Numerološki nasvetki za posamezno število življenjske poti

Numerološki nasvetki veljajo za tekoči mesec julij. V kolikor ne poznate svojega števila življenjske poti, seštejte vsa števila vašega rojstnega datuma do enomestnega števila in dobljeno število predstavlja vaše osebno število življenjske poti.

Več si lahko preberete o posameznem številu tukaj: število življenjske poti

Primer: Rojeni ste 15.1.1995
Števila: 1+5+1+1+9+9+5=31=3+1=4
V tem primeru, je vaše število življenjske poti, število 4

Nasvetek števila 1
V prvih dneh tega meseca se izogibajte vsemu , kar vam onemogoča vaš delovni napredek. Za vse nove začetke pa se potrudite po svojih najboljših močeh.

Nasvetek števila 2
Uporabite energijo prvega dela meseca za zgladitev nekega nesporazuma z določeno osebo. Sicer pa se vam tudi obetajo finančni premiki nabolje.

Nasvetek števila 3
Ne dovolite drugim, da bi vas zavajali pri vaših ključnih zadevah. Bolj se morate potruditi in zaupati sebi ter biti odločnejši.

Nasvetek števila 4
Preteklost vas uči, kajti iz napak se največ naučite, da bi bili lahko v prihodnosti odločnejši. Ponudila se vam bo neka lepa priložnost, ne izpustite je.

Nasvetek števila 5
Ne komplicirajte pri tistem kar vam je delovno v tem mesecu bolj pomembno, saj se vam bo izteklo. Bolj bi morali poskrbeti za lastno sproščanje.

Nasvetek števila 6
Spremembe se bodo zgodile, ko boste tudi sami pripravljeni nanje. Zato se ne umikajte izzivom temveč se soočite z njimi.

Nasvetek števila 7
Ta mesec je idealen za vaše čustvene spremembe, ki jih lahko pričakujete v drugi polovici. Ne dovolite, da bi vas malenkosti spravile v slabo voljo

Nasvetek števila 8
Ste v idealnem obdobju tega meseca za spremembe, ki jih načrtujete v prihodnosti. Zato lahko dosežete marsikaj kar ste že prečrtali.

Nasvetek števila 9
Vaše sanje ob tem času niso nedosegljive, le bolj racionalno morate pristopati v komunikaciji z določenimi osebami. Ne pozabite, da vas imajo nekateri radi.

Vse dobro vam želi numerologinja Anka

komentarji