Astrološko numerološki horoskop za Novo leto

Novoletni hotoskop za vsa zodiakalna znamenja.

Novoleto je tokrat v znamenju 7-ke. Kar nam obeta obilico novitet na vseh področjih in nam daje moč za spopadanje s tistimi nerešenimi problemi iz preteklosti ter novo moč za doseganje ciljev prihodnosti.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47. Numerologinja Anka

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Radi ste v stalnem gibanju in pogosteje prekipevate od energije, zato ste bolj izpostavljeni za spoznavanje novih idej, ljudi in poslovnih priložnosti. Vendar pa ravno zaradi vašega notranjega elana lahko večkrat spregledate pravo smer za vas. Zato se morate pogosteje opomniti, da je smiselno, če vsake toliko časa upočasnite svoj tempo ter ponovno ovrednotite svoj položaj. Vprašajte sebe, se zaradi te zveze, prijateljstva ali kariere počutite izpopolnjeni. Je to tisto resnično, kar želite početi, vas osebno in poslovno osrečuje. Najbolj pa bodite previdni v drugi polovici februarja, prvi polovici aprila in drugi polovici junija ter v sredini oktobra.

Horoskop bik

horoskop_bik

Vaša trmoglavost ali siljenje za nečim ali kom je pri vas pogosteje prisotna, a največkrat  s takim načinom ne dosegate želenih rezultatov. Zato se v tem letu držite zlatega pravila, ki narekuje počasnejšo, a zanesljivejšo pot do ciljev. Ni vedno vse v hitrosti, največkrat je potrebna za uspeh bistra glava in strpnost. Pri vas enako velja za osebe iz preteklosti, ki niso več del vašega življenja, pa vendar se še kar miselno vračate k njim ter upate, da se bo kaj premaknilo na bolje. Ne dovolite, da vas ovira strah pred neznanim, saj spremembe niso vedno slabe. Bolj pazite pri odločitvah v sredini aprila in vse tja do konca junija.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Od začetka leta pa vse tja do aprila boste pod ugodnejšim vplivom Jupitra, kateri spodbuja osebno rast in odnose. Zato v prvi četrtini leta bolje poskrbite za družinske, ljubezenske ter prijateljske vezi ter jih okrepite. Pustite za seboj stare zamere, ki vam prinašajo le slabo voljo in duševno bolečino. Trmoglavost in vztrajanje pri tem, da imate samo vi prav, ni dobro za nikogar in še najmanj za vas. V jesenskem obdobju bodite pozornejši na svojo čustveno impulzivnost in nepremišljenost, da ne bi izgubili stika s kako vam drago osebo. Zatem pa bili žalostni, vase zaprti in se tolažili s tem, da sami niste nič krivi. Skromnost je zlato.

Horoskop rak

horoskop_rak

Že v začetku leta pričnite gledati na življenje, izven svojih postavljenih okvirjev, ki vam bolj škodujejo, kot koristijo v vseh pogledih. Od marca dalje se vam bodo na široko odprla vrata za nove priložnosti tako na zasebnem, kot poslovnem področju vašega življenja. Vendar pa ob vsem tem ne pozabite, da je potrebno stare zadeve rešiti, da bi lahko nemoteno sledili novim izzivom, ki vas čakajo. Zato se ne izgovarjajte na nič, temveč zavihajte rokave in postopoma rešujte vse, s čimer ste do sedaj odlašali. V zadnji četrtini leta pa bodite še bolj previdni pri svojih financah ter jih trošite čimbolj racionalno in tudi preko celega leta.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

Za vas bo v tem letu najpomembneje to, da okrepite sodelovanje z drugimi na poslovnem področju, kar vam bo zagotovo prineslo več uspehov. Spremembe na bolje v čustvenem smislu, pa se bodo najhitreje odvijale, ko boste sami pričeli z več komunikacije, sproščenosti ter druženjem z vam dragimi osebami. Pri vašem denarju se bo zatikalo  dokler boste sprejemali prehitre in nepremišljene odločitve. Zato bodite letos bolj previdni pri vseh denarnih odločitvah in še posebej v mesecih april, junij in november. Dobri meseci za uspeh na sploh pa so marec, maj in september, zatorej se še bolj potrudite in boste zadovoljni.

Horoskop devica

horoskop_devica

V tem letu bodite bolj usmerjeni k reševanju lastnih in ne tujih težav. Saj vam bo to koristilo, če boste sproti delali na zastojih, ki se vam bodo pojavljali in jih tokrat ne boste potiskali v ozadje. Vse česar se boste lotili z razsodnim premislekom ter tekoče peljali naprej, se vam zna obrestovati, sicer zelo težko. Pri finančnih zadevah ne bi smeli imeti večjih zastojev, a vseeno bodite previdnejši v aprilu, maju in juniju tega leta. Na čustvenem področju umaknite vse stare zadeve, ki vas še bremenijo, da se boste lahko bolj nemoteno posvečali tekočim in prihajajočim. Dobri čustveni meseci bodo april, avgust in november.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Na planetarno postavitev v tem letu, boste imeli kar nekaj lepih priložnosti, za spremembe, ki si jih želite realizirati že nekaj časa. Vendar pa bo največ odvisno od tega, kako boste sami pristopali k vsemu. Saj znate biti nepopustljivi kadar mislite, da imate samo vi prav, tudi če temu ni tako. Torej vaša napačna vztrajnost vam lahko samo škoduje še naprej. Bodite v tem letu bolj razumski, prisluhnite tudi okolju in spoznali boste, da je tako za vse bolje. Kadar vam nekaj ne gre, se posvetujte z osebo, ki ji zaupate in zatem se bodo zgodili dobri rezultati. Napornejši meseci bodo marec, april, junij in oktober. Takrat bodite še bolj previdni.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon


Večkrat vam zmanjka resnične dinamike, tiste s katero bi dosegli nekaj samo zase, za svojo dušo ter vas to počasi razjeda v vaši notranjosti in to občutite v svojih globinah. Slednje vas ustavlja pri vaših osebnih projektih, v katerih bi bili radi bolj srečni sami s seboj in ne navzven samo za druge. Letos vam bodo zvezde v določenih obdobjih še posebej naklonjene, da to spremenite sebi v prid. Zato se pričnite bolj odkrito pogovarjati o vsemu kar želite spremeniti in to z vam dragimi osebami. Tako boste sami in z okoljem v katerem živite, lahko dosegli ž

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Prenehajte razmišljati o tem kaj si drugi mislijo o vas in jim biti ves čas na razpolago. Kaj pa vaše življenje in vaše želje ter potrebe, ki jih s tem puščate v ozadju, zatem pa ste nezadovoljni s svojim življenjem. V tem letu imate odprto pot pred seboj, da vse to spremenite bolj sebi v prid in vseh tistih s katerimi živite. Zatorej se naučite reči ne, kadar je to povsem na mestu in zaradi tega vam ne bo nihče zameril, nasprotno zožili boste svoj krog znancev, na krog pravih prijateljev. Enako velja za vsa vaša področja, ko boste objektivno odreagirali tudi sebi v prid, se vam bo kvaliteta življenja dvigovala. Previdnejši bodite le v februarju in aprilu.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V tem letu bo pred vami delo na sebi ter na čustvenem področju. Zato prenehajte z izogibanjem ali soočenji z vam dragimi osebami. Namreč beg ne resi ničesar, le trpljenje vam povzroča. Zatorej boste morali že v prvi polovici leta delati predvsem na več iskrenih pogovorih, druženjih ter zaupanju v čustvene odnose. Odprite se pred vam dragimi osebami in se bodo tudi sami bolj zaupali vam. Na tak način bodo odnosi pristnejši in bolj kvalitetni kar vas bo navdušilo. Najprevidnejši meseci tega leta so marec, maj, julij in september. V teh mesecih ne smete odreagirati na prvo žogo, temveč počakajte, razmislite in šele nato se odzovite.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Leto 2023 vas bo potisnilo k temu, da boste ugotovili, da ste za svoje življenje odgovorni le sami. Torej vaš način življenja, je odvisen najbolj od vas samega, od vašega razmišljanja ter od tega kaj naredite. Ljubosumje, nezaupanje, nevoščljivost, ipd, vas ne bo pripeljalo k želenemu. Sami sebe večkrat uničujete, ker v nekaj ali nekomu ne zaupate in s tem negativno delujete tudi na vaše okolje. Najbolj nevarni meseci za nesporazume so marec, april, junij in oktober. Zatorej pričnite s samokontrolo čustvene komunikacije kar takoj in bolj zaupajte dragim osebam, ki vas imajo rade, sicer bi se že odvrnile od vas. Srce je eno.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Do sedaj ste si nabrali kar nekaj delovnih izkušenj, ki so bile tako boljše, kot slabše, a iz napak se vsak nekaj nauči. Bolj se morate zavedati, da ste dovolj pripravljeni in sposobni za delo, ki ga opravljate. Bolj si boste morali zaupati in lažje vam bo, ter hitreje boste dosegali delovne rezultate. Naj vas oklica ne zmede, ne se ustrašiti sprememb ali dodatnih izzivov, saj vas vse to le krepi. Marsikdo opazi vaš trud a tega ne pokaže, to pa ne pomeni, da je oseba nezadovoljna z vami. Zatorej pogumno naprej , le v mesecih februar, maj in junij bodite še bolj samostojni in počutili se boste bolj zadovoljno ter ustvarjalno.

komentarji