Tedenski horoskop Astrohiše za junij in julij

Tedenski_horoskop_Astrohise

Kakšno poletje je pred nami? Ali nas v letošnjih poletnih mesecih čaka kaj novega na področju ljubezni? Mogoče resna ljubezen? Mogoče kakšna poletna avantura?

Kaj vam tokrat napovedujejo numerologi in astrologi Astrohiše. Gibanje planetov bo ugodno vplivalo na vse nas, zato izkoristite ta čas za gradnjo novih odnosov, ljubezni in posla.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop junij Oven

horoskop_oven

Znašli se boste v družbi, kjer se bo na veliko zabavalo in tudi popilo nekaj alkohola. Zato ne bodite presenečeni, ko vam bo prijatelj/ica s preveč promili v krvi, predlagal/a nekaj intimnega in popolnoma neprimernega. Morali se boste zadržati, če želite obdržati prijateljstvo. V nasprotnem primeru, se ne bosta nikoli več videla.

Horoskop junij Bik

horoskop_bik

Zgodilo se bo točno tisto, česar ste se bali. Zamerili ste se osebi, za katero sploh niste vedeli, da vam toliko pomeni. Zaljubili ste se na prvi pogled in niste pretehtali svojih možnosti. Sedaj ste se osebi z nečim zamerili in ne veste, kako to popraviti. Morali jo boste dobiti nazaj ali pa boste ostali z veliko rano.

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčka

Tokrat se boste soočili s finančno težavo, ki ji sami ne boste kos. Rešitev boste iskali v novih poznanstvih, kot izhod v sili, a vedite, da vam nova poznanstva ne bodo reševala finančnih težav. Zato se boste morali obrniti na prave in stare prijatelje in družino. Najprej rešite probleme, potem zasledujte nova poznanstva. Lepo po vrstnem redu.

Horoskop junij Rak

horoskop_rak

Z denarjem in darili ne morete kupovati ljubezni, a vendar vas tako zelo osreči, ko drago osebo obdarujete in se vam nasmehne. A v tem tednu boste imeli notranji konflikt, po eni strani vam bo godilo, da lahko ljubljene razvajate, po drugi strani boste imeli občutek, da niste v ljubezenskem razmerju pač pa v poslovnem. Slednje vas bo obremenjevalo. Potrebujete notranjo refleksijo in samoto.

Horoskop junij Lev

horoskop_lev

V tem tednu boste precej depresivno gledali na svoje življenje, na finance in predvsem na razmerje, ki ga imate. Ker nimate preveč notranje moči, se boste odločili, da si morate nekaj težav odrezati, da boste lažje reševali druge. Toda vprašajte se, ali je res potrebno zavreči razmerje, ki ste ga tako dolgo gradili zaradi nemoči.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop junij Devica

horoskop_devica

V razmerju ste srečni, a vseeno razmišljate, da morda to ni vse, kar si želite izkusiti. Če boste dobro premislili, boste videli, da je z vašim razmerjem vse v redu, le ravnotežje med skrbmi in zabavo se je malce porušilo. Več časa zase in več časa za skupno zabavo, vam bo takoj zbistrilo misli.

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnica
Za vas bo konec razmerja, ki še nekaj časa traja kot zombi, v bistvu ste v razmerju, a nimate nobenega veselja do tega, ne čutite nobenega navdušenja, niti iskric. Zato se boste podali na novo pot, na njej pa ne boste srečali nove osebe, pač pa starega znanca ali znanko, ki vam lahko močno popestri samske noči. Veselo bo.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijon

Niste našli tiste osebe, ki ste jo celo življenje iskali, čakali. Četudi ste vezani, globoko v sebi veste, da vam je partner v najboljšem primeru, dober sopotnik in prijatelj, ni pa tisto, po čemer vi hrepenite. Zato boste izgubili vso moč in upanje, da ga boste sploh kdaj našli. In takrat se bo zgodil čudež, ko boste najmanj pričakovali, bo oseba, ki jo iščete, stala pred vami.

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelec

Ko se borite, vam ne more nihče nič dopovedati, tokrat boste izgubili bitko, za katero mislite, da je za vas pomembna, a v resnici ne pomeni nič. In ko boste izgubili, boste končno pripravljeni poslušati in sodelovati. Takrat se bodo stvari začele obračati na bolje, predlogi partnerja bodo obrodili bogate sadove in hvaležni boste, da se bo zgodilo tako.

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorog
V tem tednu se boste vrteli v vrtincu spominov preteklosti, nekaj jih boste celo pripravljeni deliti z vam dragimi osebami iz sedanjosti. Spoznali boste, kaj so vas te izkušnje naučile. Zaradi njih točno veste, kaj hočete in česa nočete. Temu pa bo natančno prisluhnila oseba, ki ji je mar, kako se počutite.

 

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnar

Prišel je vaš čas, da poveste partnerju, da ste utrujeni in da potrebujete pomoč. Na vrsti ste, da začnete prejemati in manj dajati. Naj vas ne bo sram tega priznati. Partnerju se boste zdeli prav prisrčni in očarljivo ranljivi, končno bo na vrsti, da poskrbi za vas, to pa bo močno okrepilo vajino razmerje.

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribi

Vedno ste zagovarjali razmerje, kjer si partnerja puščata nekaj osebne svobode in kakšna odprta vrata, a tokrat ne bo tako. Sami sebe boste presenetili, ko se boste dobesedno obesili na neko osebo in si zaprli vse možnosti izhoda. To ne bo dobro, premislite, če ni to le vaša trenutna kaprica.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji