Oktobrski tedenski horoskop

Tedenski_horoskop_Astrohise

Numerološko astrološki horoskop za tekoči teden oktobra.

Smo v tednu po polni luni, zato je pričakovati nekoliko bolj optimistične razplete tako na področju ljubezni, kot tudi na podrčju medsebojnih odnosov. S tem, ko se luna manjša in napreduje proti mlaju, se nekako tudi mi ljudje nekoliko bolj umirimo in lažje zadihamo ter se razsodnejše soočamo z marsikatero situacijo. Bolj smo dosledni za pogovor in ne eksplodiramo takoj, na prvo provokacijo.

Pogovorite se z vsemi, s katerimi imate še nerazrešena vprašanja in možnost rešitve konflikta iz preteklosti. Nalijte si čistega vina in zajadrajte novim zmagam naproti, NEOBREMENJENI in polni OPTIMIZMA.

 

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop oktober Oven

horoskop_oven

Nujno pozornost bo potrebovalo vaše razmerje v tem tednu, če ne že urgentno. Nekaj je narobe, a vi žal niste ničesar zaznali ali opazili. Temeljito se pogovorite s partnerjem in skušajte sebe posipati s pepelom zaradi vaše ignorance, čeprav morda nehote, ste izpadli ignorantski. Potrudite se, pogovor bo rešil več, kakor pa razhod ali hujši prepir. Potipajte če ni nemara težava ravno v skupnih financah.

Horoskop oktober Bik

horoskop_bik

Čudne zadeve se vam bodo odvijale v tem tednu, morda je kriva luna, morda prazniki, a vedite, da se boste odločili nekaj povsem neobičajnega za vas. Odločili se boste za nek korak, ki ga ob drugačnih astroloških pogojih na nebu, ne bi nikoli izbrali. Pomeni, da lahko vzamete nazaj bivšega partnerja, čeprav veste, da vam bo žal.

Horoskop oktober Dvojčka

horoskop_dvojčka

Borili se boste z vprašanjem, kaj je prav in kaj ne. Delno boste spoznali, da živite življenje tako, kot se to pričakuje od vas. Kaj si pa v resnici želite, vas pa ni nihče vprašal, kajne? Tako je, kadar se uklanjate množici, da bi jim ugajali. Niste se še naučili, da nikoli ne boste ugajali vsem. Da nihče ne bo živel namesto vas. Rešite, kar se rešiti da. Dovolite si svoje življenje.

Horoskop oktober Rak

horoskop_rak

Morda se vam obeta izdaja s strani drage osebe, a ne obupajte takoj, saj dobro veste, da ste sami dovolj ponosni in da v tem primeru niste nič krivi. Zato boste častno odšli in ne boste potrti, saj vas čakajo še mnoge druge dogodivščine in priložnosti. Ne ukvarjajte se z drugimi, zakaj so takšni kot so. Ni vaša skrb. Uživajte življenje.

Horoskop oktober Lev

horoskop_lev

Za letos ste praktično uredili večino pomembnih zadev, ki so vas bremenile. Sedaj pa je čas, da se pričnete umirjati in se posvečati domačim, zlasti ljubljeni osebi, za katero največkrat zmanjka časa. Pogovarjajta se in se skupaj nasmejta. Popravite lahko še marsikaj, kar iz svoje preteklosti morda obžalujete.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop oktober  Devica

horoskop_devica

Končno se boste naučili, da ljubezen ni popolna, je pa vsaj resnična in vsaj imate jo, tisto osebo namreč, katero bi mnogi drugi tudi radi imeli, pa je nimajo. Začnite jo ceniti, da je ne izgubite, ker od tistih, ki čakajo na njo, se zna kdo veliko bolje potruditi, kot vi, ki jo jemljete za samoumevno.

Horoskop oktober Tehtnica

horoskop_tehtnica
Končno boste uvideli, da je potrebno narediti najprej vse naloge in opraviti delo, ljubezen pa potem pride, sama od sebe. Ne morete je iskati, ker je ne boste našli. Živite in delajte tisto, za kar ste tukaj, ko boste srečni sami s seboj, bo ljubezen prišla. Ne boste je mogli poiskati niti izsiliti. Samo bodite in to je vse.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop oktober Škorpijon

horoskop_škorpijon

Preveč jemljete stvari za dokončne. Naučite se, da nič ni tako, kot izgleda in da se ne razburjajte na prvo žogo. Še niste nikoli slišali pregovora, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. No, tega se držite in ne jemljite vsega preresno. Raje uživajte življenje in si privoščite kakšno neumnost zaradi vas samih. Ne živite za druge in po pravilih drugih.

Horoskop oktober Strelec

horoskop_strelec

Spoznali boste, da ste v samooklicanem zaporu in da ste sami sebi sočasno zapornik ter ječar. Želeli ste si neke izkušnje, oseba ni bila prava in ker ste se prijeli vaših sanj, ne pa realnosti, je sedaj tako. V tem tednu boste spoznali, da imate samo vi ključe vašega zapora in da lahko odidete, kadarkoli želite. To boste tudi storili. Svoboda in nova ljubezen sta na poti.

Horoskop oktober Kozorog

horoskop_kozorog

Nepričakovana situacija bo prišla, ko boste ugotovili, da z bivšo ljubeznijo še niste povsem gotovi in da vas še vedno v trebuhu navija, kadar imate opravka s to osebo. Dodatni kaos pa bo povzročilo to, da bo nekdo tretji osvajal prav vam drago osebo oz. vašega sedanjega partnerja ali simpatijo. Vzemite veliko žlico, preden vse skupaj uspete predelati.

 

Horoskop oktober Vodnar

horoskop_vodnar

Za samske bo ta teden pester in poln zabav, pojdite na vse zabave, na katere boste povabljeni in si dajte duška, pozabite delo in skrbi, tako boste srečali osebo, ki jo je vredno spoznati bolje. Vezanim se obeta presenečenje, ki ga za vas pripravlja draga oseba, prepustite se in videli boste, koliko vas imajo radi.

Horoskop oktober Ribi

horoskop_ribiPartner bo pritekel k vam in se zatekel v vaš varni objem po pomoč in nasvet. Nekaj bo šlo po zlu, nekaj na finančnem področju. Zato se pripravite, da boste pomagali. V takih situacijah se vidi, kdo ima koga resnično rad in ga ceni. Tokrat boste občutili vso možno ljubezen tega sveta. Enkrat se vam bo vse povrnilo in še več.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji