odločiti tako, da bo dobro za vas.

Horoskop bik

horoskop_bik

Neko vprašanje, ki vas je že nekaj časa obremenjevalo, se vam bo naenkrat zdelo kot nekaj najpreprostejšega. Razlika je le v tem, da se boste v tem tednu znali bolj sprostiti. Če ste še vedno zbegani glede neke osebne zadeve, ne iščite dlje od najtesnejšega kroga prijateljev, za nekaj pravih nasvetov. Obeta se vam dobro svetovanje ter prijetno druženje.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Naj gre za osebne ali poslovne finance v tem tednu, bodite dosledni pri preverjanju, koliko denarja se troši in kako. Navsezadnje velja pregovor, da iz malega lahko zraste veliko. Ne verjemite vsemu, kar slišite. Soočili se boste z veliko konkurenco, ki vas bo naredila nekoliko nemirne in prinesla na plano dvome. V ljubezni pa boste ta teden bolj pomirjeni, kot si mislite.

Horoskop rak

horoskop_rak

V tem tednu boste razumeli , da stvari ne boste počeli prehitro, ampak jih boste znali narediti v pravem trenutku. Sprostili vas bosta narava in rekreacija. Več, ko se boste pogovarjali z drugimi, prej boste spoznali, koliko lahko ponudite drugim. Prišlo bo do zanimive spremembe, vezane na vaše poslovno ali finančno področje. Na čustvenem polju pa bo tokrat bolj umirjeno.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

Ta teden ne boste imeli občutka za mero in ne bo vam uspelo poiskati pravega trenutka, da se zaustavite. Pogovori vam ne bodo nujni, zato boste raje takoj prešli k zadevam, ki vas obremenjujejo. Zelo so vam bo mudilo in privlačile vas bodo novosti, ki se bodo pojavljale na skoraj vsakem koraku, še posebej v soboto, ko boste tudi bolj čustveno dovzetni.

Horoskop devica

horoskop_devica

Nadarjeni ste za vzpostavljanje in vzdrževanje družbenega omrežja, kar vam bo vcepilo visoko samozavest. Ko boste hoteli pritegniti pozornost nekoga posebnega, ne oklevajte in sami naredite prvi korak. Vaša vključenost v dobro delo bo lahko prinesla pozitivne učinke, ki jih bo čutiti še nekaj časa. Zato bodite ta teden bolj radovedni in sprašujte vse kar vas bo zanimalo.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Najbolje bo, da v sredini tedna pustite dogodkom, naj gredo svojo pot. Bolj kot boste želeli in poskušali vplivati nanje, slabše bo. Na denarnem področju boste po dolgem času vendarle posegli po zvezdah, vendar bo to na vašo žalost zelo hitro minilo. Soočite se z situacijo in nikar ne iščite težav tam, kjer jih ni.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Nekoga boste izzivali, morda zato, ker je med vama nekaj nerazčiščenih računov. Vsekakor pazite, ker boste tokrat prenehali poslušati nekje na pol poti, preden bo pogovora sploh konec. Ta teden boste na delovnem mestu izvedeli veselo novico, ki vas bo motivirala in vas pripravila do razmišljanja o napredku. Za konec tedna pa poskrbite tudi za svoje najdražje in uživajte z njimi.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Najprej boste zadovoljni s seboj in samozavestni, potem pa spremenite taktiko, da ne boste česa zamudili v tem tednu. Slišali boste nekaj, kar vas ne bo ravno navdušilo. Preizkušnja vas bo konec tedna čakala v ljubezni in omenjeno boste uspešno opravili ter uživali s svojo ljubljeno osebo. Poslovne in finančne zadeve bodo ustaljene, zato se vam ni potrebno dodano vznemirjati.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Izredno zanimivo bo v prvih dneh tedna in tudi naporno. Nekaj boste opravili nekoliko drugače kot doslej, treba bo tudi prehoditi nekaj več kilometrov. Morda je prav to pravi način, da bi se sprostili in navezali nove, boljše stike. Bodite pozorni na svojo finančno situacijo, saj se vam kopičijo manjši dolgovi, ki so lahko obremenilni. V ljubezni pa le malo popustite, da bo za oba bolje.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Težave doma ali z vašim partnerjem bodo prišle v prvih dneh tedna na dan. Ne dovolite, da vaša trma pripelje do težav, ki jih več ne boste mogli rešiti. Zato se ta teden osredotočite na svoje cilje in ne na namišljene stvari. Stremeli boste po pohvali in priznanju, toda ne boste ga pridobili tako zlahka. Vložiti boste morali malo več energije in truda v odnosih in pred vsem v partnerski povezavi.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Zaradi pogostega prelaganja svojih obveznosti postaja vaše breme za vas vedno težje. Če se jih ne boste takoj lotili, vas bodo v kratkem času brez dvoma dohitele in težje jih boste reševali. Delovni uspeh se bo vsaj začasno dvignil v tem tednu. Konec tedna boste prišli do prijetnih spoznanj, povezanih s svojo ljubljeno osebo, ki vam ves čas stoji ob strani, le da tega vedno ne opazite.

komentarji