POMEMBNI DATUMI V FEBRUARJU

KATERI DATUMI V FEBRUARJU BODO OSREČILI POSAMEZNIKE, KI SO ROJENI PRAV NA TE DNEVE

V mesecu februarju je kar nekaj kozmičnih premikov, kakor tudi numeroloških. Vsi ti premiki pa so vezani na spodaj omenjene datume, ki so tudi dnevi in mesec rojstva nekaterih izmed vas. Vsi ostali pa prav tako lahko koristijo naštete dneve, saj bodo takrat energijske vibracije, kot jih števila opisujejo res najmočneje delovale. Zato bi bilo res škoda, da ne bi poskrbeli za maksimalen izkoristek spodaj naštetih dni. Upoštevajte razlago datuma in poskušajte na določenem področju ustvariti čim več zase in za svoje želene spremembe.

Za vas lahko pogledam tudi v druge datume, ki bodo izračunani iz vaših števil.
Pokličite me na telefon 090 30 47, Numerologinja Anka

DATUM 2.2.2023

Ta dan imamo zaporedje dveh dvojk, ki predstavljajo dvojne vibracije pozitivne energije. Slednja vam lahko pomaga do boljšega razumevanja preteklih dogodkov in njihovega končnega pomena. Ta dan je več, kot idealen za ustvarjanje vseh novih idej, načrtov ali celo večjih projektov, ki naj bi se realizirali v bližnji prihodnosti. Dvojno število 2 bo okrepilo vašo notranjo moč volje in željo po prevzemanju vodstvenih odločitev v vašem življenju. Zato ne bi bilo pametno zanemariti tako dobrega dneva in ne ničesar storiti, kar vam lahko kmalu prinese želene rezultate ter pozitivne spremembe.

DATUM 7.2.2023

Ta dan bo zaznamovan z zadnjim temeljnim številom v numerologiji in kot tak bo dosegel vrhunec dobrih vibracij, ki vam lahko prinesejo več zaporednih sprememb na vseh področjih vašega življenja. Zatorej bi bilo smiselno, da se lotite vseh tistih zadev, ki jih morate še dokončati ali pa jih preprosto želite spremeniti. Prav tako bo ta dan kot naročen za sklepanje vseh poslov, premikov, transakcij, pogovorov ali celo novih začetkov. Energija bo ta dan ugodna tudi za čustveno področje in bo nudila ugodne vibracije za čustvene odnose ter ljubezen.

DATUM 16.2.2023

Na ta dan se bodo vibracije števila dvignile v smeri pridobivanja novih znanj, veščin in vse vrste praks, ki vam v prihodnosti lahko koristijo pri marsičem. Prav tako se vam bo polje intuicije bolje odprlo in boste lahko o marsičem hitreje razmislili ali pravilno sklepali, kar vam je bilo do sedaj težje ali celo nerazumljivo. S tem dnem bo nastopilo krajše obdobje osebne rasti in duhovnega razvoja, ki vam bo v bližajoči se prihodnosti prišlo zelo prav, predvsem na vseh področjih kjer bodo prisotne spremembe ali novi začetki. Zato bi bilo res škoda ne izkoristiti potencialov tega dne.

DATUM 22.2.2023

Ta dan pa bo energijsko najmočneje usmerjen v področja umetnosti, kulture in duhovnosti. Zatorej bodo vrata na stežaj odprta za vse naštete smeri in lahko boste svoje že obstoječe talente nadgradili ali pa pričeli razvijati skrite potenciale. To vam lahko v prihodnosti prinese dobre rezultate o katerih ste mogoče do sedaj samo razmišljali ali le sanjali o njih. Lotite se tistega kar vas veseli in ni pomembno ali se boste s tem ukvarjali bolj profesionalno ali zgolj ljubiteljsko. Saj v obeh primerih lahko dosežete osebno zadovoljstvo, ki je največ vredno.

Za vas pripravila, Numerologinja Anka

Kontakt 090 30 47

komentarji