Tedenski horoskop Astrohiše za teden pred avgustom

Tedenski_horoskop_Astrohise

Julij se že neustrašno bliža mesecu avgustu, ki bo za mnoge od nas pravi počitniški mesec, ko nas bo tudi vreme nekoliko bolj razveseljevalo in ko si bomo lahko končno vzeli čas za počitek od napornega leta, ki je za nami.

V tem tednu si vzemite čas in si naredite plan, kako boste najbolj kvalitetno možno izkoristili mesec avgust! Popredalčajte svoje želje in pričakovanja in jih splanirajte, da boste od vsega skupaj imeli največ. Tako počitka, kot uživanja in seveda tudi ljubezni ter kakovostno preživetega časa z ljudmi, ki jih imate najraje in s katerimi si zares želite biti.

Za nasvete in prepoznavo teh potencialov, pa smo vam na voljo mojstri Astrohiše, ki vam prisluhnemo ter svetujemo kako najbolje izkoristiti vaše potenciale in priložnosti, ki se vam ponujajo.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop julij Oven

horoskop_oven

V tem tednu bodo planeti naredili kar nekaj zmede v srčnih zadevah. Pred vami so težke odločitve, o smeri vašega življenja, o karieri in o ljubezni. Toliko vprašanj, a morali se boste odločiti, v katero smer boste nadaljevali in vedeti, da na polovici poti ne bo povratka. Zato temeljito analizirajte, pogovorite se s svetovalcem, ki je neodvisen in nevpleten v vaše življenje.

Horoskop julij Bik

horoskop_bik

Kaj se vam je zgodilo? V razmerju ste polni dvomov in se ne morete odločiti kako naprej. Nikar ne krivite partnerja za svoje lastne dvome in stranpoti. Sami se boste mogli odločiti do katere osebe vam je več in kaj v resnici čutite. Vsega ne morete imeti, ker ni pošteno do ljudi, ki vas imajo radi. Kot veste, se dolgotrajno na dveh stolih hkrati ne da sedeti. Zato se odločite in ne puščajte za seboj zlomljenih src.

Horoskop julij Dvojčka

horoskop_dvojčka

Imeli boste nekaj dvomov v svoje pretekle odločitve, zlasti o besedah, ki ste jih izrekli prejšnjemu partnerju ali pa celo sedanjemu. Tokrat vas bo vest resnično zapekla in želeli si boste popraviti krivico, ki se jo povzročili. A vedite, da je to samo v vas, da se morda niti ne dotika osebe, ki jo imate v mislih. Zato preigrajte vse možnosti in se nato odločite za akcijo.

Horoskop julij Rak

horoskop_rak

S partnerjem bosta morala na resen sestanek drug z drugim. Predolgo ste odlašali in niste povedali, kaj je resnično narobe. Sedaj pa je situacija pripeljala tako daleč, da boste ta pogovor morali opraviti v dobro obeh. Finance in nadaljnji načrti bodo morali biti glavna tema tega pogovora in na novo boste morali opredeliti kako in kaj. Spremembe so nujne.

Horoskop julij Lev

horoskop_lev

Pretekli dogodki so vam pustili nekaj brazgotin in celo odprtih ran. Zato boste morali temeljito razmisliti o svojem odnosu do drugih in predvsem o nadaljnjih načrtih, ki vključujejo vam drage osebe. Nekaj vajeti boste morali prepustiti drugim, ker je situacija takšna, da niste več na čelu vaše ladje. Čas je, da se začnete umirjati in prepuščati krmilo. Realno ocenite, kaj še zmorete in česa ne. Le tako boste dosegli harmonijo v odnosih.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop julij Devica

horoskop_devica

Nekaj vas moti, a ne morete sprožiti pogovora o tem. Zavedajte se, da vam tiščanje v sebi ne bo prineslo spremembe. Morali se boste vprašati, kaj točno vas moti in zakaj nočete tega povedati, zlasti svojemu partnerju, ki se ga še najbolj tiče. Morda bo pogovor težak, a vedite, da bo na koncu ljubezen zmagala in vi boste veliko pridobili. Tudi juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.

Horoskop julij Tehtnica

horoskop_tehtnica
Tokrat se boste v celoti zavedali svojega položaja v vašem trenutnem razmerju. Ocenjujete, da je razmerje padlo tako globoko v brezno, da ga ne morete več rešiti in zakaj bi si belili glavo s tem, življenje je prekratko. Naredili boste tako, kot ste navajeni, spakirali in šli. Morda je v tem primeru to resnično najbolje. Včasih pač ni več poti nazaj, zlasti, ko zakurite most.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop julij Škorpijon

horoskop_škorpijon

Tokrat ste si nadeli rožnata očala, skozi katera težko pronica prava slika. Življenje jemljete preresno in mislite, da je vse, kar se dogovorite večno. Poglejte naokoli in boste videli, da lahko zamenjate službo, da morda ne boste ostali z istim partnerjem celo življenje in da ne živite v fiksni pravljici. Prej ko boste spustili nekaj vajeti iz rok, lažje vam bo. Življenje ni stalnica ampak se vrti.

Horoskop julij Strelec

horoskop_strelec

Nekaj se bo zaključilo in vi niste popolnoma pripravljeni na to. Vedite, da je to edinstvena priložnost, ki vam bo dala možnost, da obrnete popolnoma nov list v svojem življenju, brez pretekle čustvene navlake. Tokrat boste dobili odgovore na vprašanja, ki so vas predolgo časa mučila. Sprejmite, kar se pripravlja in zaživite na novo. Iz tega bo prišla pomembna lekcija.

Horoskop julij Kozorog

horoskop_kozorog

Tokrat se bo zgodila resnična zmeda, v nekem trenutku boste popolnoma sumničavi do vašega partnerja, a tudi obratno bodo tekla čustva. Enostavno se boste znašli pred dejstvom, da si s partnerjem več ne zaupata. To bosta morala rešiti in se temeljito pogovoriti, zlasti, če želite ostati v tem razmerju. Morda sta premalo časa skupaj, zaradi dela sta se odtujila in v vaju se je naselil dvom. Ljubezen bo na koncu zmagala.

 

Horoskop julij Vodnar

horoskop_vodnar

Prišel je čas za čiščenje, morali boste spustiti stran od sebe vse, kar vam več ne služi. To pomeni tudi prekinitev odnosov z ljudmi, ki vas obremenjujejo in od njih nimate prav nobene koristi, tudi duhovne ne. Neko obdobje ste prešli in sedaj je čas za novosti. Morda boste na začetku skeptični, a morali se boste premakniti naprej, življenje je učenje.

Horoskop julij Ribi

horoskop_ribi
Našli boste ogromno sočutja in nesebičnosti do partnerja, to je tisto, kar vas povzdiguje na višji duhovni nivo, ki ste ga že dosegli. Partner se bo moral tega še naučiti in vi mu pri tem lahko veliko pomagate. Kar se tiče vas samih, pa vedite, da ste prišli zelo daleč. Vaš ego lahko utišate z močjo uma, sebe lahko postavite na stranski tir, da bi pomagali bližnjemu. Veliko ste delali na sebi in to se vam bo sedaj obrestovalo.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji