Numerološki horoskop za leto 2019

NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA LETO 2019

Leto 2018 se že počasi preliva v leto 2019, ki v numerologiji nosi število 3, zato se nam v letu 2019 obeta veliko ljubezni in čustvenih prepletanj, ki lahko prerastejo v konkretne in dolgoročne – večne ljubezni. Ravno tako, je leto 2019 ugodno za sklepanje vseh raznih poslovnih dogovorov in gradnjo ter nadgradnjo obstoječih poslovnih priložnosti. Leto 2019 nam tako obeta razcvet na različnih področjih, zato glejte, da svoje priložnosti prepoznate in jih zgrabite.

Ekipa Astrohiše vam želi v prihajajočem letu 2019 obilico zdravja, sreče, ljubezni, uspehov ter srčnih trenutkov, s katerimi boste lajšali svojo dušo in srce. Bodite pogumni in zajadrajte v leto 2019 polni optimizma in srčnih želja, ki vas bodo spremljale na vaši poti v novem letu.

Če bi želeli pogovor, svetovanje ali numerološki vpogled, me prosim pokličite na telefon 090 30 47

Numerologinja Anka

Horoskop za leto 2018 Oven

horoskop_ovenV letu 2019 bo prva polovica leta odprta za vzpon finančnega področja. Priložnosti za posel in kariero pa bodo aktivnejše v drugem tromesečju leta, zato si zavihajte rokave in na delo. Namreč za vse kar boste ustvarjali v prvi polovici leta, boste prejemali nagrade v drugi polovici leta.

Prav tako boste morali v prvih treh mesecih leta, biti bolj pozorni v čustvenih odnosih, da ne bi prepogosto prihajalo do nesoglasij ali konfliktnih situacij. Bodite čvrsti pri svojih odločitvah, a le te naj bodo tudi kompromisne za vaše najbližje. V ljubezenskem razmerju bolje prisluhnite, razmislite in šele nato se odločajte.

Vaše počutje sicer ne bi smelo biti bolj ogroženo, le več spanca si boste morali privoščiti. Vso odvečno, negativno energijo, ki se je nabrala, pa lahko uničite v telovadnici, s sprehodi ali kolesarjenjem v naravnem okolju. Biti zdrav preprosto pomeni, da se je treba več gibati. V marcu, juliju in oktobru pa bodite bolj taktični na vseh vaših področjih.

 

Horoskop za leto 2018 Bik

horoskop_bikV tem letu se osredotočite na vašo najboljšo zamisel in verjamete, da ste sposobni narediti odličen projekt, ustvariti idejo ali opraviti dobro delo. Nekaj odprtih zadev boste morali v prvi polovici leta zapreti, da boste lažje neovirano nadeljevali svojo poslovno ali karierno pot.

Čustveni odnosi se bodo letos odvijali bolje, bolj sproščeno, bolj iskreno in celo bolj ljubeče. Vaša odprtost in vaša srčnost pa bosta pripomogla, da osvojite osebo, ki si jo želite ali pa izboljšate obstoječi partnerski odnos, že v prvih dveh mesecih leta. Nič ni nemogoče, kar srce resnično hoče.

Za bike je značilno, da ne odnehajo zlepa, slednje naj vam služi tudi za vaše počutje ali zdravje. Gibanje je vaše zdravilo, za vse tegobe vašega telesa, bodisi mentalno, fizično ali duševno počutje. Tudi več smeha, več sprostitve v dobri družbi ali med prijatelji ne bo odveč. V začetku maja lahko z novo luno obrnete določene zadeve sebi v prid, če boste resnično delovali iz svoje notranjosti.

 

Horoskop za leto 2018 Dvojčka

horoskop_dvojčkaV delovnem ali kariernem okolju so vam letošnje leto odprte poti, saj boste še bolj iznajdlivi in prilagodljivi. Zato boste lahko ustvarjali nemoteno, se izobraževali ali preprosto delali, kar že obvladate. Potruditi se morate le, da boste dovolj vztrajni in odločni, za doseganje svojih delovnih ciljev.

V tem letu se boste bolj modro odzivali v čustvenih odnosih, saj ste spoznali, da čustveni konflikti nikamor ne vodijo. Prav tako ste ocenili prednosti in pomanjkljivosti v partnerskem odnosu, zato ga lahko izboljšate ali pa celo spoznate novo primernejšo osebo.

Pri slabšem počutju ne oklevajte in ne zanemarjajte opozorilnih znakov, temveč obiščite primernega strokovnjaka, da preprečite najhuje, kar bi se lahko posledično razvilo. Seveda pa vas bodo pri vseh pametnih odločitvah podprli vaši najbližji in prav tako vaši prijatelji. Konec maja in junija se boste lahko znebili vsega, česar več ne potrebujete ali slednje zamenjali za novo.

 

Horoskop za leto 2018 Rak

horoskop_rakLahko ste izredno domiselni, motivirani, kadar vidite pred seboj pravi cilj, vendar bi večkrat morali pogledati širše opcije določene situacije, da bi še hitreje dosegali željene rezultate. Slednje velja predvsem za drugo polovico leta. V kolikor boste objektivneje in racionalneje pristopali k svojim kariernim idejam, boste uspevali.

Vaš trud za boljše čustvene odnose se bo popravil, če boste imeli več posluha za želje svojih najdražjih. Ljubezen se ne izkazuje samo z darili temveč s pozornostjo v komuniciranju in ljubečih dejanjih. Družinski raki boste bolj zadovoljni v drugi polovici leta, samski raki pa obratno.

Stresno čustveno stanje vam lahko prinese težave s počutjem in tudi zdravjem. Prepogosto se obremenjujete z manj pomembnimi zadevami, ki vam ogrožajo odpornost vašega imunskega sistema. Slednje pa privede do slabšega počutja, fizične nemoči in mentalne utrujenosti. Že v januarju s polno luno, ki vpliva na vaša čustva, prevzemite večji nadzor nad seboj in zgodile se bodo spremembe.

 

Horoskop za leto 2018 Lev

horoskop_levZačetek leta bo za vas napornejši, bolj delovno obarvan in predvsem bolj mentalno naporen za nove ideje, vizije, projekte. Vaš lanskoletni trud se bo obrestoval tudi v tem letu, zato lahko kmalu pričakujete dodatno pohvalo, nagrado ali zaslužek. Ne smete pa popuščati pri iskanju novih poslovnih ali kariernih priložnostih.

Kadar ste prezaposleni vam je težko ohranjati dobre čustvene odnose in kvaliteteno partnersko komunikacijo. Vendar se boste morali bolj potruditi, si vzeti čas za družino in partnerja, sicer se lahko kmalu pokažejo težave v čustvenih odnosih. Samski levi pa si dopustite čas za nova čustvena poznanstva.

Ste dovolj odporni in delo krepi vašega duha, a vseeno potrebujete občasni odmor ali sprostitev, saj ste samo človek. Namreč za dolgoročno ohranjanje zdravja, je zmernost pri vsemu ključnega pomena. Zato je včasih bolje nekaj preložiti za krajši čas, kot pa se kasneje obremnjevati za daljši čas. Konec julija vas bodo vplivi planetov potiskali k razmisleku, o različnih spremembah vašega življenja.

 

Horoskop za leto 2018 Devica

horoskop_devicaV tem letu ni pametno se preveč obremnjevati z malenkostmi v vaših delovnih ali kariernih izzivih, saj vam le to škoduje ter vas zaustavlja na poti vaših poslovnih dosežkov. Čas je, da si pričnete bolj zaupati, bolj verjeti sami vase in v lastne sposobnosti, da boste hitreje dosegali željene cilje.

V čustvenih odnosih se boste morali letos bolj potruditi s komunikacijo in druženji, saj le tako lahko gradite na zaupanju in trdnejših medsebojnih povezavah. V ljubezni pa boste morali sami pri sebi razrešiti kaj si želite in kaj ste tudi sami pripravljeni nuditi, da bi bili zadovoljni, pomirjeni in srečnejši. Vsem, ki vas imajo radi dajte priložnost, da vam to tudi pokažejo.

Kar zadeva vaše zdravje, nimate še razloga za zaskrbljenost, pa vendar prepogosto obremnjujete svojo psiho z napačnim razmišljanjem, ki vam je bolj v breme, kot kaj drugega. Kadar se dolgočasite, se odpravite v naravo ali si omislite pravi hobi, ki vas bo razbremenil, sprostil in prebudil vašo ustvarjalnost. Mesec avgust je za vas kozmični mesec, zato boste imeli več volje in energije na vseh področjih.

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop za leto 2018 Tehtnica

horoskop_tehtnicaSvoje sposobnosti boste najbolje uporabili, če boste delovno in finančno področje reševali bolj strpno in bolj premišljeno. Na tak način boste kmalu prišli do boljših rešitev, predlogov, idej in tudi projektov za stabilnejšo karierno pot. Zatorej boste lahko v tem letu z pravimi odločitvami marsikaj spremenili in dosegli, da bo vaša poslovna pot trdnejša.

Letos pričakujte pozitivne spremembe v čustvenih odnosih z bližnjimi, kakor tudi v partnerskem odnosu. Samske tehtnice pa čaka že v prvi polovici leta nova ljubezen, romantična in polna metuljčkov, le potruditi se bo treba malo. S prijatelji pa ohranjajte dobre vezi, saj vam bodo tudi letos stali ob strani pri vaših novih idejah in izzivih.

Če boste imeli pravo ravnovesje med delom in počitkom, boste ohranjali dobro počutje. V kolikor se boste mentalno in telesno preveč naprezali, pa se znajo pojaviti manjše teževe, ki vas bodo prislilile k nekaj dnevnemu mirovanju. Zato poskrbite za pravo mero spanca in pijte več vode. Pomladansko enakonočje vas bo v čustvenih odnosih potisnilo na preizkušnjo, zato se bolj potrudite in vse bo dobro.

 

Horoskop za leto 2018 Škorpijon

horoskop_škorpijonLetos so vam na široko odprta vrata za spremembe na vseh vaših področjih, zato naredite osebno inventuro, kaj potrebujete in česa ne. Slednje velja tudi za karierno področje, v katerem lahko pričakujete pozitivne spremembe, če se boste le pravočasno odločili zanje.

V ljubezni znate biti zelo strastni in nekaj te strasti bi bilo dobro usmeriti tudi v ostale čustvene odnose. Saj boste v tem letu potrebovali več energije za druženje s sorodniki in prijatelji, ki bodo od vas to tudi pričakovali. Zamere iz preteklosti bodo pozabljene in počutili se boste, kot prerojeni.

V prvem delu leta morate verjeti, da imate vse ideje pod nadzorom in jih boste razvijali ob primernem času. Na tak način se ne boste preveč psihično izčrpavali ter ohranjali telo s pozitivnimi energijami, ter bili bolj sproščeni. Vaša vitalnost je ključ do vašega dobrega počutja, zato jo primerno vzdržujte. Od aprila do oktobra rešujte vsa odprta vprašanja tekoče, da ne bo prihajalo do neželjenih zastojev tako poslovnih, kot osebnih.

 

Horoskop za leto 2018 Strelec

horoskop_strelecV prvi polovici leta bo potrebno zavihati rokave in postoriti tudi več, kot ste pričakovali, a se bo vse kmalu obrestovalo. Tudi kak lanskoletni načrt se bo lahko letos razvil na vašem kariernem področju, kjer se bodo odpirale drugačne in predvsem nove opcije za posle.

Tudi v tem letu boste želeli vedeti kdo je vaš pravi ali nepravi prijatelj, vendar se boste tudi sami morali bolj potruditi zato in sodelovati z njimi. Enako velja za čustvene in partnerske odnose, ki jih boste morali podkrepiti z več iskrenosti, razumevanja ter pozornosti.

Vaše počutje v letošnjem letu narekuje več skrbi za dober spanec in več počitka, saj bo vaše telo potrebovalo več energije, za prihajajoče napore v kariernem smislu. Za obnovitev ravnovesja v telesu razmislite tudi o povečanju zaužitja sadja, zelenjave, rib in zadostne količine vode. Obdobje, ko ste lahko preložili zadeve na kasneje, je za vami in če boste vse reševali sproti, boste lahko dosegli boljše osebne in poslovne rezultate.

 

Horoskop za leto 2018 Kozorog

horoskop_kozorogV tem letu boste delovno in karierno veliko bolj sproščeni, zato se vam to lahko hitro obrestuje pri bolje doseženih rezultatih, kot v lanskem letu. Svojo delovno energijo tokrat ne boste potrebovali trošiti za boljše delovne odnose, saj vas sodelovci poznajo po vašem trudu in skromnosti.

V čustvenih in partnerskih odnosih boste morali letos bolj sodelovati, če boste želeli ohraniti pozitivne in ljubeče odnose. Kajti posamezniki vas poznajo bolje, kot si mislite, zato si boste zanje morali vzeti več časa in biti bolj iskreni do njih. Pozornost, ki jo sami pričakujete, jo pričakujejo tudi drugi.

Čas je, da ponovno preučite svoj življenjski slog, glede na počutje in energijsko pomanjkanje delovanja vašega telesa. Če boste dovolj pozorni na to, kaj vaše telo potrebuje, potem boste ugotovili, da je to zagotovo prava prehrana, vadba in ustrezen počitek. Od konca aprila do septembra lahko prihaja do manjših zastojev na vseh področjih, vendar naj vas to ne zmede, preprosto nadaljujte po svojih začrtanih poteh.

 

Horoskop za leto 2018 Vodnar

horoskop_vodnarMogoče ste od preteklega leta pričakovali več, a to ni pogoj za gradnjo delovnih uspehov v letošnjem letu. Do konca pomladi lahko sočasno razvijate vse tisto, kar že raste in delate na novih idejah, oboje se vam bo obrestovalo v drugi polovici leta. Prav tako je čim prej potrebno poskrbeti za zaprtje vseh odprtih finančnih zadev.

Vsi ki ste v partnerskem odnosu, kakor samski boste letos morali zmanjšati željo po neodvisnosti ter se bolj posvečati partnerjem ali novim simpatijam, saj nihče ne mara biti preveč sam. Zato se bodo v tem letu čustveni odnosi poglobili, postali zaupljivejši in s tem manj čustveno naporni.

Verjetno ste že slišali, da zdravo telo potrebuje miren um in ko se boste notranje pričeli umirjati, boste začutili učinke ponovnega vračanja energije v telo. V zdravem telesu ni prostora za pretirano zaskrbljenost, zato poskrbite za rednejšo sprostitev, ki vam bo omogočila duhovno umirjenost. V začetku marca boste lahko še občutili notranjo razdvojenost, kateri ne smete dovoliti, da bi se povečevala.

 

Horoskop za leto 2018 Ribi

horoskop_ribiVaš pretekli trud bo obrodil sadove tudi v letošnjem letu, že v prvem tromesečju lahko prejmete delovno pohvalo, denarno nagrado ali karierni napredek. Za vse kar se trudite, si prizadevate na delovnem področju pride prej, ko slej do vas, zato se s slednjim ne obremenjujte več.

Vsi, ki boste začeli partnerski odnos na novo, ste se prav odločili, saj ste se v prejšnjem odnosu počutili preveč ujete. Za vse, ki ste že dlje časa v partnerskem odnosu pa je letos čas za poglobljen čustven pogovor, ki lahko prinese pozitivne spremembe za oba. Prijateljske in sorodne vezi pa se bodo krepile.

Ne smete se zadovoljiti samo z užitki, temveč s pravim načinom življenja, slednji vam zagotavlja trdnost vašega počutja in zdravja. Zato morate kljub vsem doseženim uspehom ohranjati zmernost v vsemu, to je pravi ključ za krepitev vašega telesa, uma in duha. Med junijem in novembrom ne smete sebi dovoliti preveč sanjarjenja, ki vas lahko pelje v napačno smer, biti morate racionalni in odločno stati za svojimi odločitvami.

Veliko ljubezni, poslovnih uspehov in zdravja,
v Novem letu 2019,
vam želita vaša numerologinja Anka in Astrohiša.

komentarji