Veliki Majevski horoskop Astrohiše novo leto

V tem horoskopu si lahko preberete kaj vas čaka do konca leta in kako boste stopili v Novo leto. Maji so verjeli v vse kar je povezano z naravo ter v povsem preproste stvari, katere v vsakdanjem življenju pogosto manjkajo. Zato je pametno verjeti, da se želje lahko uresničijo, če le te niso prevelike ali prezahtevne. Tudi s počasnejšim koraki se lahko pride zelo daleč in mnogi boste v leto 2023 vstopili veliko bolje, kot ste pričakovali. Leto, ki je pred vami vam obeta več priložnosti za mnoge cilje, ki jih še niste uspeli doseči, zatorej ste lahko bolj pomirjeni in bolj sproščeni za pot v naslednje leto. Prav tako bo leto 2023 bolj odprto za čustvene povezave in mnogi boste srečali svoje sorodne duše v ljubezni. Karierne in poslovne vezi bodo bolj tekoče, bolj dostopne ter se bodo lahko hitreje realizirale. Vendar se mora prej zaključiti to leto, ki se počasi bliža koncu in vam odpira še nekaj sprememb.

Vabimo vas, da preberete svoj Majevski horoskop in naj vam bo vodilo ter pogumna nota za boljši jutri.

Vaša Numerologinja Anka in ekipa Astrohiše
Kontakt 090 30 47

Chen: 2. januar – 21. Januar

Vplivi zahoda vas bodo v tem delu leta, še posebej v mesecu novembru spodbujali k poslovnemu razvoju, da bi hitreje dosegli razvoj še nekaterih skritih potencialov ter jih preko zimskega obdobja in v naslednjem letu pričeli dejansko razvijati. Simbolika nočnega metulja vas bo v mesecu decembru aktivneje spodbujala na vašem čustvenem polju, v odnosih z domačimi in v odnosu z vam srčno osebo. Vaši željeni cilji bodo bližji, ko boste ukinili vse odvečne zastoje, ki vas ovirajo. Pri slednjem vas bodo podpirali vetrovi zahoda in prav tako vas bodo potiskali naprej v Novo leto. Zato vam ne bo manjkalo optimizma in z več energije boste vse hitreje dosegali.


Yax: 22. januar – 10. februar

Energije vzhoda in njihovi vetrovi vas bodo potiskali vse do izteka tega leta, k boljšim čustvenim in sorodnim odnosom. Vaš duh, ki ga podpira simbolika ptice bo v mesecu novembru in prvi polovici meseca decembra na vašem delovnem in finančnem področju podpiral manjše pozitivne spremembe, ki vas bodo razveselile. Slednje bo osvobodilo vašo dušo, vaše misli in pot naprej bo tako lažja. Nič se ne zgodi samo po sebi, zato bodite še naprej odločni, da boste dosegli želene spremembe, pa čeprav malo z zamudo. V Novo leto boste vstopili manj obremenjeni in z bolj jasno vizijo, kaj hočete spremeniti ali doseči ali zaključiti. Saj bo veliko več možnosti ter priložnosti, ki se vam bodo odprle.

Sac: 11. februar – 2. marec

Vetrovi zahoda vas bodo v mesecu decembru spremljali do manjše spremembe na čustvenem področju, katero bi bilo smiselno sprejeti, saj vas bo le ta srčno zadovoljila. Simbolika žabe pa bo poskrbela, da se boste v kariernem in finančnem področju še bolj trudili ter ohranjali čimbolj tekoče povezave, ki vam bodo prinesle želene spremembe. Tako boste v Novo leto vstopili bolje pripravljeni na izzive, ki bodo sledili preko celega leta. Saj ste že temeljito razmislili, kako se boste lotili določenih zadev, ki so še odprte in ste nanje že pripravljeni. V odnosih z domačimi boste še pred zaključkom leta poskrbeli za bolj pristne stike in boste tudi sami bolj zadovoljni.

Keh: 3.marec – 22. marec

Energije vzhoda in njeni vplivi vam bodo konec meseca novembra sprostili pot, da boste opravili nek pomembnejši poslovni pogovor, ki vam bo koristil za naslednje leto. Slednje vam bo prineslo napredek in dobro voljo v poslovno življenje. Čebela vas bo s svojo simboliko še naprej podpirala na vaši čustveni poti in vas spodbujala, da se s srčno osebo o nečem dogovorite za naprej, kar bo obema koristilo. Zato boste lahko v zimskem času bolj sproščeno razmišljali o novih spremembah ali začetkih, ki vam jih bo prineslo Novo leto. Vzhodni vetrovi pa vam bodo v začetku meseca decembra odpihnili vso staro ali iztrošeno energijo in vam dali novega elana.


Mac: 23. marec – 11. April

Vplivi energij severa, vas bodo potiskali k poslovnim spremembam, ki jih po potrebno izpeljati še v tem letu oziroma do izteka meseca novembra. Na tak način boste bolj delovno razbremenjeni za vstop v Novo leto. Duh kuščarja, ki podpira vašo srčno moč, vas bo čustveno podpiral a tudi sami boste morali v odnosu z ljubljeno osebo še kaj postoriti, da bi bil vajin odnos bolj kvaliteten. Seveda bodo severni vetrovi razpihali manjša nesoglasja v sorodstvenih ali prijateljskih vezeh, da bo vzdušje preko praznikov bolj sproščeno ter veselo. Že v mesecu januarju prihodnjega leta bo možen manjši finančni premik, ki vam bo prinesel nekaj sprememb, slednje ne bodo zahtevnejše ali slabe.

Kankin: 12. april – 1. maj

Južne energije vas bodo v drugi polovici meseca novembra podpirale pri neki zahtevnejši odločitvi vezani na vaše zasebno področje. Kar boste sprejeli ali spremenili bo za vas boljše in vam bo omogočili bolj brezskrben začetek Novega leta. Duh sokola vas bo spremljal v vašem delovnem okolju ter vas varoval vse do izteka tega leta pred nepravilnimi odločitvami ali nepotrebnim denarnim trošenjem. Zato lahko pričakujete boljši začetek naslednjega leta z manjšimi spremembami, ki pa ne bodo slabe. Vetrovi juga vam bodo razpihali morebitna nesoglasja s sorodniki ali prijatelji ter vam tako omogočili boljšo komunikacijo in pristnejše odnose z njimi.

Muwan: 2. maj – 21. Maj

Energije in vetrovi severa vas bodo vse do izteka tega leta usmerjale k vsemu kar imate še odprtega oziroma je potrebno dokončati ali zaključiti. Le na tak način boste lažje vstopili v naslednje leto ter pričeli tudi z novimi projekti, ki so še pred vami. Simbolika vodne kače vas bo v mesecu novembru dodatno potiskala naprej na vaši čustveni poti in vam tako omogočila še boljši odnos z vašo srčno osebo. Pa tudi več druženja s sorodniki in vsemi ostalimi, ki so vam blizu. V mesecu decembru boste tokrat bolj sproščeni in bolj polni upanja na dobro za naprej. Zatorej leto, ki je pred vami vam bo zagotovo bolj naklonjeno in bolj odprto za vse tiste skrite želje, ki jih še niste uspeli realizirati.

Pax: 22. maj – 10. Junij

Vse do zaključka letošnjega leta, vas bodo podpirali vplivi južne strani neba, zato boste imeli več notranje volje za zimske projekte, ki so še pred vami. Duh jaguarja vas bo v drugi polovici meseca novembra vodil po poti ljubezni in čustev nasploh. Zato boste bolj ljubeči in čutni do svoje ljubljene osebe, pa tudi sami si boste želeli enako. Z domačimi se boste bolje razumeli in tudi s prijatelji. Le pri denarnih zadevah bodite bolj pazljivi vse do zaključka tega leta, da ne bi po nepotrebnem preveč trošili in vam bi bilo kasneje lahko žal. V Novem letu boste imeli več odprtih poti na vseh področjih in tako boste lažje dosegali zadovoljive rezultate v karieri, pri denarju in v ljubezni.


Kayab: 11. junij – 30. junij

Energije vzhoda vas bodo tokrat podpirale na vašem kariernem področju ter vas bodo vodile k novim projektom, ki vam bodo prišli prav že v decembru in v naslednjem letu. S tem bo tudi možnost večjega zaslužka in se vam lahko izboljša tudi finančna situacija. Simbolika želve vas bo v mesecu decembru vodila po poti ljubezni in dobrih vezi s sorodniki ter prijatelji. Zato vas zna konec leta vaša ljubljena oseba prijetno presenetiti z nečim. Vetrovi vzhoda pa vas bodo usmerjali v boljše možnosti za naprej tudi pri prestopu v naslednje leto. Zato bo že januar bolj pozitivno naravnan za vaše ideje ter boste sočasno imeli več možnosti za nove projekte ali dosego ciljev.

Kumku: 1. julij – 20. Julij

Energije severne smeri neba vas bodo tokrat podpirale pri vaših delovnih in denarnih zadevah. Zato se vam v novembru in decembru lahko določena situacija malo zaustavlja, a vendar jo boste na koncu rešili sebi v prid. Tako boste lažje vstopili v Novo leto, ki bo za vas bolj pozitivno, z več možnostmi dela in zaslužka. Duh krokodila vas bo do izteka leta in še naprej vodil po labirintu čustev, tako boste bolj občutili kaj pričakujete od srčne osebe in kaj ste ji pripravljeni sami ponuditi. Do praznikov bosta že uživala v skupni bližini, strasti in ljubezni. Severni vetrovi vam bodo do izteka tega leta razpihali večino nesoglasji med sorodnimi vezmi in lažje vam bo pri srcu.

Wayeb: 21. julij – 25. Julij

Vplivi juga vam bodo omogočili v mesecu novembru neko spremembo na vašem delovnem področju, ki se bo izkazala za dobro a šele v naslednjem januarju. Zato vam bo naslednje leto bolj naklonjeno na vašem kariernem in finančnem področju. Duh velike kače pa vas bo vodil po vaši čustveni poti ter vas usmerjal v bolj tekoče in pozitivne odnose z domačimi in prijatelji vse do izteka tega leta. Z ljubljeno osebo bosta tokratne praznike načrtovala malo drugače, kar bo obema prineslo več ljubečega zadovoljstva in sproščenosti. S sorodniki in prijatelji bi bilo smiselno okrepiti vezi, saj vam bodo še prav prišle v prihajajočem se letu, ko se vam kaže več delovnih obveznosti.

Pop: 26. julij – 14. Avgust

Energije zahoda vas bodo spremljale na vaši čustveni poti vse do izteka tega leta. Zato bi bilo dobro poskrbeti za bolj tekočo komunikacijo s sorodniki in prijatelji. Oboji vas bodo tudi v naslednjem letu podpirali pri vaših novih projektih. Simbolika pume pa vam bo stala ob strani v ljubezni do vaše srčne osebe, vas potiskala k več ljubezni in boljšemu obojestranskemu odnosu. Vetrovi zahoda vam bodo razpihali določene skrbi v mesecu novembru in lažje boste zadihali, ko boste imeli manj bremen. Vsekakor pa bo prihajajoče se leto za vas boljše v vseh pogledih vas čakajo nove spremembe, katerim boste kos in vam bodo prinesle veselje ter zadovoljstvo.

Wo: 15. avgust – 3. September

Energije zahoda vam bodo v mesecu novembru podprle neko delovno spremembo, ki bo za vas dobra, a se bo to pokazalo malo kasneje, kot boste sami pričakovali. Pri financah boste še vedno previdnejši vse do izteka tega leta, kar je povsem pravilna odločitev. Nove ideje in projekti v poslovni smeri pa se vam odpirajo v naslednjem letu, ki bo za vas tudi bolj delovno leto. Simbolika gorske kače vas bo podpirala v ljubezni in predvsem v mesecu decembru, ko boste čustveno bolj obremenjeni. Sorodniki in prijatelji pa bodo veseli vsake vaše pozornosti, saj vas imajo radi ter vas spoštujejo bolj kot si mislite sami. Praznike boste tokrat preživeli v malo večji družbi.


Sip: 4. september – 23. September

Vplivi južnih nebesnih energij vam bodo pomagali v vašem delovnem okolju, da boste lahko opravili predvidene naloge ali izzive vse do izteka tega leta. Saj vas v naslednjem letu čakajo manjše delovne spremembe, ki vam bodo omogočile tudi več zaslužka. Duh vodnega pajka vas bo vodil po poti čustev in prijateljskih vezi. Zato ne bi smelo prihajati do nesoglasij v sorodnih in prijateljskih vezeh. Z ljubljeno osebo pa bosta v mesecu decembru skupaj načrtovala praznike in obdaritve za vse, ki so vama blizu. Vetrovi juga vama bodo šele v mesecu januarju omogočili pravo uživanje v dvoje, ko se bosta nekam odpravila ter se ponovno zaljubila.

Sotz: 24. september – 13. Oktober

Energije vzhoda vam bodo podpirale vaše odnose s sorodniki in prijatelji. Zato ne bi smelo prihajati do kakršnih koli konfliktnih situacij vse do izteka tega leta. Prav tako vas bodo usmerjali vetrovi vzhoda, ki vam bodo omogočili prosto pot ljubezni med vami in vam drago osebo. Zato se predvsem v mesecu decembru bolj potrudite za izkazovanje čustev. Duh ribe, ki simbolizira vašo notranjo moč vas bo tokrat krepil s svojo energijo pri vaših delovnih obveznostih vse do konca leta. V mesecu januarju pa se kažejo že manjše spremembe pri delu, ki pa vas ne bodo motile ali vas spravljale v slabo voljo. Pokazale se bodo tudi možnosti boljšega zaslužka kar vas bo razveselilo.

Sec: 14. oktober – 2. November

Tokrat vas bodo energije severa vodile k osvežitvam na vseh vaših področjih. Zato boste imeli kar nekaj priložnosti vse do izteka tega leta, da določene zadeve obrnete na bolje. Seveda pa vas pozitivne spremembe čakajo tudi v prihajajočem se letu, kar vam bo olajšalo marsikaj v življenju. V mesecu decembru se boste bolj posvetili čustvenim odnosom, ljubljeni osebi ter dobrim prijateljem. Simbolika medveda vas bo vodila po srčni poti in z ljubljeno osebo bosta prav uživala med prazničnimi dnevi. Severni vetrovi pa vam še v mesecu novembru prinesejo neko delovno spremembo, ki vas bo razveselila. Denarne zadeve pa se bodo v naslednjem letu zagotovo izboljšale.

Xul: 3. november – 22. November

Vetrovi južne strani neba vas bodo tokrat potiskali v vaše delovne obveznosti vse do izteka tega leta. Torej dela vam ne bo zmanjkalo in zna se zgoditi, da boste na trenutke celo utrujeni. A se bližajo prazniki in takrat bo dovolj časa za počitek in razvedrilo. Simbolika volka vas bo podpirala še naprej v ljubezni do ljubljene osebe ter vam naklonila več čustvenosti in občutka ljubljenosti. Vpliv juga bo na vas pozitivno vplival predvsem v vašem mesecu novembru, ko se vam odpira neka pozitivna sprememba v domačem okolju. Prihajajoče leto pa bo v vseh pogledih bolj pozitivno, kot pričakujte. Saj bo kar nekaj novih projektov in izzivov, ki vas bodo hitreje vodili do želenega.

Yaxkin: 23. november – 12. December

Energija zahodne strani neba vas bodo še pred iztekom meseca novembra podpirale pri vseh vaših delovnih izzivih in nalogah, zato jim boste v vseh pogledih kos. V prihajajočem letu pa se znajo delovne obveznosti povečati in z njimi možnosti do večjega zaslužka. Simbolika orla vas bo tokrat vodila po čustvenih poteh močneje, kot si mislite. Zato znate okrepiti ljubezen z ljubljeno osebo. Prav tako odnose z domačimi in dobrimi prijatelji. Vetrovi zahoda pa vam bodo razpihali neke stare zamere in nevšečnosti, ki so vas bremenile. V Novem letu pa vas čaka kar nekaj pozitivnih preobratov pri delu in pri denarju ter več elana za vse ideje, ki so še pred vami.

Mol: 13. december – 1. Januar

Vplivi vzhodne strani neba vam bodo v drugi polovici meseca novembra pomagali do neke delovne spremembe, ki vam bo za naprej koristila. Sicer vam dela naj ne bi zmanjkalo vse do izteka tega leta. Prav tako se bodo delovni izzivi kopičili tudi v naslednjem letu, a bo možnost tudi boljšega zaslužka. Duh geparda vas bo tokrat vodil na čustvenem področju in pred vsem bo skušal okrepiti vaš odnos z vašo srčno osebo. Zato bosta pred prazniki še bolj povezana in bosta skupaj načrtovala prav vse. Vetrovi vzhoda vam bodo razpihali vse morebitne zadržke za izboljšanje odnosov do sorodnikov ter prijateljev. Tako se boste v njihovi družbi počutili bolj sproščeno.

Vse dobro vam želim, numerologinja Anka

KONTAKT za pogovor in svetovanje, pokličite me na telefon 090 30 47komentarji