Numerološki horoskop

Numerolški hoskop za maj nam obeta spremembe, ki vodijo v boljše čase. V preteklem obdobju, smo namreč veliko časa in energije namenjali izboljševanju naših odnosov, razmerij in ekonomsko socialnih stanj, zato se bodo plodovi le tega pokazali v bližnji prihodnosti.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Učenje in delo vam bosta v prvi polovici tedna vzela malo več časa. Na delovnem mestu bo vaša kreativnost nagrajena, kar bo odlična motivacija za ustvarjalnost. Proti koncu tedna ostanite doma, poskrbite za zračnost prostorov in počitek. Po spletu srečnih okoliščin in vaši volji vam uspe odpraviti zaplete v prijateljskih odnosih. V danem trenutku sploh ne boste vedeli kako hitro je teden naokoli. Čas bo prinesel odgovore, sami pa po premisleku odločno naprej.

Horoskop bik

horoskop_bik

V sredini tedna se boste zaradi vpliva zvezd spopadali s pomanjkanjem energije. Poiščite si motivacijo, ki vas bo rešila vsakodnevnih muk. Morda nekaj miselnih vaj, ki bodo prebudile vašo zavest. Nepremišljenost in svojeglavost bosta povzročili nevšečnost na finančnem področju. Rešitev za vas bo le organizirano delo. Osebo, s katero boste komunicirali v drugi polovici tedna, lahko spoznate tudi na drug način, ki vas zna presenetiti.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V prvi polovici tedna bodo vse aktivnosti podrejene pripravam na predstavitev zadeve, v katero verjamete in si upravičeno obetate dodatni vir dohodka. Povabite partnerja v razkošje odnosa, združita moči in znanje, skupaj lahko hitreje dosežeta želeno. Proti koncu tedna vam bo zabava ljubša od obveznosti in dela. Preizkušnje bodo velike, vaše dojemanje pa zelo lahkotno. Vendar imejte zmernost na prvem mestu.

Horoskop rak

horoskop_rak

Občutek, da ste blokirani in v slepi ulici, vas bo spremljal vse do sredine tedna, ko dobite nenavadno ponudbo, ki se kasneje izkaže za resno in vam bo predstavljala večji izziv. Privoščite zmago tudi drugim in se z njimi veselite, saj prihaja tudi vaših pet minut slave. Držite se obljube, da vas malenkosti ne bodo več razburjale, saj lahko napačne poteze kmalu obžalujete. Dela vam ne bo manjkalo. Kmalu vam sledi sestanek z vam pomembno osebo in bo zelo pozitiven.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

V tem tednu bo za vas ugoden čas za sklepanje poslov, novih idej z dobrim in trajnejšim zaslužkom. Več novih priložnosti bo tudi v zasebnem življenju. Novice, ki jih slišite, vas lahko razveselijo in so dodatna delovna motivacija. Priznate lahko, da ste pričakovali tak razplet in zato žrtvovali veliko svojega prostega časa. Ob tem uspehu nikar ne pozabite pohvaliti vseh prijateljev in družine, ki so vam nesebično pomagali. Pa poskrbite tudi za nežnosti v ljubezenskem odnosu.

Horoskop devica

horoskop_devica

Z vizualizacijo in intuicijo lahko v tem tednu zgradite boljše odnose, nove priložnosti dosežejo vrhunec sredi meseca, ko vam je zaupana skrivna naloga, ki terja popolno diskretnost. Razvijati lahko začnete samodisciplino, nova podoba vam bo všečna. Knjige z lahko vsebino bodo vaše terapevtke in odlična družba. Preko vikenda pa se le bolj potrudite na čustvenem področju, saj vas vaša ljubljena oseba že močno pogreša in večno vas ne bo čakala, da se boste prebudili.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Ta teden vam oboževalcev ne bo manjkalo, le pravega bo potrebno prepoznati. Prebudite v sebi otroka in se prepustite radostim, ki jih že dolgo pogrešate. Zmagovalne energije vas bodo spremljale tudi na delovnem mestu, kjer boste s svojimi inovativnimi idejami gladko pometli s konkurenco. Samski lahko po dolgem času srečate osebo, od katere upravičeno lahko pričakujete nekaj več. Vsi pa bi morali več storiti za svoje boljše počutje in dvig odpornosti.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V prvi polovici tedna boste s sodelavci in poslovnimi partnerji odlično sodelovali in temu primerni bodo rezultati. Klima na delovnem mestu bo sproščena in ugotovili boste, da ste v preteklosti ravno to pogrešali. Vezani s partnerjem odprete pomembno temo, samski pa svojo energijo usmerite v simpatijo. Zadani cilj po finančni stabilnosti bo proti koncu meseca že skoraj dosežen. Navdušeni boste, kako lahko s samodisciplino dosežete veliko in kako se vam na tak način stvari ali zadeve obračajo samo na bolje.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Duševni mir in ohraniti prijateljske vezi so stvari, ki se jih boste v prvi polovici tedna najbolj veselili. Občutek, da je bilo vsega preveč in da je šlo preko mere še sprejemljivega, vas spremlja, zato se ga čim prej znebite. Skušajte stvari podoživljati na humoristični način in se postavite na realna tla. Privoščite si užitke razvajanja v dvoje. Napetost bo popustila. Preko vikenda se boste izkazali s svojo praktičnostjo in iznajdljivostjo. Zvezde vam bodo naklonjene pri odplačevanju dolga, ki bo poravnan še pravočasno.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Napetost bo v prvi polovici tedna naraščala in na preizkušnji bo vaša delovna stabilnost. Ljudje okoli vas bodo opazili, da se nekaj dogaja, in upravičeno bodo zaskrbljeni. Vendar ne skrbite, saj se lahko veliko zadev reši samo po sebi, tako bo vaše začeto delo dobilo smernice napredka. Čez vikend pa dragi osebi pripravite presenečenje, ki pa naj ne bo darilo, temveč nekaj kar bosta z veseljem počela skupaj. Čas je, da se oprimete novih prepričanj, ki so obetavnejša.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Že res, da vam drznost ni tuja, v tem tednu pa se le malo ustavite in razmislite, ali so vse vaše muhe smiselne. Oseba, s katero se spogledujete, ni samska, zato bo razsodnost več kot dobrodošla. Prijateljstva se ne da kupiti zadovoljite se s tem, kar v danem trenutku lahko imate. Ne prehitevajte dogodkov in se več posvečajte svojemu napredku v delovnem okolju, ki ga lahko dosežete, če boste bolj motivirani, dinamični ter delovni nasploh.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Vaša ljubezenska zveza bo na očeh javnosti, zato bo zunanji videz še kako pomemben in pred vsem kako se razumeta pred drugimi. Zato bodita bolj umirjena, bolj prijateljska in bolj zagledana drug v drugega. Okolica ni pomembna temveč vajin čustveni odnos, ki vaju lahko vodi v nekaj lepega ali pa tudi ne. Na delovnem področju v tem tednu še ne pričakujte bistvenih sprememb, le bolj zaupajte vase in svoje delovne sposobnosti, pa bo vse v redu.

komentarji