Numerološki horoskop po osebnem številu

Lunin mrk, ki je bil v soboto 12.11. ob 12 uri numerološko pokaže, da je deloval v sinergiji z majskim mrkom, tako da boste verjetno opazili podobne vzorce v komunikaciji ali dejanjih še nekaj časa. Oboje opozarja na podobne lekcije, ki jih mora vsak pri sebi predelati, da bi lahko bolj sproščeno nadaljeval svojo pot. So pa lunini mrki le naravni cikli matere zemlje in nekakšen opomin na skrivnosti življenja. Zatorej se nam ni potrebno bati, da česa ne bomo zmogli, le soočiti se je potrebno z vsem kar nam stoji na življenjski poti. Da bi bilo vse skupaj lažje, si pod svojim življenjskim številom preberite, kaj vas čaka ta teden.

Za tiste, ki še ne veste kako do življenjskega števila, si oglejte primer; roj.dat. 15.8.1975= 1+5+8+1+9+7+5=36=3+6=9, v slednjem primeru gre za življenjsko število 9.

Tisti, ki svoje število življenjske poti ne poznate, si ga izračunate na način, da vsa števila vašega datuma seštejete do enomestnega števila.

PRIMER: rojstni datum 18.1.2021, seštejte števila datuma:
1+8+1+2+0+2+1 = 15 = 1+5 = 6
torej, v tem primeru, je število življenjske poti 6 in preberite opis pod številom 6.

V odnosu z ljubljeno osebo so v prvi polovici tedna z ugodno zvezdno energijo nakazane možnosti, da se ponovno zbližata in doživita nekaj lepih trenutkov preko vikenda. Zadovoljstvo vam bo namenjeno tudi na delovnem mestu in pridobili boste dodatni zagon ter izkušnje. Ne pozabite pa tudi na stike s sorodniki in prijatelji.

Življenjsko število 2: Preveč ste radodarni, kar vas lahko v prvi polovici tedna izigra, da nekaj izgubite. Zato se raje osredotočite le na osnovne zadeve in tokrat sebe postavite v ospredje. Tako bo spodbujena vaša ustvarjalnost, ki vam lahko že v prihodnjih dneh prinese pozitivne rezultate tudi na ljubezenskem področju, ki trenutno ne stoji najbolje.

Življenjsko število 3: Ta teden je pravi čas za konkretne cilje na osebnem in ljubezenskem področju. Potrebno je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo izboljšale vaše življenje. Zatorej izkoristite astralno energijo ki prihaja in jo sprejmite. Finančno področje vam bo še malo povzročalo preglavice, saj se že veselite zaključka leta, vendar bodite tokrat bolj racionalni.

Življenjsko število 4: Ta teden naj se vam nikamor ne mudi, ker so vam zvezde ljubezni naklonjene in očitno je, da vas nekdo še vedno čaka. Tudi samski boste imeli proti koncu tedna čudovito priložnost za nov čustveni odnos. V poslu pa bo te dni malo več obveznosti, a boste zmogli vse opraviti. Preko vikenda boste zadovoljni v dobri družbi.

Življenjsko število 5: Ustvarjalen teden, ki je pred vami poskusite izkoristiti v poslovni smeri. Pozitivno energijo uporabite za doseganje svojih ciljev, ki bodo kmalu pred vami. V odnosu s partnerjem boste poglobili svoj odnos in skupaj bosta prišla do ponovne ljubeče zveze. Preko vikenda si vzemite čas za več gibanja na prostem, saj bi vam to koristilo.

Življenjsko število 6: V prvi polovici tedna vam bo najpomembnejši občutek neodvisnosti, a vseeno bodite taktični na svojem delovnem mestu. Prijetno energijo zvezd boste najbolje izkoristili, če se boste na osebnem področju potrudili za svoje cilje, ki jih želite doseči. Vendar v nobeni stvari ali situaciji ne pretiravajte oziroma ne hitite preveč.

Življenjsko število 7: Začetek tedna bo namenjen veselju, ustvarjanju in prijateljevanju na delovnem področju. Zato izkoristite energijo volje in samozavesti ter naredite tisto, kar si že nekaj časa želite. Ljubezen bo dobila bolj ljubečo obliko v soboto, ko boste pripravljeni na bolj konkreten korak v odnosu z ljubljeno osebo. Splača se potruditi.

Življenjsko število 8: Vse, kar vas obremenjuje na ljubezenskem področju, se bo v tem tednu zaključilo uspešno. V službi boste te dni imeli nekaj več dela, ki pa ga boste lahko opravili pravočasno. S financami bodite bolj previdni, saj boste morali poravnati tudi nekaj iz preteklosti. Preko vikenda poskrbite za druženje in sprostitev z vam dragimi osebami.

Življenjsko število 9: Poslovno ne hitite z določenim odgovorom in ne delajte ničesar pod nikakršnim pritiskom, saj se lahko to zaključi v neželeni smeri za vas. Zato pretehtajte vse možnosti, ki sledijo in vse kar bi bilo koristno za vas. Konec tedna pa boste začutili močno željo po strasti in napredku v ljubezenskem razmerju, ki vam krepi vašo notranjo moč.

Za vas pripravila, numerologinja Anka

komentarji