Numerološko astrološki horoskop nov

Pa je le prišlo pravo zimsko vreme, ki v nas prebuja potrebo po toplini, tako fizični, kot tudi čustveni. Pred nami je najbolj čaroben del leta in sedaj je čas, da začnete deliti svojo ljubezen bližnjim in prijateljem ter odprete svoje srce, da jo boste prejemali nazaj.

Zaupajte vase in univerzum bo zaupal v vas!

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

V tem tednu si krepite samozavest, saj lahko s takšnim načinom marsikaj spremenite v prihodnjih dneh na bolje. Izkoristite več ugodnih okoliščin, saj boste prav hitro ugotovili nekaj, kar bo dobra rešitev. V vašem domačem okolju pa je vse tekoče, le včasih bi bilo dobro pokazati več čustev svoji ljubljeni osebi.

Horoskop bik

horoskop_bik

V družbi ljudi, ki jih dobro poznate, se boste sijajno odrezali, tudi ob pogovorih o težjih temah. Izvedeli boste, kakšni so nameni nekoga, ki vpliva na vašo situacijo. Ne veste, kako bi konec tedna ravnali, saj bo v vaši bližini nekdo, ki ga vam je pri srcu. V ljubezni vas mika nekaj skrivnostnega, a to ni vedno dobro.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Teden, ki je pred vami, začenjate bolj odločno, tako glede vaših osebnih načrtov kot tudi glede nečesa, kjer lahko pomagate nekomu od dobrih prijateljev. Ne ustavite se le pri zamislih, temveč pojdite tokrat do cilja, ki ga želite doseči. Preko vikenda si vzemite čas zase in za vse tiste, ki so vam blizu, saj vam bo lepo.

Horoskop rak

horoskop_rak

Pomembno je, da se v tem tednu ne prepuščate črnogledosti, ki se bo občasno pojavljala. Pozitivnejši pristop vas v sredini tedna usmerja na pravo stran še posebej v vašem delovnem okolju. Konec tedna se boste najbolje ujeli s tistimi, ki so vam podobni in trenutno enako naravnani. Počutje bo sicer zadovoljivo, le več gibanja vam nebi škodilo.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

Ne obremenjujete se preveč s prihodnostjo ta teden, ter raje uživajte v vsakem dnevu posebej. Zgledujte se po nekom, ki je odkrit in je vedno na vaši strani. Na takšen način bose dosegli umirjenost. Pogrešate več usklajenosti, posebno v delovnem okolju, kjer vas ne pustijo pri miru. Ne razmišljajte predolgo, temveč si omislite vikend izlet v dvoje.

Horoskop devica

horoskop_devica

Družite se z enako mislečimi v tem tednu, kar vas bo sproščalo. Poveste lahko svoje mnenje brez strahu, da bi se zapletli. Marsikaj bo odvisno od vas, zato se ne izmikajte novim delovnim izzivom. Nekaj bo potekalo po drugačnem vrstnem redu, kot ste pričakovali vendar se bo na koncu vse izšlo. Potrudite se v ljubezni in bolje se boste počutili.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Prijatelji se bodo spomnili na vas, veliko bo dogajanja, klicev in pogovorov ta teden. Lahkotno in hitro se boste lotevali vseh opravil in jih pripeljali do konca. Preveč ste raztreseni in morda ne opazite znakov, ki vam jih nenehno pošilja simpatična oseba. Če boste tako nadaljevali, se utegne zgoditi, da se bo le ta odmaknila od vas.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V prvih dneh tedna se nikar ne utrujajte po nepotrebnem. Včasih je bolje biti sam kot v napačni družbi. Končno bo nekaj več priložnosti za bolj sproščeno spogledovanje. V delovnem okolju bo ta teden nekoliko bolj pestro, zato boste imeli tudi nekaj več delovnih obveznosti, a boste zmogli opraviti vse, kot je potrebno.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Ljubezen in praktični opravki se v prvi polovici tedna prepletajo na nekoliko nenavaden način, kar vas bo vznemirilo. Morda boste morali pomagati prijatelju v njegovi situaciji. Veliko misli, veliko idej in tudi veliko notranje napetosti bo lahko prisotne. Konec tedna pa bo bolj lahkoten, sproščen, zanimiv ter obarvan s smehom.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V tem tednu se nikar ne obremenjujte s tem, kar ni v vaši delovni domeni in ne razvajajte sodelavcev zato, da bi se oni počutili bolje. Raje poskrbite zase in sebe bolj nagrajujte z malimi pozornostmi, ki vam bodo prinesla več osebnega zadovoljstva. Preko vikenda izkoristite čas za opravila, ki so v zaostanku in ravnali boste prav.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V mislih boste imeli ta teden veliko lepega, zato boste izredno prepričljivi in prilagodljivi. Za nove načrte bo začetek tedna resnično idealen. Izpopolnjevanje vas bo izredno zamikalo. Konec tedna se nikakor ne boste mogli odločiti, posebno če gre za neko novo poznanstvo. Nekaj vas vleče, sicer pa še niste povsem prepričani.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Ta teden bo manj naporen v vašem delovnem okolju. Zatorej bi moralo delo potekati po ustaljeni poti in prav tako odnosi s sodelavci. Več napora pa bo potrebno vložiti v odnose z domačimi, predvsem proti koncu tedna, saj vas nekdo že pošteno pogreša. V ljubezni bo nedelja tista, ki bo omogočila še več čustvenosti, srčnosti ter pozornosti obema.

komentarji