Tedenski horoskop Astrohiše za september

Tedenski_horoskop_Astrohise

Poletni horoskop Astrohiše za september. Numerološko astrološki horoskop, za vsa zodiakalna znamenja. V tem tednu, se nam obetajo velike spremembe, tako na čustvenem, kot tudi na finančnem področju. Velik poudarek pa bo na odnosih, predvsem v smislu lepih trenutkov in zabave. Pogovorili se boste lahko o vsem tistem kar vas muči in vam ne da spati, ter o vsem tistem, kar si želite, da bi bili srečni in zajemali življenje s polno žlico.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop september Oven
horoskop_oven

Če se boste v tem tednu počutili otroško razigrano, se nikar ne čudite temveč uživajte v trenutkih, ki so vam podarjeni. Tako se boste počutili pa ravno zaradi tega, ker vam bo v telesu zavrelo od veselja in pozitivnih vibracij. Namreč, neka oseba bo vstopila v vaše življenje, ki bo tako močno vplivala na vas, da boste našli tisto moč v sebi, za katero ste mislili, da je davno pozabljena. Naj vam tega nihče ne prepreči.

Horoskop september Bik

horoskop_bik

Nič vas ne bo bolj veselilo, kot tisti mali užitki, ki vam tako zelo polepšajo življenje. Imeli boste srečo, ker boste te trenutke lahko delili z vam drago osebo. Ta teden boste pripravljeni vložiti ves svoj čas in energijo v skupen cilj, kar vam bo močno napolnilo baterije, vam drago osebo pa zelo osrečilo. Samski boste našli dovolj zabave zase, vendar se boste spraševali, če resnično želite tako živeti v nedogled.

Horoskop september Dvojčka

horoskop_dvojčka

V tem tednu boste močno radodarni, do vseh, ki vam bodo priznali, kako izjemni ste. Če jim boste verjeli ali ne, bo vaša odločitev, niti ne bo pomembna resnica, bolj občutek, da vam to priznajo. Zaradi tega znate nagraditi zlasti domače, kar je tudi prav. Samski pa se boste veliko ukvarjali z idejo o lastnem načinu življenja in o partnerju, ki bi mu tak način ustrezal. Zapišite si vse v dnevnik, da česa ne izpustite in sledite svojemu načrtu.

Horoskop september Rak
horoskop_rak

Ta teden boste potrebovali pomoč neke osebe, ki ne bo ravno zadovoljna, da si mora za vas vzeti dodaten čas, toda tega ji/mu ne smete zameriti, saj vsi lovimo čas. Morate pa vedeti, da je tisto, kar morate storiti v tem tednu, tako pomembno za vas, da je že v kategoriji življenjskih sprememb. Zato vstopite v spremembe, ki vas čakajo in se ne bojte izida, ker bo za vas idealen.

 

Horoskop september Lev

horoskop_lev

Ali ste že siti o poslušanju, kako odlično vam gre v ljubezenskem življenju. A najboljše šele prihaja, tisto, kar si niste mogli predstavljati niti v najbolj divjih sanjah. Tokrat boste resnično zadeli terno, vam ljubljena oseba vas bo presenetila na tak način, da boste podvomili o tem, če ste sploh že razkrili vse njene ali njegove skrivnosti. Samski si boste našli resnično dobro družbo, ki vam bo spremenila življenje.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop september Devica

horoskop_devica

Nekaj vas bo razjedalo od znotraj, zato znate biti zelo dramatični v prepiru, ki ga boste najbrž sami začeli. Skušajte se umiriti in obrzdati jezo, ki vre v vas, zaradi nečesa, kar ni povezano s prepirom, ki ga nameravate zanetiti. Lažje vam bo, če se osredotočite na prvotno težavo in jo skušate predebatirati s partnerjem, tako boste rešili problem in še po nepotrebnem se ne boste kregali. Če vam ta preskok uspe, vas čaka prijeten in lep teden.

Horoskop september Tehtnica

horoskop_tehtnica

Pričakujte prepire v ljubezenskem življenju, ravno zaradi vas samih in vaše potrebe po svobodi, ki vam je že tolikokrat prej uničila zastavljeno življenje, za katerega ste trdo garali leta, da bi ga potem porušili v enem samem prepiru. Morda pa niste v razmerju s pravo osebo, morda bi morali ostati samski. Toliko vprašanj o samem sebi, ki jih še niste razrešili. Pogovor s terapevtom bi bil morda razsvetljujoč, saj bi preko globoke analize prišli rešitve.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop september Škorpijon

horoskop_škorpijon

S partnerjem imata vse lastnosti močnega para, saj si znata pomagati in se podpirati. Enkrat eden drugega vleče s seboj na vrh, drugič je obratno in to je tisto, kar bi se morali drugi učiti od vas. V tem tednu boste doživeli nekaj sprememb, ki pa ne bodo tako šokantne ravno zaradi tega, ker imate doma vse, kar potrebujete. To morate ceniti in spoštovati, ker je redkost.

Horoskop september Strelec

horoskop_strelec

Vaše ljubezensko življenje bo doseglo višave. V tem tednu boste uživali v skupinskih aktivnostih, ki vam bodo preprosto poživile duha in vas osrečevale. Samskim pa se bo prikazala oseba, ki bo prišla od daleč in s popolnoma drugačnim pogledom na življenje, čeprav vas bo od začetka ravno to zanimalo pri tej osebi, razmislite, če vas ne bo na dolgi rok ista lastnost motila.

Horoskop september Kozorog

horoskop_kozorog

Čeprav imate dober odnos s partnerjem, boste želeli še nekaj več, tisto piko na i, ki bi vas resnično zadovoljila. Ne bojte se povedati, kaj si želite, saj se bo partner odzval zelo pozitivno in proti sredini tedna lahko pričakujete spremembe, ki vam bodo zelo začinile življenje. To se bo odražalo tudi v vašem poslovnem življenju, ker se boste lahko lotili projektov, ki ste se jih drugače izogibali.

 

Horoskop september Vodnar

horoskop_vodnar

S partnerjem bosta točno vedela, kako si narediti atmosfero, da se bosta počutila kot kralj in kraljica. V tem obdobju pa si lahko delita vse tisto, kar sta do sedaj zadrževala zase. Dolgi pogovori ob svečah in vinu, sprehodi v naravi in globoki pogovori. To vam bo odkrilo novo dimenzijo partnerstva, ki je samoumevna, pa spet ne tako, če je ne doživite. Partner vas ne bo razočaral. Tudi vi njega ne boste.

Horoskop september Ribi

horoskop_ribi

Za besedami vašega partnerja se bo skrivalo tudi nekaj ognja, pazite, da se ne opečete, ko mu ali ji boste skušali parirati. Morda se lahko v celoti izognete prepiru tako, da si vzameta nekaj dni za urejanje svojih stvari. Kratke pavzice so dobrodošle, če se iz njih izcimi kaj pozitivnega. Ne smete pa tega zlorabljati za umik pred težavami. Samo za pridobitev drugačnega vpogleda in posledično rešitve.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji