Tedenski horoskop Astrohiše za november in prihodnost

Tedenski_horoskop_Astrohise

V tem tednu nam numerologi in astrologi napovedujejo spremembe na področju partnerskih odnosov. Vsi tisti, ki ste že dalj časa samski, boste imeli v prihodnjem obodbju možnost, da spoznate tisto pravo osebo, s katero si boste lahko usvarili lepe trenutke v dvoje in veza lahko preraste tudi v zelo resno partnerstvo.

Predolgo ste že odlašali in vaše srce že skoraj nujno potrebuje balzam ljubezni, ki vam ga bo vlila oseba, katero lahko spoznate.

Bodite odprtega srca in dajte možnost osebam, ki jih boste spoznali v prihajajočem obdobju, mogoče od začetka sploh ne boste zainteresirani, ampak verjemite, da če boste odprli srce, bo vaše zanimanje kmalu preraslo v simpatijo in s tem v pravo in zares iskreno ljubezen.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop november Oven

horoskop_oven

Prihaja velika sprememba v razmerjih. Tisti, ki ste bili dolgo samski ne boste več samski, to se bo zgodilo tako nenadoma, da ne boste uspeli niti zadihati, ko boste že v novem razmerju. Svet se vam bo odvijal s svetlobno hitrostjo in presrečni boste. Dolgotrajno vezani pa se boste ponovno spogledovali s samskim življenjem in tipanjem terena, želeli si boste novih zmenkarij in dogodivščin, dobili jih boste.

Horoskop november Bik

horoskop_bik

Zadeva ali situacija, zaradi katere se počutite ujete in na robu anksioznosti, se bo odvila v tem tednu. Ta zadeva vas praktično duši, slabo vam je čustveno in fizično zaradi nerešenega, a vedite, da vam je ta teden naklonjen v smislu pozitivne rešitve za vas in agonija se bo zagotovo končala. Dobili boste tisto, kar si želite in vaše srce bo ponovno mirno. Za naprej pa se boste temeljito prepričali, v kaj se boste spuščali. Nikar več tako brezglavo.

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčka

Potrebovali boste skupinsko zdravljenje, skupaj s partnerjem zagotovo tisti, ki ste vezani. Samski pa se boste želeli priključiti neki skupini ali pa to storiti z osebo, ki ji zaupate. Gre za zdravljenje duše in napajanje z novo, svežo energijo. Pregoreli ste in kmalu se bo poznalo na zdravju. Bolni boste pa težko koga ljubili, kajne. Zato nikar ne odlašajte in se lotite dela na sebi, da se ne zgodi najhujše. To boste zmogli in veseli boste, da ste se prepustili.

Horoskop november Rak

horoskop_rak

Samskim se ponuja odlična poslovna priložnost, zaradi katere boste veliko potovali ali pa se celo preselili zaradi novega posla. To vam bo omogočilo pustiti vse za seboj in začeti znova. O tej ponudbi ne boste dvomili ampak jo boste zgrabili z obemi rokami. Vezanim se ponuja podobna zadeva, a tokrat boste pod vprašaj postavili prioritete; družina ali napredovanje. Obojega žal ne boste mogli obdržati. Odločite se, kaj vam je pomembnejše.

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Za letos ste praktično uredili večino pomembnih zadev, ki so vas bremenile. Sedaj pa je čas, da se pričnete umirjati in se posvečati domačim, zlasti ljubljeni osebi, za katero največkrat zmanjka časa. Pogovarjajta se in se skupaj nasmejta. Popravite lahko še marsikaj, kar iz svoje preteklosti morda obžalujete.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Spet se boste počutili večvredne od svojega partnerja, to kar počnete, ni dobro. Zaradi tega lahko ostanete sami in zaradi tega vas bo vsaka naslednja oseba, s katero boste začeli razmerje, zapustila slej ali prej. Morali boste nekaj narediti na sebi in priti do ugotovitve, da niste naj naj, kar pogosto o sebi mislite. Seveda, so tudi druge osebe vredne, tudi več od vas samih. Imejte to v mislih naslednjič, ko boste presojali »manjvredne« od sebe. Ljubezen ne more delovati na tak način.

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica

Situacija se ne bo spremenila, vaš odziv na situacijo, v kateri živite, pa se lahko spremeni. In slednje bo spremenilo prav vse. Izboljšalo bo vaše počutje, okrepilo zdravje in vaše razmerje. Ko boste na tej stopnji, do katere morate priti sami, s spremembo vašega odziva, boste videli, da je življenje na drugi strani precej drugačno od tostranskega, v katerem v bistvu niti ne uživate.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Preveč se ukvarjate z drugimi in s pravili. Kdo je rekel, da bi vam moralo mnenje drugih krojiti usodo in kdo vam postavlja pravila? Vi sami, kolikor se boste omejevali sami, toliko bo življenje za vas monotono in nezanimivo. Če se boste borili s predsodki tistih, ki so jih nekoč postavili, boste zopet izgubili. Vedite, da ste močni in da premorete veliko več magnetizma kot drugi ljudje. Zato se ne uokvirjajte v njihove omejitve.

Horoskop november Strelec

horoskop_strelec

V tem tednu boste imeli toliko kozmične podpore, kot je niste imeli še nikoli. Zato bo najbolje, da jo izkoristite za vse tisto, kar vam do sedaj nekako ni šlo zaradi takšnih ali drugačnih razlogov. Tokrat boste resnično presegli same sebe in rezultati bodo navduševali tudi vaše boljše polovice, zaradi česar pa boste deležni dodatne ljubezni in nežnosti. Uživali boste v vsakem trenutku.

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog

Hvaležni boste za podporo, ki vam jo bodo nudili domači ter prijatelji, zlasti v obdobju, ko potrebujete določene odgovore, a vedite nekaj. Vsi vam lahko svetujejo, povedo svoj pogled in kako bi oni reševali to in ono, na koncu se morate odločiti vi sami. Nihče od svetovalcev ne hodi v vaših čevljih. To vedite, sprejmite nasvete, a se odločite tako, kot vam veleva notranji občutek, ta ima vedno prav. Ne bojte se zamer, vi ste gospodar svojega življenja.

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

Znašli se boste pred križiščem, kam sedaj. Ostati, kjer ste ali napredovati ter sprejeti nove odgovornosti ter nove izzive. Vaša odločitev naj bo samo vaša, ker je tudi vaše življenje samo vaše. Ne živite ga zaradi vašega partnerja ali otrok. Eno življenje imate, odločajte se tako, da vam v zadnji uri ne bo žal, da ste ga živeli. Nasvet lahko sprejmete, a naredite po svoje. Nikar samo ne obstajajte, živite.

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Ponovno se boste povezali z neko osebo, ki ste jo spoznali bodisi na potovanju ali pa na nekem hobiju, na katerega ste svoj čas hodili. Ta oseba vam bo vdihnila življenje nazaj v vaše telo, saj ste zadnje čase le še lupina, ki hodi naokoli. Ne bodite zmedeni, ko se bo to zgodilo, nikar ne zamenjujte situacije, ki bo za vas dobrohotna, za ljubezen. Ni izključeno, da se to ne bo zgodilo, a pojdite v odnos z odprtimi možnostmi, da ne izgubite dobrega prijatelja.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji