Prvi poletni horoskop Astrohiše

Tedenski_horoskop_Astrohise

Pa je prišlo poletje, tako težko pričakovano, pripravljeno, da nas razvaja, tako na področju osebnega zadovoljstva in novih izzivov, kot tudi na področju ljubezni ter osebne sreče. Tokrat vam zvezde in numerologi napovedujejo več ljubezni in večjo povezanost partnerjev.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop junij Oven
horoskop_oven

Vaš sanjski partner je prav gotovo nekdo, ki ceni vašo neodvisnost in sočasno spoštuje vaše talente in sposobnosti. Ta teden boste nagrajeni prav v tej smeri, namreč vaš partner vas bo presenetil in vam izkazal točno to, kar bo močno okrepilo vajino vez in ljubezen. Samski pa boste zagotovo imeli priložnost spoznati osebo, ki bo navdušena nad vašimi dosežki. To bo en lep in prijeten teden za vas osebno.

Horoskop junij Bik

horoskop_bik

V tem tednu boste nekaj pridobili preko kozmičnih povezav, zlasti na romantičnem področju. Če iščete partnerja ali novo ljubezen, je to idealen teden za vas. Sedaj morate ukrepati, ker bodo vse nadaljnje kozmične povezave šibkejše od te. Naj vas ne bo strah, pomešajte se med ljudi. Vezani boste odkrili novo duhovno povezavo, ki vas bo navduševala in vam dajala upanje tam, kjer ste ga skoraj že izgubili.

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčka

Želite si deliti skrivnosti z nekom, želite se odpreti v globinah svoje duše, vendar pazite, da bi sebi ustregli in se izpovedali prvi osebi, ki bo imela čas in posluh za vas, ni najbolj pametno. Premislite dobro, kajti nekaterih skrivnosti ni pametno spraviti skozi usta in v ušesa napačne osebe, čeprav se vam bo zdela prava. Raje se obrnite na tisto osebo, ki vam nudi ramo že nekaj časa, pa tega ne vidite.

Horoskop junij Rak
horoskop_rak

V tem tednu vas čaka odkritje, ki ste si ga vedno le želeli in niste upali niti sanjati, da bi se vam lahko uresničilo. Skupaj s partnerjem bosta zelo zadovoljna. Samski pa boste še bolj presenečeni, ker boste naleteli na osebo, za katero boste prepričani, da bi se lahko postarali z njo/njim. Tega v resnici niste verjeli pa vendar je tudi to mogoče in ko se bo zgodilo, se predajte, nikar ne ovinkarite zaradi lastnih strahov.

Horoskop junij Lev

horoskop_lev

Vaše ljubezensko življenje bo vezano na vaš posel in posledično boljše preživetje oz. višji življenjski standard. Zaradi tega boste zelo ponosni na svojega partnerja in ga boste želeli razkazovati ter se hvaliti. Pa vendar pazite, kajti povsod so ljudje, ki vama zavidajo in bi storili vse, da bi vaju dali narazen, ker bi sami radi ta kos pogače ali pa pač zato, ker vam ne privoščijo. Najbolj srečne trenutke ohranite v intimi, ne delite z javnostjo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop junij Devica

horoskop_devica

V tem tednu, zlasti proti koncu tedna, se bo v vašem ljubezenskem življenju obrnilo na bolje. Samski boste spoznali osebo, s katero si boste želeli pobegniti na dopust, da se lahko prepuščata samo drug drugemu in tako začneta resno razmerje. Vezani pa boste poglobili svoj odnos tako, da boste nekatere stvari pri sebi popravili in v celoti spremenili, potem boste lahko uživali.

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnica

Ugotovili boste, da vam je sistem, v katerem živite zopet napoti, nikakor se ne morete sprijazniti z dejstvom, da niste sam svoj šef. Resno boste razmišljali o samostojni poti, na kateri bi sicer veliko delali, praktično ves svoj čas, a bi bili sami svoj šef. Delo vas ne moti, moti vas nadrejenost in podrejenost, skratka neenakost. Vendar je v tem svetu težko to doseči, če si resnično to želite, bosta morala biti za tak projekt vsaj dva.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijon

Močno se boste veselili, saj bodo v družino prišle dobre novice. Nek uspeh je na obzorju, bodisi poslovni bodisi zasebni. Vsi vaši bližnji se bodo veselili in vsi boste imeli veliko od tega rezultata. Tokrat se boste odprli in pokazali pristno zadovoljstvo. Vendar morate biti vseeno previdni pred ljudmi, ki so vaši navidezni prijatelji in vam ne želijo nič dobrega. Pred njimi morate malce skriti svojo srečo, saj vam jo zavidajo.

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelec

Dobili boste novo finančno injekcijo, ki bo koristila celotni družini. Presrečni boste, zlasti zato, ker ne bo nobenih prepirov, kam porabiti ta denar. Glede tega boste usklajeni in sedaj si boste lahko privoščili tisto, za kar ste garali in delali na tem dolgo časa. Tudi za vas velja, kot za druga znamenja v tem tednu, ne delite svoje sreče s tistimi, ki iščejo način, kako bi vam jo porušili. Pazite se zavistnežev in navideznih prijateljev. Obvarujte sebe in svoje bližnje.

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorog

Partnerski odnos bo cvetel, imeli boste vse, kar ste si želeli. To pa zato, ker niste bili nikdar pogoltni ali zavistni drugim. To vam je univerzum sedaj vrnil v obliki osebne sreče in zadovoljstva. Ne boste lačni, ne boste goli in imeli boste streho nad glavo, poleg sebe pa ljudi, ki vas čutijo in resnično ljubijo. Cenite to kar imate in ne glejte k sosedom, njihova sreča je lahko le navidezna.

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnar

S partnerjem se bosta izkazala na enem od družbenih dogodkov, o katerem bodo govorili še dolgo časa. To vaju bo povezalo tudi na drugih ravneh in vam omogočilo nadaljnji uspeh, kajti dobra beseda seže v deveto vas. In zaradi tega bosta dobila s partnerjem tudi druge ponudbe za delo. Uživala bosta, le pazita na to, da vaju kam ne zanese. Cenita sebe in drug drugega.

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribi

Udobje in zadovoljstvo bosta na vidiku. Tokrat so zvezde naklonjene vsem znamenjem in tudi za vas bo tako. Uživali boste sami in tudi v dvoje. Družbe se boste sicer udeležili vendar ne tako pogostokrat. Bolj boste uživali sami in v dvoje. Takrat bodo prišli na dan vsi vaši skriti talenti in presenečenja, ki vas bodo zelo obogatila. Morda boste želeli partnerski odnos popeljati na višji nivo in se bolj vezati.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji