Tedenski horoskop Astrohiše za julij

Tedenski_horoskop_Astrohise

Kakšno poletje je pred nami? Ali nas v letošnjih poletnih mesecih čaka kaj novega na področju ljubezni? Mogoče resna ljubezen? Mogoče kakšna poletna avantura?

Kaj vam tokrat napovedujejo numerologi in astrologi Astrohiše. Gibanje planetov bo ugodno vplivalo na vse nas, zato izkoristite ta čas za gradnjo novih odnosov, ljubezni in posla.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop julij Oven

horoskop_oven

V tem tednu boste prežeti z emocijami, vladala vam bo voda in tudi tako boste vse doživljali. Tekoče, intenzivno, vroče, hladno in umirjeno. Bili boste kakor voda. Čustvena globina, ki jo lahko doživite v tem času s svojim partnerjem, bo nepredstavljiva. Odkrili boste popolnoma novo dimenzijo ljubezni. Uživajte.

Horoskop julij Bik

horoskop_bik

Tokrat boste zaplavali globoko v čustva in se vam bo končno obrestovalo tisto delo, ki ste ga naskrivaj opravili, da bi izboljšali svoje življenje in omogočili lagodnost tudi partnerju. Tokrat boste nagrajeni za vse nazaj. Čustvena globina bo izjemna in želeli si boste ovekovečiti ta doživljanja, to boste tudi storili, presrečni boste.

Horoskop julij Dvojčka

horoskop_dvojčka

Od partnerja boste zahtevali vse odgovore glede duhovnih in moralnih prepričanj, nadalje ne boste odnehali, partnerja boste podvrgli intelektualnemu testiranju in na vaše negativno presenečenje ugotovili, da nista na enakem nivoju. To vas bo precej ohladilo in razmišljali boste, v koga in zakaj ste se sploh zaljubili. Te resne težave je treba nasloviti takoj.

Horoskop julij Rak

horoskop_rak

Odkrili boste, da se s partnerjem ne ujemata na finančnem področju in na področju, pri katerem bi vi počistili vso navlako, partner pa bi jo hranil. Če nista naredila spomladanskega čiščenja navlake, je zdaj čas, da to naredita. Skupni projekti vaju bodo zbližali tudi romantično. V nasprotnem primeru bosta imela večje težave na jesen, tudi pri zategovanju finančnega pasu.

Horoskop julij Lev

horoskop_lev

Počutili se boste dobro, ljubezensko področje bo cvetelo in se vam bodo ponujale priložnosti za novo romanco, za osvežitev obstoječe ali stare, karkoli si boste v tem tednu zamislili, lahko dosežete z dobrimi rezultati. Zato ne zapravljajte časa, obstaja pa oseba, ki je ne boste mogli voziti naokoli kar tako, to vam bo dalo misliti in vas še bolj podžgalo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop julij Devica

horoskop_devica

Končno boste dobili potrditev tudi od prijateljev, da imate izjemno razmerje z izjemno osebo ter da jo morate obdržati. Da ste končno našli svojo sorodno dušo. Ta mnenja vam bodo veliko pomenila, zlasti, ker ste šli skozi določene težave v tem razmerju. Samski boste ostali tako še nekaj časa, uživajte s prijatelji in družino.

Horoskop julij Tehtnica

horoskop_tehtnica
Nekaj vam ne ustreza v razmerju in tokrat je zadnji čas, da problem naslovite skupaj s partnerjem. Še pred tem pa razmislite, morda imate nerealna pričakovanja od vam drage osebe ali pa ste zgolj z napačno osebo v razmerju. Razmislite tudi o tem ali bi bili sami sebi partner. S temi podatki boste najbolje vodili razgovor, ki vas čaka.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop julij Škorpijon

horoskop_škorpijon

V tem tednu boste spoznali neko osebo, vezani ali ne, ne bo pomembno. Pred to osebo boste nastopili tako, kot ste navajeni, malce zadržano, absolutno pa ne boste razkrili vseh svojih temnih skrivnosti. A prišlo bo do zapleta, saj vam bo ta oseba zašibila kolena do te mere, da boste gladko odprli svoje srce.

Horoskop julij Strelec

horoskop_strelec

Dobre stvari se zgodijo tistim, ki jih počakajo in ki niso neučakani. Zato se ne obremenjujte, če ste v poziciji zapečkarja in samskega knjižnega molja, saj bo prišel čas, ko boste s polno žlico zajemali ljubezen. Za zdaj pa se ukvarjajte sami s seboj in zgradite tiste projekte, ki so še vedno nedokončani, to vas bo notranje bogatilo.

Horoskop julij Kozorog

horoskop_kozorog
S partnerjem bosta sanjarila o uresničitvi skupnega cilja, o katerem sta že večkrat govorila. Zdaj je čas, da pripravita bojni načrt, kako se bosta dosega cilja lotila in ga dejansko realizirala. To vaju bo zbližalo in močno okrepilo vajino razmerje. Samski recite že enkrat da, tisti osebi, ki vas vztrajno vabi. Ne bo vam žal.

 

Horoskop julij Vodnar

horoskop_vodnar

Obstaja razlog, da ste sami, osamljeni ali samski. Kakorkoli se počutite, vam zvezde sporočajo, da obstaja dejanski in tehtni razlog za to. Vaša naloga pa je, da ga poiščete s temeljito introspekcijo, pri tem vam žal ne more pomagati druga oseba, samo iskrenost do sebe. Ko boste to rešili, se bo vse odvilo hitro in učinkovito. Dobili boste, kar si želite.

Horoskop julij Ribi

horoskop_ribi

Pojdite in se zaljubite. Izgubite tla pod nogami in univerzum vas bo že ujel. Zvezde vam sporočajo, da je pravi čas, da začnete govoriti da, namesto ne in da se nehate zapirati vase, ker vas čaka toliko lepih, zanimivih in neminljivih stvari, ki jih morate še izkusiti. Končno se boste zavedali, da ste duša, ki ima na Zemlji človeško izkušnjo in ne obratno.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji