Septemberski horoskop Astrohiše

Tedenski_horoskop_Astrohise

Tako, pa smo že zajadrali v jesenski del leta in s tem se nam obetajo tudi določene spremembe. Tako nas v prvi polovici jeseni čaka obdobje, ki bo lahko vplivalo na naše partnersko življenje, kar pomeni, da boste vezani lahko poglobili svoj partnerski odnos, ali se boste odločili, da si vzamete čas zase. V ljubezni so namreč mogoče različlne poti in v življenju srečujemo različne ljudi. In v vsej tej množici bodo določeni ljudje  za vedno ostajali del naših življenj, saj so enostavno preveč unikatni, da bi jih dali iz srca ven. Pred vsako odločitvijo temeljito premislite in če se vam zdi vredno karkoli rešiti, potem se odločite v tej smeri. Dejstvo je, da sta za partnerski odnos potrebna dva in sklepanje kompromisov je nujno, ravno tako prisluhniti en drugemu in skupaj reševati konflikte, s katerima se v vezi srečujeta dva.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop september Oven
horoskop_oven

Prihaja sprememba v vašem zasebnem življenju. Vezani lahko postanete samski in samski lahko postanete vezani. Vodila vas bo samo ena pot in ta je sledenje samemu sebi. Zgodilo se bo nenadoma, kot bi se prebudili in začutili močan nagon, ki vam bo natančno narekoval, kaj morate storiti. To boste storili brezkompromisno. Sporočilo bo jasno in nedvoumno. V bistvu, ne boste imeli druge izbire. Srečni boste zaradi tega.

Horoskop september Bik

horoskop_bik

Malce ste se zaleteli v neko osebo in sedaj boste spregledali glavno oviro, preko katere ne vidite, zaradi rožnatih očal. Prizadeti boste, vendar je dobra novica ta, da bo to trajalo zelo kratek čas, kakor močno in silovito je prišlo, tako bo tudi zelo hitro odšlo. Nič trajnega. To lahko rešite le v nekaj dneh, ni potrebe, da razlagate, kako ste se zmotili. Vas pa čaka nekaj veliko boljšega in vsekakor trajnega v bližnji prihodnosti.

Horoskop september Dvojčka

horoskop_dvojčka

Vezani boste naleteli na težavo, saj vaš partner kar naenkrat ne bo več upošteval tistega, kar imate za povedati. Odločno vam bo pokazal, da nosi hlače v družini in da so vaši komentarji brezpredmetni. Lahko zanetite požar s prepirom, lahko se pa umaknete in počakate do konca tedna, ko bo pogovor veliko bolj prijeten. Lahko pa razmislite, če boste to počeli tudi v prihodnje ali boste raje zamenjali partnerja. Zvezde vam pošiljajo popolnoma drugačno osebo na vašo pot.

Horoskop september Rak
horoskop_rak

Včasih imate previsoke standarde in zahteve do drugih ljudi, ki jih nikakor ne morejo dosegati. Res pa je, da ne smete popuščati od tiste meje, pri kateri se še počutite udobno. Nikar se ne ponižajte, zato, ker vas drugi ne morejo dohajati. Morda morate zamenjati krog ljudi, v katerih se gibljete in živite. Delajte na sebi, ne poskušajte spreminjati drugih, ker to ni vaša naloga.

 

Horoskop september Lev

horoskop_lev

Prišli boste v obdobje mentalnega napora, ki ga boste komaj obvladovali. Dobro bi bilo, da se s partnerjem ali pa vsaj z dobrim prijateljem lotita miselne telovadbe. Skupaj bosta prišla do ugotovitev, do katerih morda sami ne bi prišli, pa ne zato, da ne bi bili dovolj inteligentni ampak zgolj zato, ker bosta spodbujala drug drugemu mentalni proces, preko katerega boste prišli do ugodne rešitve.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop september Devica

horoskop_devica

Tipično za device in devičnike, najdete težave in napake tudi tam, kjer jih ni. Želite si nekaj romantičnega in potem sami pokvarite celotno zgodbo, da do romantike sploh ne pride. Samski boste težko našli primerno osebo, ki bi z vami živela, saj ne bo mogla dohajati vašim standardom, poleg tega si pa še zamislite, da boste popravljali tisto, kar sploh ni pokvarjeno. Spustite standarde in sprejmite osebo, ki vas ima rada, takšno kot je.

Horoskop september Tehtnica

horoskop_tehtnica

Zgodilo se bo nekaj od dvojega in sicer; bodisi boste na novo spoznali neko lastnost o sebi ali pa boste sebe na novo izumili! To bo nekaj neverjetnega, čisto nova izkušnja, nov pogled na življenje, na izkušnje, na ljubezen. Pri slednji se bo morda malce zalomilo, ker boste postali druga oseba, kot ste bili, ko se vstopili v zvezo. Morda je čas, da se pomaknete naprej, da poiščete takšno osebo, ki bo godila vaši novi osebnosti.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop september Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ta teden boste močno zmedeni na čustvenem področju. Morali se boste naučiti, da ni vsaka oseba, ki je prijazna in prijetna do vas hkrati tudi zaljubljena v vas. Nekateri so prijazni z vami, ker nekaj želijo od vas, spet drugi pa zato, ker morajo biti, morda zaradi vaše funkcije. Malce boste morali ločevati zrnje od plevela. Lepo je, da imate ljudi v dobrih odnosih, vendar niso vsi odnosi romantično naravnani.

Horoskop september Strelec

horoskop_strelec

Karkoli se bo dogajalo v tem tednu, ne boste pričakovali. Tisto, kar boste mislili, da se bo zgodilo, se ne bo in tisto, kar boste mislili, da je zagotovo rešeno, ne bo. Presenečenja se bodo pojavljala iz dneva v dan, vendar ne bodo neprijetna. Vse vas bo presenetilo in vi boste presenetili marsikoga. Vezani boste videli svojega partnerja v popolnoma novi luči, samski pa boste končno našli osebo, ki jo iščete.

Horoskop september Kozorog

horoskop_kozorog

Vaša moč bo preveč za vašega partnerja, vam pa je v tem obdobju zelo všeč, da imate to moč. Morda je ne bi smeli v celoti spustiti na šibkejše od sebe. Morda bi jo morali kanalizirati v tiste projekte, za katere niste imeli prej moči. Partner vam bo hvaležen, ostali se vas bodo izogibali, moč je super stvar, a morate vedeti, da je lahko preveč intenzivna za marsikoga, ki ga hočete obdržati v svojem življenju.

 

Horoskop september Vodnar

horoskop_vodnar

Glede financ boste imeli velik spor z domačimi ali s partnerjem. Tokrat ne boste imeli prav in tega se žal ne boste zavedali. Dokler ne bo prepir eskaliral v takšne višave, da bo situacija morda postala neobvladljiva, se boste šele vprašali, kje se je zataknilo. Skušajte prisluhniti vsem, ki vam želijo pomagati in svetovati, nimate vedno vi prav in tokrat, če ne boste upoštevali nasvetov, se lahko opečete.

Horoskop september Ribi

horoskop_ribi

Samski se boste zaljubili v osebo, ki bo počela nekaj, kar vas bo povsem prevzelo. Tukaj se priporoča previdnost, ker boste zaslepljeni s tistim, v kar se boste zaljubili. Morate vedeti, da se ne boste zaljubili v osebo, pač pa v dejanja, ki jih ta oseba izvaja. To si morate razčistiti. Tisti, ki ste vezani tako ali drugače, pa vas bo partner kar naenkrat tako močno podpiral, da ne boste mogli verjeti. Take podpore ste si želeli.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji