Tedenski junijski horoskop Astrohiše

Tedenski_horoskop_Astrohise

V tem tednu vam numerologi in astrologi Astrohiše napovedujejo možne spremembe, tako na področju financ, kot tudi življenjskih odločitev. V tem tednu si vzemite čas zase, za introspekcijo in inventuro lastnega življenja, odločitev ter opredelitev tako kratkoročnih kot tudi dolgoročnih planov vašega življenja. Pogledati vsake toliko v lastno knjigo življenja je nuja, da ostajate v življenju na lastni poti, to je poti, ki vas vodi k lastni sreči in blagostanju.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop maj Oven
horoskop_oven

Komunikacija bo v tem tednu za vas porazna, nikakor ne boste našli pravih besed, ko pa jih boste, bo ali prepozno ali pa bodo besede napačno razumljene. Tudi sami sebi ne boste verjeli, kar boste povedali, tako da tudi drugih ne boste prepričali. Skušajte porabiti teden za introspekcijo, meditacijo in delo na sebi, izognite se vsem situacijam, kjer bi se morali kaj resnega pogovarjati. Prihajajo boljši časi.

Horoskop maj Bik

horoskop_bik

Skupaj vama gre, zlasti na finančnem področju, vendar se sprašujete o privatnih financah vaše drage osebe, kajti zapravljivost je zabavna samo takrat, ko se dogaja, kasneje pa lahko oba občutita posledice. Skušajte narediti tako, da predlagate nov sistem in da ne kritizirate navad vam drage osebe, ker lahko to vodi v prepir. Razmislite in poiščite rešitev, ki bo zadovoljiva za oba, v vse skupaj pa vnesite še malo humorja in zabave.

Horoskop maj Dvojčka

horoskop_dvojčka

To bo eden tistih tednov, ko se boste počutili, da vas partner ne razume najbolje in da ne sočustvuje z vami, skratka, da vas ne čuti na mnogih področjih. To bo sprožilo plaz slabega počutja in dvomov v vas, razmišljali boste o kvaliteti in dolgoročnosti vajinega odnosa. Morda se bi morali malce sami potruditi in spregovoriti o nekih zadevah, ki jih ne želite povedati, potem bi se bolje povezala in razumela. Predajte se.

Horoskop maj Rak
horoskop_rak

Morda greste skozi težjo zdravstveno fazo, ki ni najbolj ugodna za vas, zlasti v tem primeru, ko imate veliko obveznosti. Poleg tega imate občutek, da vas vaš partner ne podpira v celoti. Morda bi se morali dogovoriti z domačimi, da vam malce pomagajo pri vaših obveznostih, vsaj dokler okrevate. Če jih boste lepo prosili in malce pojasnili vaše počutje, boste gotovo dobili pomoč. Nikar naj vam ne bo nerodno prositi.

Horoskop maj Lev

horoskop_lev

Ljubezen vam bo šla v tem tednu slabo od rok in iz ust. Morda bi bilo bolje, če bi se osredotočili na ljubezen do sebe, kot pa iskali krivca vsepovsod drugje. Vedite, da tudi vi potrebujete introspekcijo in čas zase, da se ne morete vedno ukvarjati z drugimi in tudi ne morete biti vedno obkroženi z drugimi ljudmi. Vzemite si par dni zase in razmišljajte dolgo in globoko. Prišli boste do presenetljivih ugotovitev.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop maj Devica

horoskop_devica

Obveznosti doma in v službi vam bodo pustile zelo malo časa za romantiko. Občutek boste imeli, da so vam preveč naložili, da ne boste zmogli. Čeprav vam bo koristila polna zaposlenost, se boste malce smilili sami sebi, kar ne bo v redu, saj vas bodo drugi videli kot mevžo in jamrača. Tega pa res nočete. Zato se vzemite v roke in se ozrite naokoli, boste videli, kako so šele drugi zaposleni. Stopite ven iz svojega kokona.

Horoskop maj Tehtnica

horoskop_tehtnica

Z vam drago osebo bosta imela nek skupni pogled v zvezi z spiritualno ali moralno zadevo, čeprav bo vsem ostalim sporna, bosta vidva živela v svojem oblačku. Pa tudi prav je tako, kaj vama mar za mnenje drugih, ko pa ne morejo razumeti in tudi ne potrebujejo razumeti vajinih intimnih razmišljanj in duhovnosti, ki si jo na srečo delita. Negujta skupno osnovo in živita srečno še naprej.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop maj Škorpijon

horoskop_škorpijon

Naleteli boste na oviro bodisi v poslovnem ali zasebnem življenju. Nekoga boste dobili na debeli laži in ne boste imeli zaupanja več, čeprav ga že od začetka niste imeli kaj dosti. Najboljši nasvet je, da nikogar ne sprašujete o tem, ne upoštevate tujih mnenj, temveč samo lastno intuicijo, ki je tako močna, da že meji na paranormalno. Včasih je bolje molčati in razmisliti pri sebi, ne zanašajte se na tuje ljudi.

Horoskop maj Strelec

horoskop_strelec

Vaš partner bo razpoložen za veliko govorjenja, vas pa bo to utrujalo, ker ne bo vodilo v produktivni pogovor pač pa bo šlo samo za čvekanje in celo opravljanje, temu pa ne boste najbolj naklonjeni. Ugotovili boste, da imata trenutno različno potrebo po komunikaciji, da ne bi prišlo do prepira, poskusite najti kompromis. Malce globokih pogovorov in malce kramljanja s smehom.

Horoskop maj Kozorog

horoskop_kozorog

Če boste svoje strahove in napetosti zadrževali zase, vam bo škodilo in prav tako bo škodilo ljudem, ki jih imate radi in ki imajo radi vas. Bojite se, da boste izpadli reva ali mehkužen, tega se nikar ne bojte, kajti pomoč je nujna in tudi dosegljiva. Lahko pa se anonimno posvetujete in rešite problem sami. Čeprav bi bilo prav, da za vaše težave vedo vsaj tisti, ki so vam zelo blizu.

Horoskop maj Vodnar

horoskop_vodnar

Komunikacija z vam drago osebo bo zelo napeta in zmedena, zlasti na finančnem področju, ki zadeva oba. Nekaj se vam prikriva in sicer velika finančna polomija, ki jo vam bližnja oseba skriva. Če se bi vam povedalo, potem bi morda lahko še kaj preprečili, sedaj pa je prepozno. Morali se boste resno pogovoriti s to osebo in ugotoviti vzroke. Če ne bo šlo, razmislite o samostojni poti v prihodnost.

Horoskop maj Ribi

horoskop_ribi

Tudi pri vas je bil nekdo od bližnjih žal ujet na laži. Počutili se boste izdano, ujeto in ne boste več zaupali tej osebi. Ne boste razumeli, zakaj je do tega prišlo in kaj storiti sedaj. Začeli boste dvomiti o celotni zadevi in postavili boste pod vprašaj vaše razmerje z dotično osebo. Razmišljali boste o odhodu in o novih poteh. Morda bi bilo tako tudi najbolje, saj nekaterih stvari ne morete oprostiti.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji