Numerološko astrološki horoskop

Tokratni horskop je prepleten z romantiko in spomladansko radostjo. Bliža se nam poletje in to čutimo tako v okolju narave same, kot tudi pri našem splošnem razpoloženju, ki nas že kliče po tem, da se zares sprostimo in odvržemo vsa bremena, ki nam jih je naložilo preteklo obdobje.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Venera vam bo s svojo čarobno energijo pomagala, da boste še naprej neustavljivo privlačni na vseh področjih. Vendar bodite previdni z nepremišljeno impulzivnostjo v četrtek, še posebej pri denarnih zadevah, saj lahko po nepotrebnem nekaj izgubite. Vaša sprostitev bo to soboto na vrhuncu, saj boste blesteli med domačimi in prijatelji. Pozno zvečer pa se boste posvetili romantiki v dvoje.

Horoskop bik

horoskop_bik

V tem tednu stopite korak nazaj in uporabite nekaj pomirjevalnih strategij, da pomirite svoje duševno zdravje. Ko se Sonce v vašem znamenju zlije z vašo energijo, bodite pozorni na hitre momente sredi tedna in se ne prenaglite z odločitvami, ki so za vas pomembne. Ta konec tedna naj bi vam prinesel veselje in veliko bolj umirjen vikend, primeren za zabavo ali preprosto sprostitev z najbližjimi.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Prijateljstva so ta teden zelo pomembna, še posebej v sredo, ko se energija premakne na področje vaše osebne karte. Navdihnjeni boste, da se povežete s svojimi najboljšimi prijatelji in se družite z ljudmi. Pritegnili vas bodo tudi novi stiki, ki so usklajeni z vami. Če ste samski, lahko občudovalec pride ob predstavitvi prijatelja ali med druženjem. Zato lahko v petek doživite tudi presenečanje na področju čustev.

Horoskop rak

horoskop_rak

Poslovni kolega, ki ga imate za prijatelja, lahko igra vlogo pri trenutnem projektu ali vas usmeri v novo pot. Če iščete ljubezen, lahko vašo pozornost pritegne občudovalec, povezan z vašim delom. Poleg tega je zdaj čas, da pokažete svojo ustvarjalnost za napredovanje v karieri. Oglejte si, kaj lahko storite, da izboljšate svoje pogoje ali zmanjšate stres na delovnem mestu. Presenetljiva novica vas lahko preseneti okoli sobote, ko se lahko nekdo nepričakovano pojavi.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

V tem tednu vam bodo prijatelji, ki delijo vašo življenjsko filozofijo, prinesli veselje in potrditev, da ste na pravi poti. Venera vas spreminja in želi od vas, da v svoje življenje povabite ljubezen ali okrepite svoj obstoječi odnos. Bodite odprti za presenečenja tudi v službi, še posebej v četrtek, ko bo vaša energija izredno pozitivna. Kar se zdi kot vsiljevanje ali breme, je lahko prikrita priložnost, zato bodite bolj sproščeni.

Horoskop devica

horoskop_devica

Vsi, ki ste v odnosu, lahko Venera poglobi čustva med vami in vašim partnerjem, lahko pa tudi povzroči težave, v primeru nezaupanja v partnerja. V resnici gre za zdravljenje srca, zato si prizadevajte, da si vzamete nekaj časa zase, da se spočijete, obnovite in napolnite, ter se nato posvetite partnerju. Po drugi strani pa bo vikend idealen čas za počitek in okrevanje, izražanje občutkov ter popestritev razmerja.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Ta teden se lahko kaže med vami in drugimi v delovnem okolju, kot prijateljstvo, vendar vseeno ohranjajte neko razdaljo zaupanja ter bontona. Na polovici tedna bi lahko prišlo do finančne spremembe ali presenečenja, zato bodite bolj previdni z denarjem. Karkoli se zgodi, ste v dobrem položaju, da premagate nevihto, zato ne paničarite in ne razmišljajte preveč. To lahko tudi prinese boljši čustveni odnos.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V začetku tega tedna bo okoli vas zelo sproščeno vzdušje, k čemur pripomore astralna energija, ki v sredo spremeni znamenje in se premakne v območje dobrega počutja vaše osebne karte ter usmeri vašo pozornost na potrebe drugih. Vaš poudarek je lahko na ljudeh, za katere skrbite, ali projektu, ki pomaga tistim, ki potrebujejo pomoč. Četrtek ima potencial, da bo nepozaben dan v vašem življenju z lepim presenečenjem.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Vaše naravno navdušenje bo pritegnilo ljudi, ki bi radi šli na zmenek, se spoprijateljili ali sodelovali z vami v tem tednu. Če poskušate izboljšati svoje zdravje in dobro počutje, si privoščite več vitaminov ter gibanja v naravnem okolju. Energija vikenda j bo tokrat za vas zelo raziskovalna in optimistična v smislu druženja z domačimi ter prijatelji. Ni dobro, da pa pozabite na svojo srčno osebo in njene potrebe.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V tem tednu je čas, da svojo ustvarjalnost uporabite za izboljšanje življenjskega okolja. Energija čustev bo tudi okrepila harmonijo z potencialno nadležnimi sorodniki, kar bo olajšalo reševanje vseh družinskih težav, s katerimi ste se spopadali. To je pravi čas, da polepšate ali prenovite svoj dom. Kar zadeva romantiko, lahko svoja čustva usmerite že sredi tedna, v sebi najbolj srčno osebo..

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Ta teden je vaša moč v komunikaciji, ki bo prebudila vašo mentalno ustvarjalnost. To bi vam moralo biti v veliko pomoč pri delu in v osebnem življenju. To je tudi odličen čas za potovanje, da popestrite romantiko ali spoznate nove ljudi. Pričakujte nekaj zanimivih družinskih novic sredi tedna, še posebej v četrtek. Vendar boste tokrat bolj zbrani in nadvse prijazni v komunikaciji z vsemi, ki vam nekaj pomenijo.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Vaše oči so morda ta teden večje od vašega proračuna, zato pazite na prekomerno trošenje denarja, saj vam bo le ta še krepko prišel prav ob koncu meseca. Vaš vpliv vam bo pomagal razjasniti vaše trenutne odnose in vam bo pomagal pritegniti globoko povezavo z neko novo osebo. Čez vikend se potrudite, da odpravite nered ali zmanjšajte svoj preobremenjen urnik ter se posvetite svojim najdražjim.

komentarji