Tedenski horoskop Astrohiše za maj

Tedenski_horoskop_Astrohise

Pomlad in ljubezen bosta prednjačila v tem tednu.

 

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop maj Oven

horoskop_oven

Skrivnosti, skrivnosti in laži, prevare in triki, vse to vas počasi razjeda od znotraj navzven. To čutite in niste pripravljeni sprejeti, seveda, zakaj pa bi. Tega vam ni treba. Vse kar morate narediti, je da se odmaknete od ljudi, ki vam rušijo vaš notranji mir. Karkoli je treba storiti, to storite. Eno življenje imate in tega morate živeti tako, da boste sebe razsvetlili.

Horoskop maj Bik

horoskop_bik

Ta teden se lahko napačno odločite v zvezi s financami in denar naložite ali ga posodite za napačen namen oziroma napačni osebi. To odločitev ste skoraj že sprejeli, a jo boste grenko obžalovali. Zato tega nikar ne storite, raje premislite še dvakrat in trikrat odložite odločitev. Denarja ne boste nikoli več dobili nazaj in zaradi tega boste tudi ob ljubezen.

Horoskop maj Dvojčka

horoskop_dvojčka

Izgubili ste kompas pri pomembnih odločitvah. Morali se boste pogovoriti sami s seboj in sprejeti eno odločitev ter za njo stati in zgraditi okoli nje vse ostale odločitve. Če ne boste zavzeli svojega stališča v nekem vprašanju, ki se bo pojavilo v tem tednu, boste izgubili vse, kar ste zgradili. Za nasvet vprašajte razsodno osebo in ne partnerja.

Horoskop maj Rak

horoskop_rak

Ne pustite se zavesti v situacijo, kjer ste vodeni in še to na način, ki vam ne ustreza in se z njim ne strinjate. Zavzeti morate svoje stališče in jasno povedati, da niste na zgubi, ker tisto, kar čakate, bo prišlo k vam, v vsakem primeru. Ne pustite se voditi po načrtih drugih, pač pa sledite svojim načrtom. Vse bo prišlo ob svojem času.

Horoskop maj Lev

horoskop_lev

Zapleteno bo postalo še bolj zapleteno. Eden od vaju bo prepričan, da je drugi ljubezen njegovega življenja. To boste morali temeljito razčistiti sicer se kmalu ne bosta več poznala. Odvisno od tega, kaj si želite in kam plovete v svojem življenju. Vzemite si dan ali dva za temeljit premislek in nato sporočite svoje odločitve, brez odstopanja.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop maj Devica

horoskop_devica

Včasih ne vidite, da vas partner potrebuje. V svoji gotovosti in prepričanju, kako vam gre dobro, ste popolnoma slepi za partnerjeve težave. Že tako jih težko opazite, ker ste malce zagledani vase, v takšnih primerih pa sploh. Če želite ohraniti zdravo razmerje, boste morali malce bolj pogledati na partnerjevo stran in malo manj na svojo. Spomnite se vseh primerov, ko vam je partner stal ob strani.

Horoskop maj Tehtnica

horoskop_tehtnica
Ujeti na delu pri flirtanju z drugo osebo, vam lahko prinese samo težave. Raje se posvetite partnerju in ugotovite, kaj lahko naredite, da bosta oba napredovala, duhovno in fizično. Kadar so težave, se ne obračajte stran, raje se soočite z njimi in jih rešite, iz bitke boste vedno prišli zmagoviti. To naredite tudi za sebe.

Numerologinja_Anka_kontakt

 

Horoskop maj Škorpijon

horoskop_škorpijon

Samski boste dobili nespodobno povabilo in če ga boste sprejeli, bo to avantura vašega življenja. Ne oklevajte. Prav takšno povabilo pa bo prišlo tudi vezanim, tukaj se vprašajte, zakaj sploh razmišljate o odločitvi in zakaj je takoj ne zavrnete. Če boste našli dovolj močne argumente, ni dovolj samo avantura, morali boste še prevetriti vaše razmerje.

 

Horoskop maj Strelec

horoskop_strelec

S partnerjem uživata harmonični odnos, ki ga bo malce zamajala družinska drama, z njegove ali njene strani. Prav tako se boste vpletli v prepir, saj boste preveč goreče zagovarjali nekaj, kar se vas sploh ne tiče. Nasvet bi bil, da zadevo spremljate s sočutjem in nikakor z obsojanjem, poskušajte se s partnerjem oddaljiti od drame.

Horoskop maj Kozorog

horoskop_kozorog
Teden zmedenosti vas bo pripeljal na idejo, da se ne morete zanesti na partnerja. Vprašanja kot so, kdo bo kuhal, kdo bo pobral otroka in ga peljal na trening, kdo bo pospravil perilo in odpeljal avto na servis. Vedite, da stvari niso samoumevne in da se morate pogovarjati ter določiti naloge, ki si jih delite. Potem bo vse lažje, tudi čas za romantiko bo.

 

Horoskop maj Vodnar

horoskop_vodnar

Pojavljata se dve opciji, bodisi zapravljate denar za dve osebi in si takih zmenkarij ne morete privoščiti, bodisi vas partner ožema do zadnjega evra. To boste morali rešiti na način, da ponudite pomoč, a hkrati postavite mejo. Morda ne bo lepo, obenem pa vedite, da je kavalirstvo žal izumrlo in ga mogoče lahko ravno vi obudite, če vam le dopušča račun.

Horoskop maj Ribi

horoskop_ribi

Zaslepljeni z ljubeznijo ste ostali malce nerazsodni. Če se ne morete zmeniti kdo plača kateri račun in kam se bosta preselila, pomislite, da morda niste za skupaj. Ljubezen bi morala biti enostavna in teči gladko. Če je pri vas preveč ovir, razmislite o vrednosti razmerja, predvsem pa, o tem, kaj resnično čutite.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji