Tedenski horoskop Astrohiše za avgust in september

Tedenski_horoskop_Astrohise

Poletni horoskop Astrohiše za avgust in september. Numerološko astrološki horoskop, za vsa zodiakalna znamenja.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop avgust Oven
horoskop_oven

V tem tednu boste v zasebnih odnosih popustljivi, v poslovnih odnosih pa boste imeli težave. Na svojega nadrejenega boste gledali kot na osebo, ki je nepopustljiva in celo konfliktna. Mogoče se boste le morali soočiti s svojimi strahovi in si priznati nepopolnost. V ljubezni pa boste prav vse dni pretirano čustveni, kar vam ne bo najbolj po godu. V četrtek boste še najbolj zadovoljni sami s seboj in tudi drugi bodo opazili, da imate drugačno energijo. Vse pa se bo kmalu spet spremenilo.

Horoskop avgust Bik

horoskop_bik

Zvezdni vpliv bo do torka zvečer v vašem znamenju, zato vam bo to močno prijalo, saj se boste počutili umirjeno, zadovoljno in stabilno. V kolikor še niste razrešili neke naloge v zvezi s službenim ali osebnim ljubezenskim odnosom, se sedaj zelo potrudite, sicer se vam zna vsa zadeva podaljšati kar za nekaj časa. V ljubezni vas bo tokrat vodil čut romantike, kar se bo poznalo v povečani strasti. V službi bodite previdni glede financ, da ne boste imeli izgube.

Horoskop avgust Dvojčka

horoskop_dvojčka

Ste v obdobju, ko ste polni energije, komunikativni in radi bi bili kar naprej v gibanju. Tudi v tem tednu boste imeli veliko novih idej, še posebej v službi. Od četrtka zvečer pa do sobote bo zvezdni vpliv v vaši strani, zato boste razigrani in dobre volje. Sonce vas bo v tem tednu dodatno krepilo s svojo energijo, zato imate priložnost da se aktivneje lotite svojih konjičkov. To lahko pomeni le, da vaše misli hitijo, so napredne in zdaj je čas, da naredite nekaj noro dobrega.

Horoskop avgust Rak
horoskop_rak

Na vašem področju družinskega življenja se odnosi izbolšujejo, zato pričakujte več druženja in veselja ob domačem ognjišču v tem tednu. Včasih vam pogum ponagaja, zato se ne jezite nase, ko se vam ne bodo vsi načrti izpeljali tako, kot ste si jih zamislili, mogoče potrebujete za določene spremembe le več časa. Vendar pa to ne bo slab teden, saj boste večkrat pomislili na sprostitev, potrudite se, da ne bo ostalo le pri mislih in se lotite tudi tistega kar je vaši duši blizu.

 

Horoskop avgust Lev

horoskop_lev

Ta teden boste zagrizli v delo in vse kar ste zadnje dni odlagali na stran, postorili kot je potrebno. Pri delu boste sistematični, kar vam bo v veliko zadovoljstvo. Še vedno pa bo vaš fokus na partnerskem odnosu, saj se nekdo resnično trudi, da bi ga bolj opazili, se mu posvetili in bi se ob tem čustva vzajemno sproščala. Pri financah pa bodite še kakšen dan bolj previdni, saj se vam bo pokazala neka ugodna priložnost, ki je ne bi bilo dobro zgrešiti.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop avgust Devica

horoskop_devica

Če se pripravljate na pogovor z nadrejeno osebo, boste morali imeti v tem tednu dobro samodisciplino, ker se nekako ne boste mogli skoncentrirati na predmet pogovora, ko bo to najbolj potrebno. Pri tem vas bo dekoncentrirala tudi misel na ljubezen, na osebo, ki vam je zelo blizu, a še vedno čutite, da sta premalo skupaj. Tisti pa, ki si še gradite karierno pot, boste v tem tednu prišli do novih idej, saj bodo vaše misli poletele v širino in s tem varnejšo prihodnost.

Horoskop avgust Tehtnica

horoskop_tehtnica

Vaša vladarica Venera vas bo tokrat usmerjala v situacijo, v kateri se boste morali znati postaviti za svoje pravice in delati na samozavesti. Poleg tega se morate tudi fizično okrepiti, da vas ne bi izdal imunski sistem, saj vam zadnje čase primankuje energije in se zato počutite bolj utrujeno. V ljubezni pa se boste morali bolj posvetiti svoji ljubljeni osebi, sicer vam ta zna zameriti in se celo odmakniti od vas za nekaj časa.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop avgust Škorpijon

horoskop_škorpijon

Razvajanje vaše drage osebe v začetku tedna vam bo godilo in želeli si boste, da bi se še nadaljevalo. Vendar vas bodo že od srede dalje, čakale nove delovne obveznosti, katerim se žal ne bo moč izogniti. Za vsak uspeh v teh dneh se boste morali truditi mnogo bolj kot ponavadi, saj boste mentalno bolj obremenjeni. Vendarle pa boste ob večerih uživali v ljubezenskih izzivih, ker vas trenutno vodita strast in nagon.

Horoskop avgust Strelec

horoskop_strelec

Ponedeljkovo jutro bo tokrat za vas spokojno in ne pustite, da vas iz tega notranjega miru preženejo prehitre skrbi. V financah se vam utegne nekaj zaplesti v sredini tedna, vendar boste s preudarnostjo vse rešili. Vaš široko usmerjen duh že pozna vse odgovore in vam pomaga s tihim glasom, vi pa le bodite pozorni na te drobne smerokaze, ki vas bodo zagotovo privedli na želeni cilj. V vas se prebuja ljubezen in tokrat bodo iskrice.

Horoskop avgust Kozorog

horoskop_kozorog

Te dni pričakujte nek zanimiv služben pogovor, ki vam lahko odpre nove delovne smernice, katere vam bodo dolgoročno zelo koristile. Spet boste v formi za nove projekte, nove ideje in nove cilje kar vam bo okrepilo vašega duha. Na čustvenem področju pa boste ponovno občutili ljubezen v osebi, ki vam že dlje časa nudi pozornost, a ji zaradi določenih stresnih situacij niste mogli ljubeče slediti.

 

Horoskop avgust Vodnar

horoskop_vodnar

Sonce vam pošilja energijo, ki vam bo v tem tednu pomagala pri uspehu, v komunikaciji, na vseh področjih, kjer boste morali narediti vtis. V petek pa se bo v vašem čustvenem življenju prebudil močan Amorček in vas skupaj z ljubljeno osebo popeljal v ljubeč vikend. Za svoje boljše počutje, boste morali poskrbeti z ustrezno rekreacijo ali sprehodi v naravno okolje. Pri nakupovanju, pa bodite tokrat bolj racionalni.

Horoskop avgust Ribi

horoskop_ribi

V vašem znamenju ta teden kraljuje ljubezen, ki vam prinaša več ljubezni in zaupanja v izbrano osebo. V četrtek boste izvedeli neko pozitivno novico, ki vam bo koristila na vašem kariernem področju. Zato se boste te dni počutili bolj samozavestno in odločneje stopali po poti do svojih ciljev. Ne pozabite na določeno osebo, ki ste jo zadnje dni malo zanemarili, da se stik preveč ne izgubi.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji