Angelska sporočila in kako komunicirajo angeli

9 NAJPOGOSTEJŠIH SPOROČIL, KI VAM JIH POSREDUJEJO ANGELI


Angeli vam želijo nekaj sporočiti, a največkrat se njihova sporočila pojavljajo preko naključnih situacij ali nepoznanih oseb, zato jih je težje razumeti. Poglejmo si 9 najpogostejših naključij, za katere poskrbijo angeli, ker imajo za vas sporočil

 

1. Želeli ste opraviti neko pot z avtom, pa v danem trenutku nikakor ne najdete avtomobilskih ključev, ali se vam je izpraznila guma, ali ste zaparkirani,… Kasneje, ko vam le uspe ter se peljete po načrtovani poti opazite nesrečo na cesti. Takoj pomislite, to bi se lahko malo prej zgodilo meni, če ne bi… Torej angelsko sporočilo za vas je jasno, da vam to ni bilo namenjeno, ker imate pred seboj še odprte cilje, ki jih je potrebno doseči.

2. Prejmete zavrnitev za delo, zato ste razočarani, žalostni, jezni in izgubljate upanje, da boste službo sploh dobili. Nikakor pa ne pomislite, da vam ta zavrnitev dela lahko tudi koristi, vas pred nečim obvaruje ali pa vam z razlogom ni bila namenjena. Angeli vam v tem primeru sporočajo, da boste dobili svojo priložnost za delo, ko bo ta za vas optimalno dobra. Angeli namreč ne želijo, da bi se v nepravi službi počutili slabše, kot brez nje.

3. Gledate ali berete vsebino v kateri najdete svojo trenutno življensko situacijo in kar ne morete verjeti, kako je ta podobna vaši ter kako je to mogoče. Takoj pomislite, da obstaja še nekdo, ki ima podobno ali skoraj enako življensko situacijo, kot vi sami. Angeli vam v danem trenutku sporočajo, da niste sami, da bedijo nad vami in da se bo vaša trenutna situacija dobro razpletla.

4. Naključno spoznate osebo, ki vam lahko pomaga pri vaših trenutnih življenskih izzivih in ste prijetno presenečeni, da ste jo spoznali ravno v primernem času ter, da vam želi pomagati. Kar ne morete verjeti, da se vam je ob pravem trenutku končno nasmehnila sreča. Lahko ste prepričani, da so jo k vam usmerili ali napotili angeli, ker vam želijo pomagati.

5. Na ulici slišite nekoga, ki govori z nekom, ravno o tem kar je za vas zelo pomembno, ter se vprašate, ali me pozna, ali kaj ve o meni, kdo je ta človek? Malo bolj si ga ogledate in hitro ugotovite, da ga še nikoli prej niste videli, pa vendar mu še bolj prisluhnete ter slišite nekaj, kar bi tudi vam koristilo, pa vendar do sedaj o tem niste razmišljali. Angeli pazijo na vas in so želeli, da slišite tisto, kar vam bo koristilo v vaši trenutni situaciji.

6. Prejmete klic ali sporočilo neznane osebe, ki vam nekaj ponuja in najprej pomislite, saj tega ravno sedaj res ne potrebujem, kaj mi ta človek nekaj vsiljuje? Vendar že v naslednji minuti ugotovite, da ste dobili odlično informacijo od neznane osebe, ki vam lahko zelo koristi pri vaši ideji ali projektu in zato, ker nad vami bedijo angeli, se vam je to zgodilo ravno v pravem trenutku.

7. Nenadoma se v vaš um prikrade misel, o kateri prej niste nikoli razmišljali in je povezana z vašim življenjem ali vašo trenutno situacijo, kaj se je zgodilo? V tem primeru so vam to misel posredovali angeli, da ne bi nečesa spregledali, opustili ali pozabili, kar je za vas ključnega pomena. Angeli so vam na tak način najhitreje priskočili na pomoč, ker pazijo na vas.

8. Naključno opazite neko stvar doma, v trgovini, na sprehodu…, ki vam odpre oči, da se spomnite kako bi ravno s tem pomagali sebi ali drugemu rešiti neko trenutno zagato. Angeli so bili z vami ter poskrbeli, da ste videli ali opazili tisto, česar se niste mogli spomniti sami od sebe in so vam sočasno sporočili, da bedijo nad vami, čeprav jih verjetno ne vidite.

9. Razmišljate o določeni osebi, o kateri že nekaj časa niste prejeli nikakršne informacije, kako je z njo? Nenadoma vam zazvoni telefon, prejmete pismo ali kako drugo obliko sporočila točno od te osebe. Seveda ste prijetno presenečeni, ker se vam je končno javila, a ste ob tem pomislili, da so zato poskrbeli angeli, ker so želeli vam olajšati odvečne skrbi in vam omogočiti, da se prepričate, da je s to osebo vse v redu.

 

Angeli vedno bedijo nad nami, če le verjamemo v njihovo dobroto ter jim popolnoma zaupamo. Z nami komunicirajo na različne načine, le naučiti se moramo, kako jim bomo znali najlažje prisluhniti. Vselej kadar se prepustimo svojim čustvom, nam angeli prisluhnejo, saj čutijo našo energijo, ki jo nosimo v srcu in kadar smo žalostni, je tudi angelom hudo za nas. Zatorej se pogosteje obračajmo k angelski ljubezni, da je bomo deležni tudi sami.

 

Naj vas angelska ljubezen spremlja

Vam želita vaša

numerologinja Anka in Astrohiša

 

komentarji