Numerološki horoskop

Mesec junij je že tu in s tem čarobnim mesecem se začenja tudi naše prebujanje, saj so pred nami toplejši dnevi, ki bodo razvajali tako našo dušo, kot tudi nas same.

Obetajo se nam lepe stvari, saj je bila preteklost zasenčena z raznimi vplivi okolja, ki so nas tlačili navzdol, pa vendar, smo šli tudi skozi to in sedaj je čas, da začnemo pisati novo knjigo ljubezni, veselja, blaginje in boljših dni.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Do nekoga, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, boste postali nekoliko nezaupljivi, to vam lahko zameri. Prav kmalu vam bo postalo jasno, da ste mu naredili krivico zato se mu boste opravičili. Konec tedna bo namenjen poglobljenemu razmišljanju in delu na sebi. Uživali boste v krogu domačih in ljubljene osebe.

Horoskop bik

horoskop_bik

V tem tednu si vzemite dovolj časa zase. Čeprav boste morali biti večino časa v službi, boste imeli še vedno dovolj časa, da se posvetite svojemu telesu. Privoščite si kakšno kopel ali odidite na večerni sprehod. Pomembno je, da si spočijete misli, saj so preobremenjene z raznimi nepotrebnimi zadevami, ki vas dodatno ali nesmiselno bremenijo.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V poklicu, v službi ali v poslu nasploh se vam bodo odprle številne možnosti, ki jih boste znali tokrat odlično izkoristiti. Dokazali boste, da ste prav tako spretni pri financah kot pri svojem delu. Kombinacija teh dveh sposobnosti je že dober temelj za uspeh. Ta teden bo primeren za načrtovanje prihodnosti in razmišljanje o spremembah.

Horoskop rak

horoskop_rak

Ta teden boste potrebovali nasvet nekoga, glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešite sami. Partner bo sicer malce presenečen nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Sprejmite pomoč osebe, saj se boste na takšen način veliko lažje znašli in odreagirali pravilno ali smiselno.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

V tem tednu vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem zamudili. Tudi v službi boste končno pospravili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi, če boste marljivi, pa vam lahko uspe celo pridobiti določeno prednost. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se boste znašli in potrudili.

Horoskop devica

horoskop_devica

Pri poslih bodite v teh dneh skrajno zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z nepomembnimi malenkostmi. Zasebno boste prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste kršili dogovora. Čustvene situacije bodo tokrat bolj umirjene.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Malce bolj sproščeno vzdušje v prvih dneh tedna vas bo navdajalo z mirom. Morda vam celo uspe ponovno najti duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli ali karkoli vrže iz tira, in ostanite močni. Na splošno ste v zelo ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo škoda zamuditi. Tudi čustva bodo stabilna in umirjena.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Zahteve v poslovnem svetu so vse večje, težko je biti z vsem na tekočem. To ste občutili tudi vi, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj. Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj, zato ne delajte nepremišljenih korakov.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Zavedajte se, da so delovne obveznosti nujne, da preživite in ste samostojni v življenju. Zato se raje izognite prepirom in se osredotočite na vse, kar je pozitivno. Poskusite si izboriti tudi nekaj prostega časa, saj ga potrebujete, da razmislite kako naprej in kaj bi bilo za vas ter vam drage osebe najbolje.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V tem tednu boste deležni številnih priložnosti. Ideje in razne kreacije bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite tako sodelavcem kot nadrejenim in poželi boste uspeh. Proti koncu tedna si privoščite nekaj več spontanosti, saj ste preveč zahtevni tako do sebe kot do drugih.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Čeprav je vaš načrt dobro premišljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal. Saj boste s časom ugotovili, da je bilo pametno malo počakati, ker se vam bo obrestovalo. Konec tedna poskusite delati na svoji sprostitvi in v krogu domačih ter prijateljev lahko doživite res vesele trenutke.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Morda ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se vam po eni strani upira in po drugi strani vas skuša pognati naprej. Dobro premislite, saj je odločitev vaša in slednja vam bo v vsakem primeru prinesla spremembe na vaši življenjski poti. Pri denarnih zadevah bodite nekaj dni bolj racionalni.

komentarji