Numerološko astrološki horoskop dec

Veselo jadramo proti božičnemu in novoletnemu času, zato je dobro, da smo kar se da dobro pripravljeni na naše želje, katere si bomo ob novem letu zaželeli.

Bodite iskreni do sebe in do svojih bližnjih ter prijateljev in v novo leto zajadrajte, kar se da s pozitivnimi željami.

Zaupajte vase in univerzum bo zaupal v vas!

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Nekaj stvari vas bo v prvem delu tedna zmotilo. Preprosto se ne boste mogli sprostiti, kar je povezano tudi z družinskimi zadevami, ki niso take kot bi si sami želeli. Konec tedna se boste znašli pred zanimivo dilemo, ki vas bo usmerila v napredek in intenzivno razmišljanje o določenih poslovnih zadevah. Odzovite se na tisto, kar je dobro za vas.

Horoskop bik

horoskop_bik

V prvi polovici tedna boste našli prave besede in se rešili dvoma, ki vas je že nekaj časa obremenjeval. Napredek boste zaznali tudi v ljubezni proti koncu tedna, čeprav še vedno niste prepričani vase in v svoja čustva. Polni energije pa boste tokrat z lahkoto krmarili skozi vikend. Odločnost in dobra volja so vaša rešitev za vse projekte.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Ta teden vam zvezde svetujejo da se začnete bolj odločno postavljati zase. Na čustvenem področju ste trenutno preveč zadržani in ležerni, kar vam ne koristi. S takšnim načinom boste težje napredovali v domačih in prav tako službenih odnosih. Čez vikend se vam obetajo lepši trenutki v dvoje in v družinskem krogu.

Horoskop rak

horoskop_rak

Ta teden boste v službi naredili vse, kar je potrebno zatem se boste celo malce dolgočasili. Vztrajnost in iznajdljivost bosta pustili dober vtis pri nadrejenih in sodelavcih. Proti koncu tedna boste nekaj razočarani, če vam ne bo nekdo znal prisluhniti. Morda ne najdete pravih besed ali načina, da bi razložili kar želite resnično povedati.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

V tem tednu boste osvajali delovno okolje s svojo modrostjo in razumom. Kdor bo potreboval dober nasvet, se bo lahko obrnil na vas, saj tokrat pomoči ne boste odklonili. Preložite sodelovanje ali druženje, ki vam že pred začetkom vzbuja dvome in strahove. Pazite, da ne bo neprimernih konfliktov, posebno glede denarja v domačem krogu.

Horoskop devica

horoskop_devica

Nekaj vam bo v drugi polovici tedna zelo všeč, čeprav še ne veste točno, kako bi se v dani situaciji obrnili. Morda se bo vse skupaj samo zavrtelo v pravo smer, ko boste to najmanj pričakovali. V tem tednu skušajte malo spremeniti željo po druženju tako, da malo zamenjate okolje in ljudi. Vsekakor vam bi to zelo koristilo.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V prvem del tedna boste zgovorni, nobenih zadržkov ali pomislekov ne boste imeli, kar bo še posebej všeč nasprotnem spolu, saj boste končno povedali vse, kar vam leži na duši. Vikend bo prijeten, saj boste pozabili na črnogledost in slabo voljo. V odnosih se bo oglasila iskrenost, s katero boste zgladili nesporazume.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Ne govorite preveč o svojih zasebnih zadevah ljudem, ki jih premalo poznate ali vam ne pomenijo nič. Saj vam le ti skušaj bolj škodovati, kot si lahko mislite. Še vedno boste imeli dovolj moči za krajši obisk preko vikenda v ljubečem krogu svojih najdražjih. Denarna situacija se vam bo v naslednjih dneh malo izboljšala.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Vaše obveznosti se bodo tekom tedna stopnjevale in veseli boste za pravilne odločitve, ki vam bodo prišle zelo prav. Finančno se bodo zadeve počasi premaknile na bolje. Nova zgodba poznanstva se bo razvijala počasi vendar zanimivo in razigrano. Na čustvenem in družinskem področju si prizadevajte za novosti.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Pravih rezultatov še ni od nikoder na vašem poslovnem področju, a proti koncu tedna se znajo zgoditi. Planeti vam ta teden podarjajo dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka na osebnem področju. Zato boste ta teden obveznostim kos kot že dolgo ne in počutili se boste ponovno močni.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Na poslovnem področju boste v tem tednu polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Pogovor s sodelavci bo prinesel prave odgovore in razbremenitev na finančnem področju. Zato ste tokrat lahko bolj sproščeni in samozavestni. Za konec tedna pa lahko načrtujete kakšno spremembo v dvoje, ki bi obema prinesla še več čustvenosti.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

V tem tednu se opogumite in odgovorite na vprašanja, ki vam jih bodo postavili vaši prijatelji. Proti koncu tedna se boste počutili odlično. Nekaj novega vam bo prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Čez vikend se boste končno odločili za krajši izlet z ljubljeno osebo. Ponovno se vama bodo okrepile ljubezenske vezi in tudi smeha ne bo manjkalo.

komentarji