Tedenski horoskop za avgust

Tedenski_horoskop_Astrohise

Tedenski horoskop Astrohiše, za drugi teden avgusta. Numerološko astrološki pogled kaže na to, da bomo na nek način doživeli duhovno razsvetljenje, saj se nam bodo vse situacije nekako umirile in lažje bomo zadihali. Ljubezen bo v tem tednu kar žarela, saj boste vsi vezani začutili še večjo povezavo s svojim partnerjem in mu popolnoma zaupali ter se pogovarjali o veliko globljih in čustvenih stvareh kot sicer. Vsi tisti, pa ki ste samski, pa imate tudi odlično priložnost, da vaša ljubezen zacveti. Prepustite se poletnim mesecem in naužijte se sonca in svežine, ki jo prinaša poletje kot tako.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop avgust Oven
horoskop_oven

Neka situacija vas bo zmedla in nič ni narobe, če poiščete nasvet pri sorodniku, ki vam bo znal prisluhniti in modro svetovati. Drugače pa je teden namenjen ljubezni in vi jo boste prav gotovo našli v svojem najboljšem prijatelju/ici. Vezani že veste, zakaj gre. Samski pa ne iščite drugje ljubezni svojega življenja, kot ravno med najboljšimi prijatelji. Tam je za vas srce in sreča doma.

Horoskop avgust Bik

horoskop_bik

Ta teden ne boste razmišljali o ljubezenskih zadevah pač pa bolj o poslu. Ravno, ko se boste popolnoma posvetili delu, vas bo kontaktiral bivši partner/ica, ki bo želel/a razložiti zaključek, vi pa boste ob tem razmišljali, če ne bi ponudili nove možnosti, saj se vam bo zdela oseba precej zrela in drugačna od tiste osebe, ki ste jo poznali takrat, ko ste bili z njo v razmerju. Tudi druga priložnost ni slaba ideja.

Horoskop avgust Dvojčka

horoskop_dvojčka

Tokrat se boste resno držali svojih moralnih prepričanj in ne boste odstopali niti za milimeter. To bo ujezilo vaše družinske člane, zaradi česar lahko zapeljete v močan prepir, čisto po nepotrebnem. Saj lahko vaše dileme delite le s partnerjem in si določita dogleden čas, do kdaj bi lahko našla kompromis. Ne rabijo vsi vedeti vsega, kar razmišljate, kajne. Prav tako pa ne bo šlo za tako drastično zadevo.

Horoskop avgust Rak
horoskop_rak

Vam draga oseba vas bo navduševala s svojo modrostjo in začutili boste, da je čas, da se bolj čustveno odprete, saj se boste le tako lahko povezali s svojo drago osebo na najbolj globoki ravni. To vam bo prijalo, morda bi razmislili, da bi si za tako priložnost vzeli nekaj dni zase in se skupaj kam odpravili. Te stvari so v norem svetu, v katerem živimo, zelo pomembne in vi imate srečo, ker se tega dobro zavedate.

 

Horoskop avgust Lev

horoskop_lev

Želeli si boste močnejšo povezavo z vam ljubljeno osebo, tega ne boste mogli izsiliti s poroko ali s skupno selitvijo oz. čim podobnim. Raje izpovejte svoja občutja in si dajte čas, da uživate v trenutnem razmerju, če vas bo po doglednem času še vedno tako držalo da bi se trajno vezali, bo takrat najbolj ugoden čas za to. Nikar pa ne silite v nekaj, kar nima trdne podlage, le trenutno kaprico.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop avgust Devica

horoskop_devica

Očitno imate težave s komunikacijo, jecljate in lovite besede, vmes jih pa še pol ure iščete. To zelo frustrira vašega partnerja, ki je zelo komunikativen in artikularen. Morali se boste malce podvizati in narediti kaj na tem področju, če želite slediti svojemu partnerju, pa ne samo zato, tudi zato, ker je to dobro za vas. Lahko pa ga ali jo prosite za malce potrpežljivosti.

Horoskop avgust Tehtnica

horoskop_tehtnica

Vaše ljubezensko življenje bo v središču dogajanja v tem tednu, morali pa boste rešiti eno zadevo in sicer, glasno povedati, kako si predstavljate stvari. V nasprotnem primeru boste naleteli na zid, ki ga ne boste več preplezali. Bodite odkriti in se posvetite svoji dragi osebi, nekaj boste morali žrtvovati, nekaj priznati in nekaj pokazati. Potem pa se bodo stvari postavile na svoje mesto in zelo boste zadovoljni.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop avgust Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ta teden in sploh ta mesec bo za vas zelo spiritualen, želeli si boste ljudi, ki so podobno misleči, iskali boste in iskali. Vaš doživljenjski kvest se bo akumuliral v tem mesecu, našli boste, kar iščete že dolga leta in to vas bo tako zelo osrečilo, duševno izpolnilo in spiritualno zadovoljilo. Vse svoje napore boste vložili v iskanje odgovorov, planeti in univerzum so tokrat na vaši strani.

Horoskop avgust Strelec

horoskop_strelec

Partnerja boste morali vprašati za nasvet glede kariere ali poslovnega področja, ker ste se znašli na precepu in se ne morete odločiti, kako nadaljevati. Ne bodite trmasti, ne vztrajajte, da boste zadevo sami rešili, ker se tiče le vas. Ni res, ne prva in ne druga trditev. Sami se ne boste znali odločiti in s tem ni nič narobe, zato imate podporo partnerja. Če pa gre za vaše poslovno področje, se pa tudi tiče partnerja, kajne. Prepustite se, zadovoljni boste.

Horoskop avgust Kozorog

horoskop_kozorog

Sočutje in duhovnost bosta glavni temi za vas v tem tednu. Radi se boste pogovarjali z ljudmi, ki jih boste srečevali in delali z njimi. Še rajši pa boste delili najbolj temne teme z osebo, s katero živite in jo ljubite. Nekaj je ostalo iz preteklosti, kar potrebuje oprostitev, zaključek in pozabo. Najbolje bo, da to storite v tem tednu in nadaljujete svobodno življenje, duhovno se bosta zelo poglobila drug v drugega in povezala.

 

Horoskop avgust Vodnar

horoskop_vodnar

Ta teden bo za vas prelomni teden vašega življenja. Dovolite si, da v miru posedite sami s seboj in s svojimi občutki, odgovor bo prišel in sledili boste navodilom od zgoraj. Tako naredite, četudi bo to pomenilo končanje razmerja ali selitev. Nekaj vas vleče v temo in to morate narediti, če želite srečno nadaljevati. Nekaj vas čaka v bližnji prihodnosti in to ne bo prišlo, če ne boste svobodni.

Horoskop avgust Ribi

horoskop_ribi

Potrebovali boste dober nasvet strokovnjaka, če ne boste zašli v težave, nabralo se je preveč obremenitev za vsakega človeka, ne samo za vas. Zato potrebujete dober oddih in veliko samote. Ne obremenjujte se več kolikor zmorete nositi, ker boste zboleli. S partnerjem se pogovorite o tem in naj vam svetuje, njegov ali njen nasvet bo dobrodošel. Ne igrajte heroja, ker ni potrebe.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji