Astrohišin horoskop za september

Tedenski_horoskop_Astrohise

Poletni horoskop Astrohiše za september. Numerološko astrološki horoskop, za vsa zodiakalna znamenja. V tem tednu, se nam obetajo velike spremembe, tako na čustvenem, kot tudi na finančnem področju.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop september Oven
horoskop_oven

Ta teden vas bodo zaznamovale tri stvari in sicer, najbolj strastna noč vašega življenja, iskren pogovor in iskanje sorodne duše. V kakšnem zaporedju se bodo odvile ostaja skrivnost in kakšni boste vi po koncu tega tedna je jasno; prerojeni, drugačni. Verjeli boste, česar do sedaj niste. Polni boste upanja in novih moči, najbolj pomembno pa je, da boste zavrgli neke stare vzorce, ki so vam samo škodovali. To je vaš teden.

Horoskop september Bik

horoskop_bik

Sex, sex in sex. Nič drugega ne bo bolj pomembnega v vašem tednu. Prav je tako, predolgo ste odlašali s posvečanjem časa sebi in vam dragi osebi, predolgo časa namenite stvarem in obveznostim, ki morda sploh niso vaše oz. niso za vas. Tokrat lahko malce izprežete, da se posvetite sebi in čistim zemeljskim užitkom. Četudi ne boste niti pokukali iz hiše, ni s tem nič narobe. Uživajte, to si zaslužite.

Horoskop september Dvojčka

horoskop_dvojčka

Od kaosa, katerem ste se znašli v zadnjem času, si težko opomorete. Zato boste začeli pri sebi, svojih domačih, dragi osebi in nadaljevali pri sodelavcih, s čiščenjem namreč. Odvrgli boste vse, kar vas duši in muči, kar vam jemlje svobodo in ustvarjalnost. Za seboj boste pustili strta srca, zlobne poglede in zavist. Ampak življenje je vaše in vi ga morate živeti sami s seboj. Zato naredite to.

Horoskop september Rak
horoskop_rak

S partnerjem bosta sklenila nek dogovor iz katerega boste vi dobili večji kos pogače. Končno vam bo uspelo deliti delo in stroške tako, kot ste si prvotno predstavljali. Poleg tega boste dobili še nek bonus, bodisi denarni ali pa v določenih uslugah, kar vam bo prišlo zelo prav. Dobre volje boste zaradi tega, sploh zato, ker bo situacija za vse vpletene pozitivna in ne boste nikogar oškodovali. To vam bo dalo novega elana.

 

Horoskop september Lev

horoskop_lev

S partnerjem bosta bolj povezana in močnejša, kot v bližnji preteklosti, ko ni šlo vse tako, kot bi moralo iti. Morda se vama obeta neka finančna injekcija, ki jo bosta s pridom uporabila za skupne cilje in vama bo eno veliko težko breme padlo z ramen, nekaj, česar nista uspela rešiti dlje časa. Situacija pa se lahko navezuje na delo ali dom. Tam, kjer imate večjo težavo, ta bo bila tudi uspešno rešena. Presrečni boste in zadovoljni.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop september Devica

horoskop_devica

Ta teden, sploh v prvi polovici, se boste popolnoma predali seksualnim potrebam, v bistvu vas bodo le te vodile, vaš razum bo v celoti odpovedal, saj si boste dopovedovali, da je sex fiziološka potreba, enako kot lakota ali žeja. Seveda, globoko v sebi veste, da temu ni tako, saj nismo neandertalci, imate razum in intelekt, ki ga morate v celoti obvladovati in prav tako svoje telo. Nikar si ne uničite lepih stvari, zaradi potrebe po sexu.

Horoskop september Tehtnica

horoskop_tehtnica

Ta teden boste na psu. Fizično in čustveno. Izčrpali ste se do te točke, da niste več privlačni za svojega partnerja, tokrat boste morali cel teden počivati, če si želite pridobiti nazaj svoje moči in pa seveda šarm, s katerim ste svojega partnerja prvotno zapeljali. To naredite, ne glede na obveznosti. Počivajte, razmišljajte in se razvajajte, sami. Po regeneraciji boste zopet neustavljivo privlačni in magnetični.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop september Škorpijon

horoskop_škorpijon

V tem tednu se vam obetajo čudesa, ki ste si jih tako želeli, tokrat se vam bodo resnično izpolnile sanje, tako na čustvenem kot tudi na poslovnem področju. Srečni boste, kot že dolgo ne in to vam bo dajalo, kljub obilici dela, veliko energije in motivacije za naprej. Nekaj se bo zgodilo, planeti so vam naklonjeni, nekaj takšnega, kar ste si od nekdaj želeli in lahko boste rekli, da se vam je uresničila pravljica.

Horoskop september Strelec

horoskop_strelec

Vaš dolgoročni prepir oz. nerazumevanje med vami in vam drago osebo, bo dobil v tem tednu epilog. Končno boste izvedeli ali se vajina moralna stališča krešejo zaradi dejanskih razlik ali je šlo zgolj za semantični nesporazum. Tokrat boste ugotovili, da ste se prepirali predolgo in za prazen žakelj. To bo vaša lekcija, da nikoli več ne ugriznete v vrelo juho, ker ni potrebe. Lekcija bo naučena.

Horoskop september Kozorog

horoskop_kozorog

Ta teden boste močno motivirani, da si razširite intelektualna in spiritualna obzorja. To je nekaj, kar odlašate že dolgo časa in ste dobesedno sestradani novega znanja, novih obzorij. Tokrat boste predlagali partnerju ali prijatelju, da se vam pridruži in skupaj bosta zaplavala v popolnoma neznane vode, v katerih bosta želela ostati zelo dolgo časa. Življenje je gibanje in tudi vi se morate pomikati naprej.

 

Horoskop september Vodnar

horoskop_vodnar

Videli boste, da se morate bolj odpreti in da ni dobro, da svoje globoke želje skrivate pred osebo, ki bi ji morali ravno take reči najprej zaupati. Zaradi tega se začne krog, ki podre vse domine, vi ne zaupate, vam draga oseba vas ne razume in posledično vi mislite, da zadeva med vama ni dovolj vroča, zrela, močna itd. V bistvu ste sami krivi za nastalo situacijo. Odprite svoje srce in odprlo se vam bo novo življenje.

Horoskop september Ribi

horoskop_ribi

Vedeti morate na tem svetu težko dosežemo ali najdemo perfekcijo, še najmanj pa jo smete zahtevati ali pričakovati od osebe, ki jo ljubite. Tega nikar ne počnite, raje se pogovarjajte in skupaj izboljšujte tisto, za kar menite, da se mora izboljšati. Potem je pa tu še ena reč, nikdar se ne obnese, če samo jemljete ali samo dajete. Morali boste vzpostaviti ravnovesje, v kolikor to ni v vašem interesu, se boste morali posloviti.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji