Pomladni horoskop Astrohiše za april

Tedenski_horoskop_Astrohise

 

Pomlad, pomlad pomlad, ljubezen, ljubezen, ljubezen… Narava se je že razcvetela in z njo cvetimo tudi mi.

Izkoristite ta teden ugodnih vplivov planetov, ki nam bodo dopuščali, da bomo posegali po različnih priložnostih in si tako zagotovili zmago lahko na večih področjih.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop april Oven

horoskop_oven

Različni pogovori bodo v tem tednu tekli zelo elegantno in brez šumov, kar se boste želeli dogovoriti, se tudi boste in bo držalo vodo. To vam bo prineslo novo dozo miru in sožitja, zaradi tega pa boste lahko rešili nekatera vprašanja, ki se tičejo vaših najbližjih. Izkoristite ta teden in ugodne vplive planetov, da si nastavite lahkotnejšo pot za naprej.

Horoskop april Bik

horoskop_bik

Lagodno življenje, brez obveznosti in z različnimi zmenki, vam bo počasi presedlo. Zaželeli si boste nekaj trajnejšega, a še vedno z veliko mero svobode. Oseba, ki jo iščete, je zelo redka in zelo avtentična. Planeti vam jo pošiljajo in vi jo tudi že lovite. Pazite le, da se ne opečete s kakšno neumnostjo. Za to osebo se je vredno boriti.

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčka

Želeli si boste korenite spremembe v videzu, načinu življenja in razmišljanju, pravzaprav bo slednja botrovala vsem ostalim. Predolgo se že zadržujete nazaj in živite po navodilih nekoga drugega. To vam povzroča ugašanje vaše iskre in tega se dobro zavedate. Ta teden naredite načrt, kako in kam boste peljali svoje življenje. Pokličite osebo, katere družbo si želite.

Horoskop april Rak

horoskop_rak

Samski boste malce trpeli zato, ker si želite nekoga, ki ni ravno najbolj zainteresiran za vas. Zato razmislite, če je vredno zapravljati svoje življenje in praktično ne živeti. Vezani se boste ponovno povezali s svojim odtujenim partnerjem in to ravno v postelji. Našla bosta tisto iskro, za katero ste mislili, da je davno ni več. Ljubezen ni konstanta ampak spremenljivka.

Horoskop april Lev

horoskop_lev

Manjkalo vam bo družbe, tiste prave, h kateri se vedno radi vračate. Nekaj časa ste prebili v samoti oz. z ljudmi, s katerimi niste ravno po svoji volji. V tem tednu pa prihaja duševni oddih, z ljudmi, ki so vam ljubi. Od tega namena vas bodo skušali odvrniti drugi, a se ne smete ukloniti, to duševno hrano dobesedno potrebujete in si jo morate vzeti.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop april Devica

horoskop_devica

Negativizem, ki vas prežema zadnje dni se bo na žalost zavlekel tudi v naslednjih dneh. Tega boste lahko premagovali samo na en način, z intenzivnim fizičnim treningom, lahko je tudi intimne narave. A vedite, da sedenje in brezdelje vodi v prepir, to naj bo vaše vodilo in teden bo minil hitro ter aktivno. Izognili se boste prepirom.

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnica
S partnerjem se boste razumeli samo, če bosta imela skupno točko, hobi ali kaj drugega, kar bosta aktivno počela skupaj. V nasprotnem primeru sledi odtujenost, ki vodi v propad razmerja. Aktivno boste morali nekaj narediti in povezati ti dve niti nazaj, če ne želite izgubiti partnerja. Samo ljubezen žal ne zadostuje.

Numerologinja_Anka_kontakt

 

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijon

Stvari se obračajo na bolje, več dohodka bo posledica napredovanja na poslovni poti, več ljubezni bo posledica končnega ovrednotenja vas samih s strani vašega partnerja in več zabave bo posledica pozitivne energije, ki vas bo prežemala. Ali bi si sploh lahko zaželeli še kaj več, uživajte življenje in nikoli ne glejte nazaj.

 

Horoskop april Strelec

horoskop_strelec

Čustvena odprtost vas bo vodila do osebe, s katero se boste resnično lahko povezali. Vezanim bo to rahlo onemogočeno, saj vas bo partner držal nazaj, a zaradi tega ne bi smeli spustiti te priložnosti. Za samske ne bo nobenih ovir na tem področju. Vezanim pa bodo skupne finance boljše stekle, kot samskim.

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorog
Vaš temperament bo v tem tednu za marsikoga enostavno preveč za obvladovanje. Tokrat je najbolje, da se umaknete od ljudi in zasledujete svoje cilje, imeli boste več kot dovolj volje in notranje moči, da uresničite pravzaprav karkoli si boste zamislili. Te priložnosti ne zamudite in ne tratite časa z ljudmi, ki vam ne morejo ali nočejo slediti.

 

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnar

Samskim se bo v tem tednu lepo godilo, razvajanje na vseh koncih, lepa doživetja, obilo zdravja in vsega, kar vam srce poželi. A le, če boste namesto besede ne, uporabljali besedo da. Sprejmite vsako povabilo in ne bo vam žal, srečali boste osebo, ki jo pravzaprav iščete. Vezanim se ne bo godilo tako lepo, hrepeneli boste po višjih ciljih, a sami.

Horoskop april Ribi

horoskop_ribi

V družbi se boste počutili dobro, enkrat za spremembo, ne boste iskali samotarskih kotičkov. Z neko osebo se boste tako dobro ujeli, da boste v celoti zadovoljni, brez dodatkov, brez potrebe po skupnem življenju, po skupnih financah. Samo uživali boste skupaj. Samskim pa zvezde narekujejo, da gredo na prvi zmenek, na katerega boste povabljeni.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji