Tedenski horoskop Astrohiše za maj

Tedenski_horoskop_Astrohise

Maj, mesec ljubezni in mesec, ko zacveti narava in tudi mi. Zacvetite, pa četudi vam določena situacija onemogoča vaš razcvet, prehodite jo in stopite korak naprej. Odločite se za srečo in odločite se za ljubezen. Zavedamo se, da je včasih težko narediti korak naprej, ampak to je nujno, da začnete živeti zares polno in srečno življenje.

Naša razmišljanja nas premnogokrat pripeljejo do napačnih zaključkov situacij in nam ne dovolijo, da smo tisto kar smo. V življenju je potreno stopiti naprej, delati spremembe, pa četudi včasih mislimo, da so le te nepotrebne. Verjemite, spremembe so potrebne v življenju, saj z njimi v svoje življenje privabimo celovito spremembo, ki nam na dolgi rok zagovotov prinaša srečo in polnejše življenje.

Imejte radi sebe, imejte radi svojo družino in svoje bližnje, oni so tisti, kateri vas zares cenijo v življenju in oni so tisti, ki so zares vredni naše pozornosti. Vse ostalo, je v naših življenjih prehodno.

Zato, ljubite in bodite ljubljeni in dovolite, da vaše srce napolni sreča.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop maj Oven

horoskop_oven

Samskim se bo situacija, v kateri so zdela popolna in zadovoljiva. Zato je ne boste za nobeno ceno želeli spreminjati. Drugi pa bodo na vas pritiskali, zato boste morali zavzeti svoja stališča in jasno povedati, da se ne pustite manipulirati. Vezanim bo teden prišel prav za gnezdenje doma in za nežnosti. Tudi to potrebujete, zato si le vzemite čas.

Horoskop maj Bik

horoskop_bik

Ta teden se bo za bikice in bike vse spremenilo. Prihaja nova energija iz univerzuma, ki ni bila prisotna na Zemlji že skoraj celo stoletje! To bo pomenilo totalen preobrat v vaših življenjih. Vse, kar ste pričakovali, ne bo tako. Vse, kar ste mislili, boste videli, da ste se motili. Občutek bo božanski, imate priložnost, da se na novo rodite in zaživite.

Horoskop maj Dvojčka

horoskop_dvojčka

Prišli ste do točke, na kateri ni več povratka. V razmerju je bilo vroče, hladno in mlačno. S popravki in brez njih, kakorkoli ste obračali, je vaša duša še vedno lačna. Lačna je tistega oz. tiste osebe, ki ste jo izpustili pred leti iz lastnega strahu, a vam je bila usojena. Ne glede na to, kaj ste zgradili do sedaj, bo treba vse mostove požgati in začeti znova, če želite živeti.

Horoskop maj Rak

horoskop_rak

Ta teden se vam obeta barvitost družbe v smislu neobičajnosti in nekonformizma, ki ju praktično stalno iščete. Dovolj vam je zdolgočasenosti in utečenih poti, ki, vsaj po vašem mnenju, ne vodijo nikamor. Zato se boste predajali novim idejam, družbi in iskali tisto, za kar je vredno živeti. Teden bo za vas ena prijetna izkušnja in napotek za naprej.

Horoskop maj Lev

horoskop_lev

Tokrat boste zopet pokazali levjo moč in z domačimi izčrpno želeli rešiti vsa odprta vprašanja, seveda ne bodo vsi za to pripravljeni in naleteli boste na odpor. Morda bi bilo dobro, da se selektivno odločite, kaj vam zares pomeni in kje bi rjoveli kar tako, ker se tako počutite. Bolj produktivni boste in tudi v intimnem odnosu bodo iskre. Zato počasi.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop maj Devica

horoskop_devica

Samski se boste spraševali, zakaj ste stalno samski in zakaj ste utrujeni od vseh tistih prvih zmenkov, sploh spletnih. Tako utrujeni, da se vam vse skupaj že upira. Morali boste prenehati z vsemi aktivnostmi in se poglobiti vase. Prava ljubezen vas bo našla, ko boste odnehali. Vezanim se obeta lepa pomlad, v romantičnem vzdušju in močnimi emocijami.

Horoskop maj Tehtnica

horoskop_tehtnica
Privoščili si boste intimno razmerje, ki poka od strasti, to je dejstvo. Ni pa znano, ali bo to oseba, ki je že vaš partner ali pa nova oseba, niti ne velja samo za samske, tudi vezanim se bo to zgodilo. Zato razmislite, kaj in koliko je vredno tvegati in zakaj. Če vam razmerje škripa, bi morali že zdavnaj narediti rez in obrniti list. V nasprotnem primeru ni vredno tvegati.

Numerologinja_Anka_kontakt

 

Horoskop maj Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ojej, ali ste pripravljeni na popoln in dramatičen preobrat v vašem ljubezenskem življenju? Morali boste zapustiti ljudi, za katere ste mislili, da vam veliko pomenijo, a to kar prihaja, je večje od vsega, kar ste do sedaj poznali. Če ste mislili kdaj, da ljubite, boste sedaj videli, da je bila tisto le otroška igra. Tokrat boste resnično živeli.

 

Horoskop maj Strelec

horoskop_strelec

Tokrat boste zabredli v težave zaradi tega, ker predolgo časa tiščite v sebi tisto, kar vas muči in ste tiho. Potem pa ob nepravi priliki izbruhnete kot vulkan in užalite vse prisotne ali celo prizadanete ljubljeno osebo. Preden mislite reči kaj norega, preštejte do deset in premislite o smiselnosti, če si hočete dobro.

Horoskop maj Kozorog

horoskop_kozorog
Prišel bo nekdo, ki vam bo spodnesel tla pod nogami. Ne takoj pomisliti na lepoto, ker vas bo ta oseba začarala z idejami in predvsem s tistim, kar bo prebudila v vas. To je tisto, kar ste si potihem želeli vse življenje in za to osebo, je vredno spremeniti svoj način življenja in razmišljanja, takšna ljubezen je redka.

 

Horoskop maj Vodnar

horoskop_vodnar

Po kaosu boste v tem tednu končno prevzeli krmilo nad svojim življenjem in potem vas dolgo ne bo mogel nihče več stresti iz njega. Tako je prav, tega se držite in ne popuščajte nikomur. Eno življenje imate sedaj, živite ga tako, kot vam narekuje srce. Če je treba še kaj spremeniti, dajte v tem tednu ali vsaj zastavite.

Horoskop maj Ribi

horoskop_ribi

Ujeli se boste v družbi čarobne osebe, ki vas bo popeljala v precej drugačen svet od tistega, ki ga poznate. To vam bo dobro delo nekaj časa, a kasneje se boste želeli vrniti. Nikar si ne odrecite te izkušnje, zato ker veste vnaprej, da bo minila. Ta oseba vas bo navdihnila na področjih, na katerih ste izgubili rdečo nit.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji