VAŠE ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI VAM POVE KATERA ENERGIJA VAS NAJBOLJ PODPIRA

Vsak človek si lahko spremeni svoje ime in priimek, le rojstnega datuma ne more, slednji je vedno enak in nosi število naše življenjske poti, ki nas spremlja celotno naše življenje.

Število življenjske poti dobimo, če do enomestnega števila seštejemo celoten datum rojstva; in sicer: primer datuma rojstva 27.09.1978 = 2+7+0+9+1+9+7+8 = 43 = 4+3 = 7, torej število življenjske poti tega datuma je 7.

Izračunajte svoje število življenjske poti in pod dobljenim številom preberite kratko numerološko razlago.

Število življenjske poti 1
Vaše število označuje hitrost, odločnost ter uvid v napredke, zato ne morete dlje mirovati in težje se prilagajate manj poznanim situacijam. V vas se skriva energija ognja, ki od vas zahteva nove začetke in več samostojnosti.

Število življenjske poti 2
V vašem številu se skriva bolj zadržana in umirjena oseba, ki se raje odloča še z drugo osebo skupaj ter se z njo tudi posvetuje. V sebi nosite izreden talent komuniciranja in energijo Venere, ki podpira medsebojna povezovanja.

Število življenjske poti 3
Vaše število podpira vašo ustvarjalnost in vašo izvirnost, saj je vaša domišljija brezmejna. Slednja vas lahko vodi k optimizmu ali pa k pesimizmu, odvisno od dane situacije. Ste energija Sonca, zato sledite svojemu notranjemu čutu.

Število življenjske poti 4
V vašem številu se skrivata redoljubje in delovnost, zato niste pripravljeni na nepoznane situacije ali večja presenečenja. V sebi nosite energijo Zemlje in zato strmite k urejenemu in varnemu načinu življenja.

Število življenjske poti 5
Vaše število podpirata aktivnost in motiviranost, zato iščete nova znanja, nove priložnosti in strmite k spremembam. V vas se skriva spontanost in energija vode, ki vam odpira čutne sposobnosti.

Število življenjske poti 6
V vašem številu domuje harmonija in poklicna ambicioznost, zato skrbite za ravnovesje med delom in domom. V sebi nosite energijo ljubezni in strmite k urejenim ter lepim medsebojnim odnosom.

Število življenjske poti 7
Vaše število označujeta radovednost in želja po znanju, zato večkrat analizirate stvari ali situacije. V vas se zadržuje energija Lune, zato vas vleče k resnici, k izvoru vsega, kar vas zanima ali raziskujete.

Število življenjske poti 8
V vašem številu domujeta organiziranost in kreativnost ter s svojo karizmo dobro vplivate na svoje okolje. V sebi nosite energijo zraka, zato vam niti duhovnost, niti prizemljenost ne povzročata težav.

Število življenjske poti 9
Vaše število označujeta humanitarnost in razum ter vam tudi vaš šesti čut dobro služi. V vas se dopolnujeta energiji Zemlje in neba, zato ste bolj čutni, a znate dobro ločevati med tem kaj je prav in kaj je narobe.

Da optimalno izkoristite dane energije vaših življenjskih števil,
vam želita vaša numerologinja Anka in Astrohiša

Kontakt 090 30 47

komentarji