Astrološko numerološki horoskop

Nahajamo se na sredini poletja in vsekakor je to obdobje, ki nas navdihuje z novimi začetki, s sproščenim spoznavanjem novih oseb ter s poglabljanjem že obstoječih odnosov.

To je torej čas, ko morate nekako prekašati vse stare navade in začeti gledati na vse nekoliko bolj optimistično.

Zaupajte vase in univerzum bo zaupal v vas!

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

V tem tednu vas lahko zmotijo tisti, ki bodo z vami prezahtevni. Vaša utrujenost ni le izgovor, resnično ste potrebni premora, tudi zaradi določenih domačih, prenapornih obveznosti. Vsekakor preložite nekaj opravkov, ki bi vas utegnili preveč izčrpati. Ponavljajo se vam določeni poslovni pogovori, ki jih bo potrebno osvežiti.

Horoskop bik

horoskop_bik

Nekdo vas bo tudi ta teden še vedno čustveno obremenjeval in preprosto  ne boste našli pravega načina, da bi se sprostili. Veliko stvari se bo izboljšalo, ko boste nekoliko bolj spočiti in sproščeni. Bodite bolj odprti za nove priložnosti in jim pogumno sledite, tako poslovno kot zasebno. Preko vikenda boste bolj nasmejani.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Na področju čustev boste do četrtka, nekoliko bolj zadržani. Več sreče boste imeli na področju posla oziroma službe, kjer se vam lahko ponudi tudi možnost dodatnega dela ali celo zaslužka. Največji izziv bo nek projekt, ki vam bo sprva predstavljal manjši zaplet. Preko vikenda se odločite za več ljubezenskih trenutkov.

Horoskop rak

horoskop_rak

V tem tednu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase uhajala. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste s pomočjo samozavesti neizprosni, kar bo nekoga zmotilo. Združili boste duhovna znanja in svojo privlačno noto. V kolikor se boste poslušali, boste znali poiskati energijo, ki vas bo peljala do uspehov.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

Pridobili boste zanimive informacije in nekaj novega, kar vas bo v sredini tedna vznemirilo. Nakazuje se vam, da boste deležni več prijetnih priložnosti na finančnem področju. Bodite pozorni na nekaj, kar so vam zaupali sodelavci, saj bo ta zadeva sedaj zelo pomembna. V ljubezni bi se bilo vredno malo bolj potruditi.

Horoskop devica

horoskop_devica

Ker nikogar ne morete zavrniti, se lahko ta teden zapletete v nepotrebne težave. Ljubezenske zvezde vas ponovno povezujejo z nekom, ki mu lahko bolj zaupate. Nepričakovana zadeva bo presenečenje tako za vas kot vašo okolico, zato jo sprejmite. Čez vikend boste uživali še posebej v adrenalinskih dejavnostih, ki so vam blizu.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V tem tednu previdnost na delovnem mestu ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrpljenje bo pomembna točka. Na nekaj ste dokaj dobro pripravljeni, čeprav nikoli niste preveč zadovoljni s seboj. V ljubezenskih odnosih boste tokrat bolj odprti in z več posluha, kar se vam bo močno obrestovalo.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Nekdo si resnično ne zasluži besed, ki mu jih namenjate, zato je čas, da spremenite taktiko ta teden. Povečana delavnost in odgovornost bosta v ospredju v sredo. Po drugi strani pa se boste morali bolj sprostiti in si bolj zaupati. Konec tedna bodite z domačimi in srčno osebo, da si naberete nove, sveže energije za naprej.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Ponavljajo se vam manjši nesporazumi. Nekoliko boste zaradi vpliva zvezd raztreseni ali zmedeni in zato se boste v tem tednu morali bolj truditi, kot navadno. Obstaja možnost ugodne rešitve finančnih zadev, ki se vam kopičijo že nekaj časa. V ljubezni bodo daleč na prvem mestu nežnost in prijetna doživetja.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V službi se ne upirajte in ne govorite preveč, kajti v prvih dneh tedna boste nagnjeni k temu, da boste bolj nemirni ter boste hitro povedali kakšno besedo preveč. Konec tedna si vzemite čas zase, za svoje najdražje in vse tisto, kar vas sprošča. Na čustvenem polju pa bi se lahko bolj sproščeno dotaknili teme, ki vas razbremeni.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Tokrat boste znali združiti prijetno s koristnim, kar vam bo v sredini tedna najbolj prav prišlo na področju posla in novih priložnosti. Ker boste v delu, ki ga opravljate, uživali, lahko doživite marsikaj. Končno boste uredili svoje doslej zmedene misli in pregnali nered iz glave. V ljubezenskem odnosu boste bolj nežni in samozavestni.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Pred vami je izjemno dober teden za posel in vse tiste stvari, ki so se nakopičile na mizi. Imeli boste več sreče kot običajno, zato jo še posebej v četrtek izkoristite na čim boljši način. Nujno potrebujete spremembo, saj ste naveličani vedno enih in istih ljudi ter stvari. Pomagal vam bo že kakšen krajši izlet v neznano.

komentarji