Astrološko numerološki horoskop

Tokratni horoskop nam narekuje, da so spremembe mogoče. Namreč dočakali smo prave poletne dneve, pa čeprav nismo še zakorakali v koledarsko poletje, le to pa nas že razvaja s svojo toplino in nas dobesedno sili, da si najdemo svežino.

Sprehodite se po gozdu, parku in namočite noge v bližnjem potočku, ki s svojo izvirsko vodo obljublja preporode, novo moč in zdravilnost Zemlje.

Zaupajte vase in univerzum bo zaupal v vas!

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Ne bodite nepopustljivi za vsako ceno, na koncu boste škodovali sami sebi. Tudi za vas obstajajo pravila, ki jih morate spoštovati, čeprav se težko prilagajate. Svojo trmo poskusite pretvoriti v vztrajnost. V ljubezni so mogoče novosti pri osebi, o kateri ste v zadnjih časih veliko razmišljali, torej potrudite se.

Horoskop bik

horoskop_bik

S pomočjo zvezd boste v prvih dneh tedna blesteli na poslovnem področju in v odnosih s sodelavci, zelo bodo zaupali v vaše sposobnosti in vi se boste lahko zanesli nanje. Držite se enih in istih stvari, ki naj bi ostale že zdavnaj v preteklosti. Pazite, ker se preveč prepuščate presoji drugih in jih tolerirate, kar ni vedno dobro.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Na vsak način se poskusite izogniti sporom, ki bi vas le utrudili. Nekoliko strožji boste kot do zdaj. Ste zelo sumničavi, kar ni najboljši način, da rešite zaplete. Kariera in finance bodo potekale odlično, vmes bo tudi precej napeto, saj se boste na vseh frontah borili za svoj prav. Konec tedna vam prinaša jasnost na vseh področjih.

Horoskop rak

horoskop_rak

Vse tja do srede bo bolj ustaljeno in na momente celo monotono, zato boste morali vi sami poskrbeti, da vam ne bo preveč dolgčas. Če ste v zvezi, se vam obetajo prijetne urice. Obstaja možnost, da obnovite prijateljstvo iz preteklosti. Izkoristite vsak dragocen trenutek za pobotanje. Bodite bolj iskreni in bolj odprti do vseh, ki jih imate radi.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je trenutno oddaljila. Zaenkrat ne moreta najti skupnega jezika. Premislite o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili. Paziti boste morali na ton in moč svojega glasu. Menili boste namreč, da so vaše besede in razmišljanja prava resnica, kar pa ne bo všeč ljudem okoli vas in ne bližnjim.

Horoskop devica

horoskop_devica

Čutite, da marsikaj ni tako, kot si želite. Preveč se prepuščate razvadam in trenutnim čustvom, potem tarnate čez vse in vsakogar. Vaši možgani bodo v sredini tedna delovali hitro, kar vam bo dalo neverjetno moč prepričevanja drugih ljudi okoli vas. Prežeti boste z odličnimi idejami, ki jih lahko speljete do konca, če se le potrudite.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Končno se boste spomnili, da imate tudi svoje ljubezensko življenje, ki vas že zelo nestrpno čaka. Dobro veste, da je godrnjanje javnosti del vašega nastopa, da pa vam pravzaprav ničesar ne primanjkuje. V ljubezni se boste proti koncu tedna izogibali dokončnim odgovorom, saj še niste sigurni vase in v svoje želje.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Za vas se je začelo obdobje, ko se izgubljate v stvareh, ki pritegnejo vašo pozornost. Ure in dnevi pa pri tem kar bežijo. Spogledovanje se lahko spreobrne v nekaj izredno zanimivega. Vseeno se boste hitro umirili, tudi zato, ker bi radi znova premislili. Nočete se zaletavati. Pri denarju vas tokrat spremlja sreča, a vseeno pazite.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Po glavi se vam bodo pletle negativne misli. Občasno si sami sebe predstavljate kot žrtev, kar povzroči, da se počutite nemočne in ranljive. Simpatije se bodo razvile na poslovnem področju, kar lahko usodno vpliva na vaše srce. Prepričajte se, ali se vam splača tvegati, saj bodo zadeve nekoliko nejasne in za vas nespremenljive.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Prihaja obdobje, ko boste morali začeti skrbeti sami zase, poleg tega pa vas bodo še dodatno obremenili drugi. Na poslovnem področju boste zaščitili svoje pravice. Poglobite se vase in pokažite resnična čustva. S tem se boste izognili težavam, ki jih bodo konec tedna izvajali ljudje okoli vas, a vseeno bodite spročšeni.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Pokažite svoja čustva, ki jih skrivate globoko v sebi. Marsikaj, kar si želite, je veliko bližje, kot upate. Ne ocenjujte sogovornika na podlagi prvega vtisa. Premislite, kaj bi radi počeli. Imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam ustreza. Ob vas bo k sreči nekdo z viškom optimizma, ki vas bo usmerjal..

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Zapišite si nekaj pomembnega, tako ne bo več nobenih nesporazumov. Dela bo v sredini tedna nekoliko več, kot ste pričakovali. Glede poslov se lahko dogovorite, sicer pa nekaj časa vseeno zapravljate ob razmišljanju. Povsem brez razloga, saj se bo vse razpletlo tako, kot vam ustreza in ob pravem času, zato bodite bolj samozavestni.

komentarji