Astrohišin tedenski horoskop za mesec junij

Tedenski_horoskop_Astrohise

 

Tedenski horoskop za obdobje od 18-24. junija.

Kaj vam tokrat napovedujejo numerologi in astrologi Astrohiše. Gibanje planetov bo ugodno vplivalo na vse nas, zato izkoristite ta čas za gradnjo novih odnosov, ljubezni in posla.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop maj Oven

horoskop_oven

Ta teden se boste silili podoživeti strastne noči iz preteklosti, a vam žal ne bo uspelo. Vedeti morate, da izgubljenega ali preteklega trenutka ne morete oživeti ali pripeljati nazaj, le novega lahko ustvarite, zato je pomembno, da se ne naslanjate na preteklost ampak da ustvarjate v sedanjosti in za prihodnost.

Horoskop maj Bik

horoskop_bik

Najprej se boste zapletali v tipične dominantne pogovore, v katerih boste želeli nadvladati, a v nekem trenutku boste takoj odnehali, ker se vam bo posvetilo, da vas to sploh ne osrečuje pač pa da živite neko pričakovano persono ali celo na tak način ugajate drugemu, pod katerim vplivom ste. Odločno si boste izborili svobodo in začeli ustvarjati.

Horoskop maj Dvojčka

horoskop_dvojčka

V partnerskem odnosu vam ne bo lahko. Zapletli se boste v prepir, bodisi o vajinih prioritetah bodisi o načinu vzgoje otrok. Skratka, imeli boste velik argument in ga boste močno zagovarjali. Odstopanja ali prilagajanja ne boste videli, zato boste postavili ultimat, ki se vam zdi edini sprejemljiv. Morda morate po svoji poti.

Horoskop maj Rak

horoskop_rak

Spoznali boste, da ste bili v neki situaciji manipulirani v vaše dobro. Najprej boste prizadeti, ker vam ni bila predstavljena resnica takoj, potem boste videli, zakaj so vas morali peljati po ovinkih, ker se vam drugače ni dalo dopovedati nekaterih ključnih zadev. Naučili se boste, da morate bolj analitično in manj čustveno pristopati k reševanju skupnih situacij.

Horoskop maj Lev

horoskop_lev

Frustracije se bodo nabirale, argumenti zapletali, vi pa ne boste našli mirne rešitve. Morate se naučiti, da z agresijo in dominanco ne boste rešili ničesar in da vas bodo ljudje, za katere vam je mar, zapustili. Zato se raje umaknite za nekaj trenutkov, skušajte skozi fizično aktivnost sprostiti napetost in se potem umirjeni in razumski vrnite v reševanje težave ter zmagajte.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop maj Devica

horoskop_devica

Ta teden za vas ne bo najbolj uspešen. Ker boste verjeli različnim govoricam in spletkam, se boste zapletli v prepir z drago osebo in jo obtožili nečesa, kar ne bo resnično. Prav tako se boste zapletli v delovnem okolju, zaradi česar boste ob zaslužek. V tem tednu se raje malce mirneje lotite določenih nalog, kar ni nujno pa preložite na bližnjo prihodnost. Prav tako ne verjemite vsemu, kar zlobni jeziki napletajo.

Horoskop maj Tehtnica

horoskop_tehtnica
Vse vam bo težko, v razmerju se je zapletlo do te mere, da ni več povratka ali rešitve. V delovnem okolju ste izčrpali vse možne vire. Ne preostane vam več drugega, kot da spakirate in se odpravite naprej v svet. Mir boste dosegli samo, ko boste že enkrat na poti. Vrnila pa se vam bo tudi oseba, na katero se boste lahko zanesli.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop maj Škorpijon

horoskop_škorpijon

Retrogradnost planetov, ki vplivajo na vas, je za vas dobra pozicija. Odprle se vam bodo oči na vseh področjih. Videli boste kaj je dobro za vas in kaj ni, koga morate zapustiti in kam priti. Prav tako vam bo jasna resnost vašega trenutnega razmerja ali samskega stanja. Vse se bo odprlo za vas in odločitve, ki jih boste sprejeli v tem tednu, bodo prave.

Horoskop maj Strelec

horoskop_strelec

Nepripravljeni boste sprejeli neko odločitev, ki bo življenjskega pomena za vas, nato pa vam bo žal, da ste bili primorani v odločitev, na katero res niste bili pripravljeni oziroma zreli zanjo. Če je le možno, se izognite sprejetju te odločitve in počakajte na ugodnejši čas. Ne dovolite, da vas preganjajo, četudi gre za ljubljene osebe.

Horoskop maj Kozorog

horoskop_kozorog
Možno je, da se boste lotili nekega novega posla, ki vam bo sicer šel dobro, a se bo vse odvijalo prehitro za vas, ki ste brez izkušenj na takem področju. Partner vam bo skušal priskočiti na pomoč, zato ne bodite preponosni, da bi jo sprejeli, saj si boste nakopali še novo težavo in ta bo skrhala razmerje.

 

Horoskop maj Vodnar

horoskop_vodnar

Mars vam jo bo pošteno zakuhal s svojo retrogradnostjo. Izgubili boste vso moč, potenco in energijo, po kateri vas tako dobro poznajo, zlasti partner. Žal bodo morali razumeti, da niste robot in da se to lahko zgodi tudi vam. Najbolje bi bilo, da si vzamete odmor in resnično počivate. Tako si boste malce pomagali, da vas ne bo popolnoma dotolklo.

Horoskop maj Ribi

horoskop_ribi

Retrogradni Neptun vam bo odkril tančico oziroma snel rožnata očala. To bo zelo hladen tuš, ki ga še niste doživeli, a hkrati bo najboljša stvar, kar se vam je zgodila. Zaradi dviga zavese, boste videli vse v pravi luči, tudi svoje razmerje, partnerja in sedanjo službo. Takoj boste ukrepali, ker vam ne bo všeč, kar boste videli. Srečni boste po ukrepu.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji