NOVOLETNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP

Leto 2023 se bo začelo z retrogradnim Merkurjem, vendar bo njegov vpliv kmalu zbledel. Zato se bosta prisotna neodločnost in pomanjkanje volje kmalu umaknila v pozabo. V mesecu februarju se že odpira prosta pot komunikacije in z njo več možnosti načrtovanja na vseh področjih. Zato bo lažje realizirati ideje, nove projekte, vzpostavljati nove stike ter ohranjati stare. S tem bodo tudi posamezniki, katerim so se projekti pogosteje ustavljali v lanskem letu, v tem letu le hitreje dosegali zadane cilje.

V drugi polovici leta 2023, pa bo vesolje bolj naklonjeno vsem, ki se bodo realneje lotevali različnih stvari, novih čustvenih vez, finančnih projektov in skrbi za boljše počutje. Zatorej nekih pretiranih sprememb ne bi smeli pričakovati. V letu, ki je pred nami bo ugoden čas, da se bomo več posvečali svojemu telesnemu in duševnem počutju. S tem bomo bolj umirjeni in se bomo z večjo voljo lotevali vsega kar nam bo leto 2023 namenilo. Za vse, ki ste morda pozabili kako izračunati svoje življenjsko število si poglejte primer roj. dat. 16.9.1977 = 1+6+9+1+9+7+7 = 40 =4+0 = 4, torej je življenjsko število 4. Reducirajte svoj rojstni datum in dobili boste svoje življenjsko število.

Na splošno bo tudi nekaj naravnih sprememb, ki ne bodo ravno prijetne za posamična območja. Prav tako je pričakovati še nekaj premikov na političnem področju. Vsekakor pa bi naj leto, ki se prične s 1.1.2023 in je njegovo končno število 1+1+2+0+2+3=9. Torej imamo zadnje temeljno numerološko število 9, ki je precej vibracijsko močno ter nam bo tako ponudilo mnogo več, kot smo imeli v lanskem letu. Pomen številke 9 v numerologiji predstavlja velika miselna in duhovna spoznanja, to je število iniciacije, ker označuje konec faze duhovnega razvoja in začetek druge višje stopnje, ki jo simbolizira prehod iz posamičnih enot v desetke Saj število 1 odpre niz enomestnih številk, ki jih 9 zapre, ker so vibracijsko nasprotne skrajnosti. Tako število1 predstavlja individualnost in število 9 univerzalnosti, ki zaključi cikel, kateri se je začel z številom 1. Zatorej število 9 v sebi nosi vso modrost, ki se je nabrala iz preostalih enomestnih števil.

Tisti, ki svoje število življenjske poti ne poznate, si ga izračunate na način, da vsa števila vašega datuma seštejete do enomestnega števila.

PRIMER: rojstni datum 18.1.2021, seštejte števila datuma:
1+8+1+2+0+2+1 = 15 = 1+5 = 6
torej, v tem primeru, je število življenjske poti 6 in preberite opis pod številom 6.

Življenjsko število 1: V kolikor ste navajeni bolj hitro sprejemati odločitve, bi bilo modro v tem letu bolje prisluhniti svoji notranjosti, katera vas zaustavi, kadar je to le potrebno. Sicer se vam odpira plodno leto že z mesecem februarjem in marsikaj boste lahko dosegli z manj truda, kot bi sicer pričakovali. V sredini leta bodite bolj pozorni pri finančnih odločitvah, da ne bi po nepotrebnem izgubili nekaj denarja. V jesenskem obdobju pa boste imeli vse možnosti odprte za spremembe, povezane z vašim domom, vašo zemljo in na splošno bo ugoden čas za nakupe ali prodajo vsega kar vas bo zanimalo. Seveda ste enice po večini bolj dinamične, a vseeno za to leto velja tudi upoštevati umirjenost, razmislek in razsodnost, da boste skozi leto dosegali vse tisto, kar je potrebno ali si sami želite.

V kolikor ste navajeni bolj hitro sprejemati odločitve, bi bilo modro v tem letu bolje prisluhniti svoji notranjosti, katera vas zaustavi, kadar je to le potrebno. Sicer se vam odpira plodno leto že z mesecem februarjem in marsikaj boste lahko dosegli z manj truda, kot bi sicer pričakovali. V sredini leta bodite bolj pozorni pri finančnih odločitvah, da ne bi po nepotrebnem izgubili nekaj denarja. V jesenskem obdobju pa boste imeli vse možnosti odprte za spremembe, povezane z vašim domom, vašo zemljo in na splošno bo ugoden čas za nakupe ali prodajo vsega kar vas bo zanimalo. Seveda ste enice po večini bolj dinamične, a vseeno za to leto velja tudi upoštevati umirjenost, razmislek in razsodnost, da boste skozi leto dosegali vse tisto, kar je potrebno ali si sami želite.

ČUSTVA

Vezani boste v mesecu aprilu, maju in juniju lahko imeli kar nekaj nesoglasij, v kolikor ne boste pripravljeni bolje prisluhniti svoji ljubljeni osebi. Prav tako je pomembno, da se odprto in pogosto pogovarjate o skupnih željah in potrebah. Sicer pa ne bi smelo biti večjih sprememb v tem letu. Nevezani pa boste v mesecih marec, maj in avgust imeli največ priložnosti za nova poznanstva. V kolikor pa imate že partnerico in bi želeli ostati z njo, si omislite resnejši korak, kot je poroka pred mesecem aprilom. Posamezniki pa lahko celo najdejo ljubezen z osebo, ki jo že dlje časa poznajo. Torej v tem letu lahko vse enice pričakujte bolj kvalitetne čustvene odnose, če boste tudi sami sodelovali pri tem. Ljubezen je najmočnejša energija, če je le dovolj prisotnega medsebojnega sodelovanja ter iskrenosti. Seveda je v ljubezni vedno možno kakšno presenečenje na katerega je potrebno odreagirati čim bolj umirjeno in kot pravimo, ne na prvo žogo, temveč šele po razmisleku ali po določenem prepričanju. Zato bodite ob manj ljubečih situacijah bolj razumevajoči, saj se na koncu vedno vse reši.

FINANCE

To leto vam prinaša obilo priložnosti, da uresničite svoje skrite želje tudi na finančnem in poslovnem področju. Ob tem naj vas vodi nasvet, da poslušate sebe in svoje želje. Vaša strast lahko obrodi sadove tudi v finančnem smislu, vendar pa se boste morali na tej poti kar precej kontrolirati, da ne boste zapadli v prehitre in s tem slabe odločitve. Če boste mislili pozitivno, boste tudi bolj drzni in pogumni za doseganje višjih ciljev. Ne pričakujte pa čudežnih  denarnih prilivov, saj vam je na področju financ bolj naklonjena prva polovica leta 2023. Vaša samozavest bo na področju posla narasla, kar vas bo poneslo naprej in prineslo nove priložnosti za karierne uspehe. Zato izkoristite to leto za nove dosežke, ki se vam bodo tudi finančno obrestovali. V tem letu se izogibajte neodločnosti, strahovom in nepremišljenosti, pa boste vedno na pravi poti do zadanih ciljev. Ko se vam ponudi nek nov poslovni izziv ali situacija, se ne prenaglite z odločitvijo, prespite in se nato realno lotite zadeve, pa boste vedno zadovoljni s spremembo.

POČUTJE

Vaše počutje bo v tem letu najbolj odvisno od vas, saj bi bilo pametno, da večkrat v ospredje postavite tudi primerno sprostitev, ki bo na vaše zdravje vplivala blagodejno. Pričakujete lahko nekaj manjših zdravstvenih težav, ki pa jih lahko z redno vadbo kar dobro obvladujete. Numerologija vam svetuje kakšno bolj umirjeno dejavnost in pa sproščanje v obliki meditacije, saj bo vaše telo zaradi vseh nalog kar precej obremenjeno. Morali boste najti način, kako ga umiriti in kako iz sebe spraviti ves ta stres. Če tega ne boste počeli sproti, se lahko v vas nakopiči precej negativne energije, ki pa bo slej ko prej morala na površje. Zato le pametno naprej.

Življenjsko število 2: Radi imate mnenje ali podporo drugega, vendar boste v letu 2023 morali več samoiniciativno delovati, če boste hoteli doseči želene rezultate. To vas bo vodilo v nove situacije, naloge in seveda odnose, ki vam bodo sčasoma odgovarjali in boste, kot prerojeni. Zato se v tem letu podajte v neznana področja in odkrivajte nove priložnosti, ki vam bodo prinesle zadovoljstvo na vse stani vašega življenja. V prvi četrtini leta bodite bolj racionalni pri porabi svojih denarnih sredstev, da si ne bi po nepotrebnem naredili finančni minus. V ljubezni se tokrat bolj samozavestno odločajte o vsemu. V tem letu se bolje organizirajte za vsa področja in manj pričakujte od sodelovanja z drugimi, le v poslu bo nekaj pozitivnih izjem. Na splošno numerološko tudi za število dve velja, da vam bo to leto bolj naklonjeno, kot je bilo preteklo.

ČUSTVA

Za vse, ki ste že vezani bo ljubezensko razpoloženje v tem letu večinoma prijetno in sproščeno. V sredini leta pa se vam bo pojavila priložnost, da naredite s svojo ljubljeno osebo še več na področju ljubezni. Zatorej možna selitev na bolje ali otrok. Nevezanim pa se bo ponudila boljša možnost novega poznanstva za ljubezen v mesecih marec, maj, julij in oktober. Zato se v drugi polovici leta kažejo možnosti za skupno življenje, načrtovanje otroka in resnejšega ljubezenskega gnezdeca. V letu 2023 se lahko vsa števila dve veselite bolj pristnih odnosov na čustvenem polju in z ostalimi ljudmi. Za vezane in nevezane v tem letu velja, da ste bolj odprti v ljubezenskih in čustvenih odnosih nasploh. Vašo pozitivno preobrazbo bodo kmalu opazili tudi drugi, kar bo zagotovo obrodilo sadove na vseh ravneh komuniciranja. Seveda je vaše numerološko število težje samo ali bolj samostojno, pa vendar so v življenju situacije, ko se morate popolnoma sami odločiti za nekaj in takrat pomislite nato, da ste v svoji notranjosti dovolj močni ter zmorete tudi tovrstne izzive opraviti popolnoma sami. Namreč v sebi skrivate izreden pogum, ki pa ga premalo projicirate v okolico, v kateri se gibljete.

FINANCE

V prvi četrtini leta bodite previdnejši, da ne bi zapadli pod rutino v poslu in s tem posledično tudi pri financah. Saj vam enoličnost in manj sprememb bolj odgovarjata, kot bi se bili pripravljeni prilagajati spremembam ali novitetam. Vendar brez železne volje in truda ne boste dosegali želenih rezultatov, zato se v tem letu bolj angažirajte pri svojih delovnih obveznostih. Kmalu bodo določeni ljudje to opazili in temu primerno ste lahko tudi nagrajeni, kar vam bo omogočilo marsikakšno spremembo na bolje. Torej pri denarni porabi bodite bolj samo objektivni vse do izteka meseca aprila in v delu se bolj potrudite, da boste lahko v drugi polovici leta bili bolj finančno neodvisni od kogarkoli ali česarkoli. Pred pričetkom poletja pa se odpirajo tudi smernice za zamenjavo ali nadgradnjo v poslu. V tem letu ne smete verjeti vsemu kar slišite, raje se prepričajte tudi sami v določene izjave, da boste lahko delovno napredovali in se vam bo krepila delovna samostojnost. Nagrajeni pa boste tako, da se boste v mesecu decembru z lahkoto ozrli v preteklo leto, ker z vašim trudom ne bo slabo.

POČUTJE

Leto 2023 vam bo naklonjeno tudi na področju počutja, seveda pa to ne pomeni, da lahko v določenih smereh pretiravate. Stvari, ki ste jih v zadnjih letih počeli, se nekje kopičijo in lahko udarijo na plan, če ne boste do svojega telesa in splošnega počutja nekoliko bolj odgovorni. Omislite si kakšno očiščevalno kuro ali dieto, s pomočjo katere boste razstrupili svoje telo. To bi bil vsekakor odličen začetek tega leta. Zatorej lahka hrana, zadostna količina vode in gibanje na svežem zraku so preverjena kombinacija za bolj zdrav način življenja, ki s tem zagotavlja boljše počutje nasploh. Vaše misli so tudi pomembne za krepitev imunskega sistema, saj če so le te negativne, slabe in žalostne vam gotovo ne morejo koristiti, Zato se v tem letu skušajte čim več  miselno razbremenjevati z vsem kar vas razveseljuje.

Življenjsko število 3: Obstajajo malenkosti, ki se vlečejo že iz preteklega leta in vas še vedno motijo, a se jih boste lahko rešili, še pred pričetkom meseca marca v tem letu. Seveda pa morate tudi sami poskrbeti za ustrezen pogovor ali drugačen premik, da boste te neprijetnosti čim prej zaključili. Zato kar  bolj potrpežljivo, tudi vi boste prišli na svoj račun, ko boste to najbolj potrebovali. Odprite se raje za nove dogodivščine in ohranite pozitivno razmišljanje, pa boste ob koncu leta več kot zadovoljni. Ne pričakujte več, kot zmorete najprej postoriti sami in na druge se ne zanašajte preveč. V letu 2023 lahko napredujete s svojo mero poguma, smelosti in vztrajnostjo, slednje vam redko zmanjka. V prvi polovici leta lahko na poslovnem področju dosežete več, kot v lanskem letu. Enako velja za ostala področja, v kolikor se boste zavzeli ter opravili nekaj pomembnih pogovorov do konca meseca marca.

ČUSTVA

Ljubezenske ovire, ki se nakazujejo v prvi četrtini leta 2023, znajo biti neprijetne, če se ne boste tudi sami potrudili ter se sproščeno in odkrito pogovorili z ljubljeno osebo. Namreč v vsakem čustvenem odnosu sta za nesoglasja potrebna najmanj dve osebi, sicer se sam s seboj nihče ne prepira. Vezanim se bo čustveno področje še izboljšalo, vendar se morate tudi sami dovolj angažirati v tem letu. Tako boste imeli več možnosti za uresničitev skupnih želja. Nevezanim pa se v prihajajočih  mesecih, kot so februar, april, junij in september odpirajo nove čustvene poti. Večina trojk se bo tako lahko spoznala z osebo, s katero bo možno ustvariti resnejše partnersko razmerje. V letu 2023 boste lahko vsi v tem numerološkem številu dosegli več v čustvenih odnosih nasploh, a bolj zagotovo po mesecu februarju. Tisti, ki planirate naraščaj ali skupno selitev bo v tem letu za oboje najugodnejši čas od meseca aprila dalje.

FINANCE

Pestro zasebno življenje naj vam v letu 2023 naj ne zamegli presoje, ki bo potrebna pri delu in denarju. Zato se ne pustite zmesti ali zavajati in se bolj trdno držite svojih delovnih obveznosti ter finančnih sredstev. To leto lahko pričakujete vsaj v prvi polovici več delovnega pritiska, a s tem tudi možnosti dodatnega zaslužka. V sredini leta se vam bo odprla možnost za popestritev karierne poti ali pa nečim, o čemer ste že razmišljali v preteklosti. Tudi, če v začetku ne bo pričakovanega zaslužka, to sprejmite kot dobro naložbo za naprej. Finance bodo ostale na ustreznem nivoju, vi pa jih lahko s kakšno premišljeno potezo dvignete in oplemenitite. Zvezde vam bodo v drugi polovici leta glede tega prav tako naklonjene, priložnosti pa bo tudi nekaj. Zatorej odprite oči za nova poznanstva in projekte ter jih sprejmite. Tisti, ki iščete ustreznejšo zaposlitev pa vam vesolje nakazuje na najbolj ugodne mesece, kot so druga polovica februarja, prva polovica aprila ter cel mesec maj.

POČUTJE

Težave z vašim počutjem bodo do konca meseca aprila najbolj povezane z vašimi čustvi, zato bi bilo dobro poskrbeti za vse, kar vam ne da miru. Verjetno se boste morali z določenimi osebami odkrito pogovoriti, kaj zaključiti ali pričeti na novo in počutje se vam bo vsekakor izboljšalo. Seveda pa zatem vztrajati pri pravih odločitvah, se več sproščati ter smejati in vaše zdravje bo gotovo bolj trdno. Nič se ne zgodi samo po sebi, vedno obstaja zato kakšen vzrok in pri slednjem je potrebno začeti ter ga čim prej odpraviti, če ta škodljivo vpliva na vas. Numerološko ste trojke v večini dovolj imunsko odporne, lahko pa vas v slabše počutje spravijo tudi malenkosti, zato si tega v tem letu več ne dovolite, pa se boste veliko bolje počutili. Bodite sami sebi učitelj dobrega počutja na način, da sebe vodite po tistih poteh, na katerih se najbolje počutite. Na splošno pa ne bi smeli imeti večjih težav s počutjem v letu 2023.

Življenjsko število 4: Letni numerološki horoskop 2023 vam napoveduje kar nekaj sprememb, na katere že nekaj časa čakate. Zato lahko rečem, da končno prihaja vaš čas, ki vam odpira priložnosti za marsikatero uresničitev ter za boljše odnose, v katerih boste samo še uživali. Na splošno se vam obeta res pozitivno leto, prežeto s trenutki sreče, tako da boste tudi nekoliko manj ugodnejše dneve prebrodili bolj lahkotno. Vendar pa vseeno ne bo odvečna previdnost pri vaših financah v mesecu februarju in marcu.  Namreč včasih vas zna zanesti, ko ste bolj sproščeni ali dobre volje, kar ni vedno najbolje. V kariernem polju za letošnje leto ne bi smelo biti večjih sprememb, razen željenih. Torej za numerološke štirice kaže to leto, ki je pred vami pozitivnost v vseh smereh vašega življenja.

ČUSTVA

Za vezane bo to leto čustveno precej usmerjeno v medsebojno prilagajanje, posluh, pogovore in izkazovanje ljubezni. Torej, če imate radi svojo ljubljeno osebo se je vredno potruditi in si na tak način zgraditi bolj kvaliteten ljubezenski odnos. Včasih res lahko pride v odnosu nekaj nepredvidenega, vendar se je takrat potrebno zaustaviti za premislek in šele nato ukrepati. Saj ni nobena juha tako vroča, da se je ne bi dalo pojesti. Leto 2023 boste samski zasijali v povsem novi luči in kot taki boste precej zanimivi tudi za potencialne čustvene partnerje. Če ste samski, si torej lahko obetate kar nekaj novih ponudb, vi pa tokrat izberite bolj preudarno, kot v preteklosti. Za vse štirice pa velja, da spoštujte meje, ki vam jih druga oseba postavlja, saj bosta le tako lahko še naprej imela skupen jezik in odnos, ki bo omogočal nadaljnjo rast v ljubezni. Splača se potruditi zato, da se bodo v vaši skupnosti vsi počutili dobro, predano in ljubeče. Druga polovica leta vam napoveduje nekaj več zahtevnejših situacij s svojimi bližnjimi, a bodite tokrat bolj umirjeni in se pogovorite za vsako stvar, pa se bo vse normaliziralo sproti.

FINANCE

Glede na postavitev planetov vam leto 2023 obeta precej novih sprememb, ki se jih boste lotevali motivirano in zagnano, saj boste vedeli, da vam lahko omogočijo tako napredovanje kot poskok v karieri in večji zaslužek. Na račun tega se vam lahko finančno stanje izboljša, a seveda ne kar čez noč. Priložnosti za to boste imeli največ v marcu, aprilu in maju. Zato bodite pozornejši pri opravljanju delovnih nalog in ne ovirajte drugih ter se dosledneje lotevajte svojega delovnega področja. Pri vaših poslovnih odločitvah boste imeli tudi podporo okolice, tako da se lahko brez skrbi lotevate vseh novih projektov. V vsakem primeru pa bodite malce bolj pazljivi na svoje mesečne izdatke, saj se vam kar nekaj denarja lahko porazgubi zaradi stvari, ki niti niso toliko pomembne. Najbolj bodite racionalni v mesecih februar, april in junij. Na splošno pa to leto za vas prinaša pozitivnejše obdobje, kot je bilo to v lanskem letu.

POČUTJE

V prvi polovici tega leta bolj skrbite za svoje počutje, saj vam planeti narekujejo, da se včasih preveč igrate s svojim zdravjem ter greste z mentalnimi in fizičnimi napori lahko preko mej. To vsekakor ni dobro, vendar se lahko posledice tega pokažejo kasneje oziroma popolnoma nepričakovano. Prehranski dodatki in na splošno zdrav način življenja vam bo dobro del in se vam obrestoval tudi v dneh, ko se ne boste počutili najbolje. Če imate kronične težave, se bodo simptomi pogosteje pojavljali v prvi polovici leta, medtem ko se v drugi polovici obeta izboljšanje. Vendar pa je pri kroničnih obolenjih težje računati na neko popolno ozdravitev, najpogosteje se jo da le omiliti ali pa se začasno potuhne ter se slej, ko prej ponovno pojavi. Vendar se da tudi s slednjim živeti dovolj kvalitetno, kar je največ odvisno od truda posameznika in obolenja samega. Bodite vztrajni in rezultati se bodo kaj kmalu pokazali. Pazite pa, da pri tem ne boste pretiravali in dosegli nasprotnega učinka. Preko leta skušajte ohranjati čim več pozitivnosti na vse situacije, ki so pred vami in bo to za vaše počutje najbolje.

Življenjsko število 5: Na splošno je pred vami prijazno in prijetno leto 2023, ki vam ga napoveduje numerologija. A če boste želeli dosegati previsoke cilje, se le ti znajo izjaloviti. Zato se v tem letu raje trdneje držite z nogami na tleh in z mislimi pri stvareh, ki se jih boste lotevali. Bodite nekoliko bolj skromni in zmerni, posvetite se raziskovanju sebe in okolice. Obeta se vam nov pogled na življenje, pri čemer se boste z lahkoto izognili pretiravanju in ustvarjanju nepotrebnih dram. V poslu boste v prvi polovici leta bolj blesteli, kot v drugi tako vam narekuje vesolje. V ljubezni ne bo večjih sprememb, le pri tistih, ki še niste vezani. Finančne zadeve pa bodo malo vprašljive, če ne boste bili dovolj samo objektivni pri trošenju denarja. Zatorej pred vami ne stoji slabo leto 2023, vendar se ne bo nič premaknilo naprej kar samo po sebi. Več truda, vam bo prineslo več dobrin v vseh pogledih.

ČUSTVA

V prvem mesecu tega leta, se bo vaša želja po izražanju svojih najglobljih čustev okrepila, s tem pa boste v ljubezenski odnos vnesli nekaj lepe svežine. Ljubljena oseba bo navdušena, vam pa se bodo odprli povsem novi čustveni vidiki. Torej, ko boste ugotovili kako do njih, za vas ne bo več večjih, čustvenih ovir. Povejte najprej sebi, kaj in kako čutite, nato pa to ubesedite še svoji ljubljeni osebi. Zatorej v letu 2023 ne bi smelo prihajati do večjih čustvenih prelomnic in sploh ne nepričakovanih, če le boste dovolj iskreni do oseb, ki jih imate najraje. Numerološko za petice na splošno velja, da bo to leto v ospredju harmonija v družinskem krogu. Torej vezani boste več časa preživljali s svojimi partnerji in otroci ter pri tem zares uživali. Le konec maja in junija bodite bolj strpni, da ne bi prihajalo do nepotrebnih nesoglasij, saj vam tako narekujejo planeti. Nevezani pa boste bolj z lahkoto navezovali nove čustvene stike v tem letu. Za slednje bodo najugodnejši meseci marec, april in junij. Ko se bo pojavila tista prava iskrica med vami in osebo, bodite že od začetka pogovorno odprti in iskreni, pa se bo čustveni odnos lepo razvijal naprej.

FINANCE

V tem letu, se vam lahko do izteka meseca marca malo zatika pri poslu in pri denarju, vendar bo v tem primeru šlo za pretekle, še ne rešene zadeve, ki naj bi jih zaključili do sredine aprila. Sicer pa večjih obremenitev v letu 2023 ne bi smelo biti, saj je vesolje tokrat na vaši strani. Zatorej, če boste v prvi polovici tega leta malo pazljivi, pridni in racionalni, boste v drugi polovici leta zagotovo bolj brezskrbni. Najbolj plodni meseci za delo in denar v tem letu so maj, avgust, september in november. Seveda boste v drugi polovici leta poslovno še bolj motivirani in polni elana, zato sledi tudi manj denarnih skrbi. Za tiste, ki pa želijo menjati delovna mesta, pa so najbolj ugodni meseci februar, marec in maj. V tem letu bodite zvesti svojim delovnim izzivom, ki so pred vami in boste tudi sami bolj sproščeni ter polni energije za vse poslovne preizkušnje, ki vam bodo prišle na pot.

POČUTJE

Načeloma ne bi smeli imeti večjih težav z počutjem v tem letu, a morate k temu prispevati največ tudi sami. Zatorej vam naj bo letošnje vodilo pri dobrem počutju preventiva. Ne pretiravajte v ničemer, več se gibajte, več tekočine in predvsem bolj zdrave hrane. Prav tako ne smete zanemarjati svoje duševnosti, za katero boste največ naredili s sproščanjem in veseljem, ki ga ta potrebuje. Zatorej vam zvezde priporočajo dobro družbo, knjige, filme, izlete in še veliko drugih stvari, ki so vam blizu ter uživate v njih. Pri menjavi letnih časov, se nanje ustrezno pripravite oziroma se jim maksimalno prilagajajte z udobjem in zaščito pri oblačilih. Torej meseci, ki vam narekujejo slednje so marec, junij, september in december. Sicer pa ostajate tudi letos lahko močni ter čili in več se sejte ter veselite.

Življenjsko število 6: V letu 2023, bo vaša ambicioznost na duhovnem področju vendarle prišla do svojega izraza, saj boste tokrat bolj premišljeno premagovali vse ovire, ki vam bodo na poti. Zdelo se vam bo, da vse cilje dosegate lažje in jih celo presegate, saj vam numerološki horoskop napoveduje navdihujočo sproščenost, ki vas bo vodila naprej in vam olajšala premagovanje zapletov. Uživali boste v vsakdanjih stvareh, se veselili novih izzivov, se več družili in bili na sploh bolj optimistični, kot v lanskem letu. Vse tiste skrite talente, ki se jih še niste lotili, bo zanje letos idealen čas, da se jih postopoma lotite. V odnosih z drugimi vam bo komunikacija bolj tekla, v čustvenih krogih se boste lažje prilagajali in z prijatelji boste imeli več kvalitetnega druženja, za ljubljeno osebo pa boste tudi našli pravi način, ki bo obema ustrezal. V mesecih februar, april in julij le bolj pazite na svoje denarne odlive, da ne bi pretiravali in imeli zaradi tega kasnejše finančne zastoje.

ČUSTVA

V prihajajočem letu vse vezane in tudi nevezane šestice čaka prava osvežitev ljubezenskega življenja. Če ste v zadnjem obdobju morda nekoliko zaspali, vas čaka pravo prebujenje. Vaš partner bo navdušen, saj boste znova igrivi in radovedni ter pripravljeni na skupne podvige. Veliko časa boste namenili svoji ljubljeni osebi in prav je tako za oba. Le v mesecih marec, junij in september bodite bolj strpni, da ne pride do kakšne odvečne zamere s strani vaše ljubljene osebe. Nevezanim pa se v letu 2023 odpirajo proste čustvene poti in z njimi tudi nove povezave. Saj so v tem letu prisotne močnejše duhovne vibracije, ki bodo poskrbele za boljše čustvene odnose. Za nevezane so najugodnejši naslednji meseci v tem letu, za nova čustvene stike in sicer marec, junij in avgust. Seveda imajo tudi preostali meseci odprte poti za navezovanje novih čustvenih vezi.

FINANCE

Letni numerološki horoskop 2023 vam napoveduje več možnosti v karieri in pri denarju. Pokazale se vam bodo številne priložnosti, ob katerih boste lahko pokazali svojo ambiciozno plat sočasno pa boste dokazali, da znate biti tudi dovolj vztrajni. Res boste zagnani in motivirani, vseeno pa nadrejenim dajte vedeti, da vse to počnete tudi zaradi sebe in ne samo za zaslužek ali dela samega. Včasih se premalo cenite, zato lahko letos v tej smeri naredite velik korak naprej. Dogajali se bodo tudi preobrati, a v splošnem kaže, da se bo vaše finančno stanje v leti 2023 dodobra izboljšali. Najugodnejši meseci zato bodo februar, april in junij. Zato bo za šestice prva polovica leta poslovno ugodnejša, kot druga a nobena ne bi smela biti slabša od lanskega leta. Za vse, ki imate v načrtu menjavo delovnega mesta, pa bo zato najugodnejša prva četrtina leta. Z denarjem ravnajte pametno in vam ga ne bo primanjkovalo, še privarčevali boste nekaj.

POČUTJE

Ker za šestice velja poudarjena duhovna prisotnost v tem letu, se morate zavedati, da je najpomembnejše za vaše dobro počutje, vaše razmišljanje. Zatorej ne smete sebi dopuščati škodljivih misli, ki vam rušijo vaš imunski sistem, temveč tudi v slabih mislih poiskati tisto najboljše za vas. Več se veselite in smejte ter se sproščajte na različne načine s tistimi, ki so vam blizu. Hodite na sprehode v naravo ali pa si omislite štirinožnega spremljevalca, če ga že nimate. Saj pravijo, da so kužki najboljši terapevti in vsakomur hitro ukradejo srce. V tem letu bodite sami sebi mentor in vzornik in pritegnili boste tudi druge v svoji okolici s pozitivnim pristopom. Tako se boste počutili zaželeno, odlično in sproščeno preko celega leta. Zato boste imeli več energije in s tem več dobrega počutja ter iskrenih prijateljev, ki vam bodo stali ob strani v vsakem primeru, ne glede kaj boste razmišljali ali doživljali.

Življenjsko število 7: Številna področja vašega življenja bodo letos pred vas postavljala različne ovire, a z nekaj prakse jih boste hitro obvladovali, zato se vam ni treba že v začetku prestrašiti. Z izogibanjem le teh namreč ne bi dosegli ničesar, zatorej se boste v tem letu naučili tudi veliko novih stvari, ki vam bodo ne samo koristile pri vašem ustvarjanju, temveč boste lahko tudi dodatno zaslužili. Vse to se vam bo najpogosteje dogajalo med marcem in junijem. Seveda pa bo numerološko druga polovica leta za sedmice bolj plodna, kot prva v smislu posla in financ. Kar se čustvenih stikov dotika, pa je letošnja prva polovica idealnejša za izboljšavo v družinskem krogu, ljubezenskem in tudi med prijateljskimi vezmi. Namreč komunikacija bo potekala bolj umirjeno in s tem bolj sproščeno v vseh pogledih. V letu 2023 bo tako za sedmice nastopil čas večjih premikov, katerih se tokrat ne boste ustrašili.

ČUSTVA

Vezanim in nevezanim to leto planeti v prvi polovici leta stojijo ob strani, zato se lahko okrepijo družinske povezave, ljubezenske ter prijateljske in sicer od meseca februarja dalje. Vezani boste bolj sproščeni v svojem družinskem gnezdecu in obeta se vam več druženja z sorodniki ter ostalimi dragimi osebami. Na ljubezenskem področju boste letos bolj dinamični, kar bo vaši ljubljeni osebi zelo všeč in vam bo vračala z enako mero ljubezni ter čustev. Nevezani pa boste imeli najbolj odprte možnosti za nova čustvena poznanstva od marca pa vse tja do julija. Tako boste lahko spoznali popolnoma novo osebo, obudili staro poznanstvo ali pa se vam celo čustveno zaupa oseba iz preteklosti, na katero bi najmanj pomislili. Kakor koli že imeli boste odprto čustveno pot, le izberite sebi najbolj primerno osebo, ki vam bo tudi najbližja do vašega srca. Tokrat si vzemite več časa za pogovor, druženje, za medsebojno zaupanje in izpoved želja, pa boste lahko našli tudi sorodno dušo za skupno ljubezensko pot.

FINANCE

Vse kar ste že nekaj let vlagali, se vam bo v letu 2023 povrnilo oziroma obrestovalo, pa naj gre za posel ali denar. Trudili ste se za rezultate, ki se včasih niso pokazali v pravi smeri. Numerološki horoskop pa vam v tem letu napoveduje prav to, da boste želi kar ste posejali in sicer že v prvi četrtini leta. Na splošno je letošnje leto poslovno in finančno boljše, kot lansko, vendar ne smete zanemariti dejstva, da se samo po sebi nič ne zgodi. Zato bo tudi letos potreben vaš vložek truda, doslednosti in premišljenosti tako pri delu, kot pri denarju. Z slednjim preko leta razpolagajte pametno, pa boste na koncu leta še bolj finančno neodvisni in zadovoljni. Ni vse samo v poslu, zaslužek lahko pride tudi po kakšnem drugem kanalu. Predvsem je pametno nekoliko razširiti svoj pogled na poslovne izzive, ki se vam bodo ponujali preko leta. Vsekakor pa ne smete biti prehitri pri odločitvah, temveč je za vsak nov delovni podvig potreben nek razmislek ali načrt, ki vam bo omogočil dodatni zaslužek in dobro voljo. Sedmice ste po naravi malo zadržane, a ko se nečesa lotite, to opravite dobro in do konca kar vam prinese zaslužen uspeh.

POČUTJE

V tem letu ne bi bilo pametno, da pozabljate ali zanemarjate svoje počutje na način, da ga postavljate v ozadje pred obveznostmi s katerimi se boste soočali. Za dobro počutje preko celega leta bo potrebno storiti premik v smislu, da se ne boste preveč obremenjevali s stvarmi, ki niso življenjskega pomena. Prehranjujte se, kot zapovedujejo splošne smernice in ne pozabite na gibanje ter preživljanje prostega časa v naravi. Morda bo na vaše duševno počutje vplivala služba, a potrudite se, da boste slabe misli redno odganjali tja, kamor spadajo. Okoli sebe glejte s pozitivnim pogledom in se obkrožite s prijetnimi ljudmi, ki vam ne črpajo energije temveč vas motivirajo. Odnosi so tisti, ki lahko krepko vplivajo na vaše počutje, zato se izogibajte stresnim, provokativnim, zagrenjenim in na sploh motečim ljudem. Pričnite z ustvarjalnimi hobiji, ki vas navdihujejo, sproščajo ter veselijo in boste dosegali več, kot dobro počutje.

Življenjsko število 8: Za osmice bo v letu 2023 poudarjen temelj, na katerem boste čvrsteje stale in se zato ne boste več vračale v pretekle, nepomembne ali sanjave zadeve, ki vam v lanskem letu niso prinesle nikakršnega zadovoljstva, le nepotrebne mentalne obremenitve. Pred vami je leto duhovnosti, ki bo od vas terjalo zaključke vsega, kar bi vas lahko še oviralo na vaši poti in jih boste predvidoma zaključili v prvi četrtini leta. Zatorej boste bolj svobodno ali neobremenjeno nadaljevali svoje življenjsko poslanstvo, ki vam v tem letu prinaša veliko pozitivnih situacij ali sprememb, na katere boste ob koncu leta ponosni ter zadovoljni. Odnosi z ljudmi, ki vas obkrožajo se bodo izboljšali in bodo vse bolj tekoči ter sproščeni. V poslu in financah vam zvezde tokrat ne namenjajo slabših in daljših situacij, ki bi vam bile v breme. Sredina leta po pokazatelj vašega truda, vztrajnosti in odločnosti, zato se vam splača potruditi v vseh pogledih in na koncu boste resnično presrečni s svojimi dosežki. V mesecih marec, april in maj bodite le manj zapravljivi in boste finančno bolj sigurni.

ČUSTVA

Težke ljubezenske preizkušnje so preteklost, letni horoskop 2023 napoveduje mirnejše čase, v katerih boste ustvarili prav posebno harmonijo, razumevanje in stabilnost v čustvenih odnosih. Prihajajoče leto bo za vas kot naročeno, še posebej v začetku leta boste namreč začutili neko olajšanje in pogled naprej, v boljše čase. Vam ljuba oseba bo ugotovila, koliko ji pomenite, tako da se bo tudi ona potrudila za vzdrževanje vajine prav posebne vezi. Prepustite se ji, razvajajte se in uživajte v skupnih trenutkih, saj jih je bilo doslej preprosto premalo. Če ste samski, boste do potencialnih partnerjev pristopali v nekem mirnejšem vzdušju in ne toliko vihravo, kar se bo marsikomu zdelo še posebej prijetno. Ne glede na ovire, ki se nakazujejo, boste na koncu veseli, da ste razčistili določene stvari, saj pri tem naredite tudi nekaj za samospoznavanje. Druga polovica leta bo nekoliko bolj živahna, a nič ne de, zdi se, da se bodo stvari postavile na svoje mesto. Ohranjajte otroka v sebi, to vam lahko precej pomaga pri vzpostavljanju in ohranjanju vam pomembnih odnosov.

FINANCE

V prvih treh mesecih letos, bo posel od vas zahteval kar precej truda in vztrajnosti, a rezultati bodo navdihujoči. Že res, da se bo treba nekoliko umiriti in se osredotočiti na doseganje določenega skupnega cilja, ki vam morda ni preveč pogodu, a vzemite to kot odlično priložnost, da pokažete svoje znanje, spretnosti ter veščine. Vaša dinamičnost bo prihajala do izraza zlasti v prvi polovici leta, ko vam bodo zaupane tudi bolj pomembne delovne naloge. Ne ozirajte se na nikakršne očitke  kako bi se najbolje lotili zadeve, saj vendar sami najbolje veste kako stvari stojijo. Prevzeti pa boste morali nekaj več odgovornosti kot doslej, vendar se vam bo to kasneje tudi finančno izplačalo. V drugi polovici leta se, kakor napoveduje numerološki horoskop 2023, obeta sprememba na denarnem polju. To zagotovo ne bo pravi čas, da bi se lotili nepremišljenih odlivov, temveč raje poskrbite za zadostne prihranke. Če boste ravnali odgovorno, se vam bo to ob izteku leta močno poznalo pri prihrankih.

POČUTJE

Lažje težave s počutjem se vam utegnejo pojaviti v zimskem obdobju tega leta, zato bolj okrepite svoj imunski sistem z dodatnimi vitamini in toplimi napitki. Tako se boste najbolje izognili odvečnim prehladom in virozam, ki jih je v tem obdobju največ. Namreč pitje zeliščnih čajev v kombinaciji z dihalnimi vajami in meditacijo, se vam lahko učinkovito obrestujejo. Ideja je zagotovo dobra, na vas pa je, kaj boste uresničili in na kakšen način. Sicer pa tudi za vaše število numerologija priporoča ustrezno garderobo, primerno letnim časom, sprehodi na prostem, več sproščanja in smeha v prijetni družbi ter vsega kar vas osrečuje. Na tak način boste zase storili največ ter za svoje počutje in na splošno v tem letu ne bi smeli imeti večjih nepričakovanih težav.

Življenjsko število 9: Zadnje temeljno numerološko število bo v letu 2023 od vas zahtevalo, da se bolj osredotočite na eno zadevo in to opravite čim bolje kot pa, da bi jih počeli sočasno več ter bi jih zaradi tega opravili slabše. Slednje si privoščite samo v nujnih primerih, ko drugače res ne gre. Na tak način boste dosegali boljše rezultate na vseh področjih in se boste tudi sami ob tem počutili bolj zmagoslavno. Sicer pa vas v tem letu čaka kar nekaj delovnih izzivov, ki jih ne boste pričakovali in te naj bi se odvijali med marcem in junijem, zato boste imeli tudi nekaj več delovnih obveznosti. Vendar vam numerologija obljublja, da boste zmogli opraviti z dodatnim naporom ter vam bo le ta prinesel pozitivne spremembe, a bolj v drugi polovici leta. Z denarjem bodite malo bolj varčni le pri stvareh, ki niso najbolj nujne in boste preko leta dobro gospodarili s financami. Za spremembe ali menjavo posla pa je najugodnejši čas po dopustu in z dobrim načrtom, dogovorom ali pogodbo.

ČUSTVA

Tisti, ki ste v zvezi, boste v začetku leta še vedno polni ljubezenskega elana, a vas ta naj ne zanese v napačno smer. Vse se vam bo zdelo popolno, a v naslednjih mesecih numerološki horoskop vendarle svetuje nekoliko več pazljivosti, da na vaš odnos ne bi začela vplivati neka tretja oseba, poznana ali nepoznana. Če se vam to pripeti, da bi se odnos nekoliko razburkal, lahko še vedno posredujete na miren način pri svoji ljubljeni osebi. Se iskreno pogovorite z njo, za kar vam bo hvaležna in vajina ljubezen se lahko ponovno okrepi. Sicer boste vezani v tem letu bolj povezani s svojimi partnerji, kot v preteklem letu. Nevezani se boste letos morali tudi sami malo bolj potruditi za novo poznanstvo na vaši čustveni poti. Najboljši čas zato je v prvi polovici leta, če boste pripravljeni na več druženja in komuniciranja, se vam bo novo čustveno razmerje kmalu začelo.

FINANCE

Letos prisluhnite svoji intuiciji, ko gre za spremembe pri delovnih nalogah in se držite vsega kar že obvladate, pa boste zase in za podjetje najbolje poskrbeli. Imeli boste nekaj novih ali manj poznanih poslovnih začetkov, katerim pa boste kos, saj vam tako narekujejo planeti. Največ dela boste imeli v sredini leta, vendar boste zmogli tudi z dodatnim naporom. Sicer numerološkim deveticam letos ne kaže slabo na poslovnem področju, kakor tudi pri denarju ne bi smeli imeti nepredvidenih težav. Zaupajte svojim občutkom in se poslov lotevajte tako, kot sami menite, da je najboljše. Na področju kariere vas čaka rast, vi pa to izkoristite sebi v pride. Glede na to, kako bodo v določenih obdobjih postavljeni planeti, se vam kaže obilo priložnosti. Če razmišljate o novi zaposlitvi ali jo iščete, je letos zagotovo vesolje na vaši strani. Finance bodo stabilne in vsake toliko lahko pride tudi do nenapovedanega priliva na vaš bančni račun. Ne bodite pa razsipni, saj trenutna situacija temu ni ravno naklonjena. Najbolj stabilni meseci za finance bodo marec, april, junij, september in november.

POČUTJE

Če vas že muči nihanje razpoloženja, bo v prvih treh mesecih leta 2023 to še bolj poudarjeno. Zato vam numerologija svetuje nekoliko bolj umirjen življenjski stil, bolj uravnoteženo prehrano, več tekočine in zmerne telesne vadbe na prostem. Prav tako poskrbite za miselno sprostitev s kakšno dobro knjigo, pravo družbo in ogledi komedij, pa se boste sprostili ter nasmejali, kar je že pol zdravja. Občasno se vam bo zazdelo, da vam zmanjkuje energije za vsakdanja opravila, zato si privoščite tudi nekaj počitka ali prijetno kopel, kar bo blagodejno in osvežilno vplivalo na vas. Sicer pa ne bi smeli imeti nekih večjih težav s počutjem in zagotovo manj v drugi polovici tega leta. Ne pozabite, da lahko tudi sami sebe obdarujete z malimi in za zdravje uporabnimi stvarmi.

Za vas pripravila, numerologinja Anka

Miren in sproščen Božič ter zdravo, uspešno in polno ljubezni v Novem letu, vam želita vaša numerologinja Anka in Astrohiša.

komentarji