Tedenski horoskop za Avgust – Vedeževanje Astrohiša

Tedenski_horoskop_Astrohise

Poletni horoskop Astrohiše za avgust. Numerološko astrološki horoskop, za vsa zodiakalna znamenja.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop avgust Oven
horoskop_oven

Brez dvoma bo ta teden namenjen ljubezni in vi boste v središču pozornosti. Tokrat morate resnično izkoristiti vse dane možnosti in se zaljubiti do ušes, v novo osebo ali pa v že obstoječo drago osebo. Zaljubite se lahko neštetokrat in tudi večkrat v isto osebo. Ravno to se vam bo zgodilo v tem tednu, navdušeni boste. Prav tako vas bo prevzel močan pogum, ki vas bo spremljal zlasti pri poslovnih odločitvah. Blesteli boste.

Horoskop avgust Bik

horoskop_bik

Razmišljali boste o velikem premiku: bodisi o poroki, skupni selitvi ali velikem skupnem finančnem projektu. To idejo boste najprej predstavili najbolj strogi komisiji in sicer vaši družini. Malce vas bo strah, da ne bodo želeli tako velikodušno sprejeti novo osebo, ki jo boste pripeljali in še manj toplo bodo sprejeli vaše nove zamisli. Vi morate vedeti samo eno stvar, če si to resnično želite, to morate storiti. Ne glede na mnenje drugih.

Horoskop avgust Dvojčka

horoskop_dvojčka

Razmišljate močno, pogosto in tudi v sanjah, namreč o svojih odločitvah v ljubezni. Morda ste imeli pretekle noči kakšne pomembne sanje, ki so vas spomnile na tiste odločitve, katere ste sprejeli iz materialističnega vidika, a vaša duša je ostala lačna in ta lakota vas še danes gloda. Nikoli ni prepozno, ne glede na to kje ste in s kom ste. Vse se lahko spremeni in še vedno lahko popravite usodno napako iz preteklosti, ko ste iz rok spustili svojo resnično ljubezen.

Horoskop avgust Rak
horoskop_rak

Nepričakovan dogodek bo spremenil potek vašega celotnega življenja. Četudi se sprva ne boste znali opredeliti do tega dogodka, boste vseeno vedeli globoko v sebi, da ste ravno to čakali vse svoje življenje. Hitro se boste znali obrniti in potegniti iz tega najboljše, kar lahko. Na ta način boste lahko pomagali sebi in vsem, ki so vam dragi. Imeli boste občutek, da ste končno prišli do bistva svojega življenja.

 

Horoskop avgust Lev

horoskop_lev

Imeli boste moč volje in izjemno odločenost, ki vas bo gnala naprej v nove izzive. Praktično boste zaključili vse stare projekte, tudi tiste, ki so se dolgo časa vlekli in vas delali nekako nervozne. Nova moč in nova volja pa vas bosta gnala naprej, v nove vode. To vam bo omogočilo nov vpogled v stvari, ki jih prej niste razumeli najbolje. Presenečeni boste, da se lahko prilagodite in naučite nenavadnih reči. Uspešni boste.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop avgust Devica

horoskop_devica

Samo romantika. To bo vaša prva misel, ko vstanete in tudi zadnja, preden zatisnete oči. Še vedno imate občutek, da se niste dovolj ljubili s svojo drago osebo in to boste na vse pretege skušali doseči in izvleči iz nje. Sreča vam bo naklonjena in iz te izkušnje bosta oba izstopila še bolj povezana in močnejša kot prej. Vzemite si nekaj dni za to izkušnjo in ugasnite vse, kar bi vas lahko zmotilo. Uživajte.

Horoskop avgust Tehtnica

horoskop_tehtnica

Ta teden boste razmišljali o zabavi, o druženju. A na vsakem druženju so tudi ljudje, ki kaj hočejo od vas ali pa bi vas nekateri radi le spravili med rjuhe. To vam tokrat ne bo ugajalo, ker si boste resnično želeli le druženja in klepetanja. Zato se lahko kakšen pogovor malce zaostri. Razmišljajte o ožjem krogu družbe, takšne, ki vam odgovarja in za katero veste, da bo enostavna.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop avgust Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ta teden boste zelo uspešni v poslovnih vodah, vse bo potekalo gladko in na visokem nivoju, vaši kolegi ali celo nadrejeni bodo več kot zadovoljni in občutek boste dobili, da nekdo goji romantične občutke do vas. Odzvali se ne boste, saj ste zelo profesionalni in trdno prepričani v svoje prioritete. Nič takega ne boste naredili, kar bi lahko ogrozilo vašo kariero in tako je tudi prav.

Horoskop avgust Strelec

horoskop_strelec

Načrtovanje potovanja bo za vas izjemno dragocena izkušnja, katere se boste lotili tokrat z veliko navdušenja, saj boste potovali z osebo, ki vam je močno pri srcu in tokratno potovanje bo zaznamovano s posebnimi doživetji in občutji. Odločeni, da stvar izpeljete, kot ste si zamislili, vas bo bodrila v dolgih urah vašega napornega dela, ki bo bogato poplačano. Ne vdajte se, ker vas čaka nagrada.

Horoskop avgust Kozorog

horoskop_kozorog

Teden ne bo preveč miren, ker bo nekdo od domačih naredil nekaj, kar vas bo močno razburilo in nemudoma boste želeli zadevo popraviti. Ustavite se in razmislite najprej, če se vas stvar tiče, nato pa še, kakšne posledice bi imelo vaše morebitno vmešavanje. Ko si boste odgovorili na ta dva vprašanja, boste postopali drugače in ne boste vznemirjali sami sebe po nepotrebnem. Namesto tega raje uživajte v romantiki, ki vam jo namenja Univerzum.

 

Horoskop avgust Vodnar

horoskop_vodnar

Zaradi dobrega romantičnega ali celo erotičnega večera, ne gre preveč hiteti z odločitvijo o skupnem življenju ali poroki. Ustavite se in razmislite ali to govori vaša duša ali pa preplavljenost z različnimi pozitivnimi hormoni. Ko boste ugotovili zakaj dejansko gre, ni potrebno, da nehate uživati, samo zavirajte na ostrih ovinkih, ki vam lahko na dolgi rok zagrenijo življenje.

Horoskop avgust Ribi

horoskop_ribi

Ugotovili boste, da vas nekdo izkorišča, ker ima neko ugodnost zase preko vas, to vas bo malce užalostilo, saj ste mislili, da imata s to osebo dober odnos. Uvideli boste, da ste naredili napako in žal vam bo za dogodke, ki ste jih storili in s tem nekoga nekoliko tudi prizadeli. Še vedno lahko popravite svoje napake, če jih boste le znali prepoznati in nadaljevati tisto, kar si resnično želite.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji