Tedenski horoskop Astrohiše za julij

Tedenski_horoskop_Astrohise

Poletni meseci, polni pričakovanj in svežine, tako v odnosih, kot tudi na ljubezenskem področju. Začutite tisto pravo energijo, ki se opleta okoli vas in izkoristite njene potencijale, ki se vam ponujajo. Vedite, da vas bo ljubezen našla, če boste le dovolj odprli svoje srce in znali izkoristiti tisto pravo priložnost, ko se vam ponudi.

Za nasvete in prepoznavo teh potencialov, pa smo vam na voljo mojstri Astrohiše, ki vam prisluhnemo ter svetujemo kako najbolje izkoristiti vaše potenciale in priložnosti, ki se vam ponujajo.

Kaj vam tokrat napovedujejo numerologi in astrologi Astrohiše. Gibanje planetov bo ugodno vplivalo na vse nas, zato izkoristite ta čas za gradnjo novih odnosov, ljubezni in posla.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop julij Oven

horoskop_oven

Mir in harmonija v srčnih zadevah bosta prevladovala v tem tednu. S partnerjem se bosta razumela tudi v trenutkih tišine in brezdelja, prav je tako. Samski pa se ne trudite preveč, saj boste spoznali pravo osebo samo na en način; da boste ostali takšni kot ste in počeli tisto, kar radi počnete, brez prisile in igre.

Horoskop julij Bik

horoskop_bik

Tisti občutek, ko se stalno trudite pa nekako nihče ne opazi vašega truda, niti niste pohvaljeni ali nagrajeni zanj. No, ta občutek se v tem tednu konča in dobili boste vse, kar vam pripada, ne da bi karkoli morali zahtevati. To bo nagrada, ki ste jo pričakovali. K vam pa bo prišla tudi oseba, ki vam bo končno lahko ponudila nekaj, kar si želite.

Horoskop julij Dvojčka

horoskop_dvojčka

Odločali se boste, da bi znižali življenjske stroške na način, da bi preživeli več časa z dragimi osebami. Na obzorju je skupna selitev s partnerjem ali dobrimi prijatelji, slednje je kar pogost pojav. Kakorkoli, ta odločitev vas bo privedla v stanje miru in blaženosti. Ko boste to sprejeli, se vam bo v ljubezni odprlo popolnoma novo obzorje. Uživajte.

Horoskop julij Rak

horoskop_rak

Ljubezni bo dovolj in vseh vrst. S sorodniki se boste krasno razumeli in partner vam bo vedno stal ob strani. To je tisti mir, ki ste ga potrebovali in varnost ob vedenju, da imate domače ljudi okoli sebe. To vam bo dalo nov zagon, da se lotite nekaterih projektov, ki so nekaj časa stali in posledično uničevali vašo voljo.

Horoskop julij Lev

horoskop_lev

Končno se boste omehčali in poslušali nasvet domačih. Malce boste morali izpreči, v nasprotnem primeru se bodo nesreče dogajale še naprej, ker se enostavno preveč upirate in plavate proti toku. V miru ocenite, kaj še zmorete in česa ne. Ko se boste umirili, poslušali koristen nasvet, potem se bodo stvari postavile na svoje mesto.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop julij Devica

horoskop_devica

Končno vas bodo planeti prisilili v brepogojno ljubezen, ki jo boste oddajali. Predolgo ste bili preračunljivi in nekatere nesreče so se zgodile ravno zaradi tega. Sedaj se morate pokesati in popraviti nastalo škodo, če ne boste ostali sami in zavrženi. Naredite sebi in drugim uslugo in prenehajte z narcisoidno sebičnostjo. Ljubezen in sreča čakata.

Horoskop julij Tehtnica

horoskop_tehtnica
Ta teden se morate predati pomembni fazi počitka in zdravljenja, vaše življenje je turbulentno na področjih, ki vam škodujejo. Končno boste spoznali škodljive vzorce vedenja, ki vam uničujejo življenje. Sedaj je čas, da jih identificirate in naredite zavesten načrt, kako se jih boste znebili. In je tudi čas za odpuščanja ter velike spremembe.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop julij Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ta teden se vam bo končno utrnila zvezda, saj je bilo predolgo temno. Tokrat boste resnično zadihali novo življenje in spoznali, da je bila ta moč vedno v vas samih in da je niste mogli uporabiti, ker vas je nekaj močno zaviralo. Sedaj te ovire več ne bo in nato bo prišla ljubezen, divja in silna. Nekaj, kar ste si želeli, a niste verjeli, da je mogoče.

Horoskop julij Strelec

horoskop_strelec

Dokler boste iskreni z osebo, s katero si delite življenje, bo vse teklo gladko. Tudi hude težave bosta skupaj uspešno reševala. Takoj, ko boste nekaj skrivali ali mislili, da boste sami rešili prej, se vam bo vse podrlo in škoda bo večja, kot pa če bi prej povedali zakaj gre. Partner vam bo stal ob strani in vse bo lažje.

Horoskop julij Kozorog

horoskop_kozorog
Čas je za nov in svež začetek v enem od vaših življenjskih področij. Bodisi je to služba, selitev, ljubezen, pa se boste morali odločiti sami. Eno področje morate v tem tednu urediti, da boste ostali na svoji poti. In vso pravico imate, da to storite sami, saj vam tako narekuje vesolje. Naredite to, tudi če se partner sprva ne bo strinjal, bo kasneje videl, da je dobro.

 

Horoskop julij Vodnar

horoskop_vodnar

Nekaj se bo zgodilo, kar vam bo omogočilo boljše življenje, partner vas bo v tem podpiral in vam zvesto stal ob strani. Sedaj boste videli, da se lahko zanesete na svojo družino in da nič ni bolj pomembnega v življenju. Po tem dogodku, se bodo stvari hitro odvile na bolje, pridobili boste več, kot pa izgubili.

Horoskop julij Ribi

horoskop_ribi

Srečni ste v svojem malem intimnem svetu, ki ste si ga ustvarili. To je trenutno dobro, saj potrebujete kokon, v katerem se boste lahko zacelili. Če je to v tem tednu, naj bo. Napolnite si baterije, saj vas čakajo nove zmage in novi cilji. Prav tako pa vas išče oseba, s katero imate marsikaj skupnega.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji