Tedenski horoskop julij in avgust

Tedenski_horoskop_Astrohise

Tokratni horoskop nam govori o tem, da bo v tem tednu v ospredju ljubezen in partnerski odnosi, denar in duhovna rast in s tem razvijanje nas samih na višnjem nivoju. Dejstvo je, da živimo v svetu, ki hiti naprej, in občasno se vprašamo, kam le toliko hiti, saj ni nekih sprememb v splošnem. In ravno zato, se moramo sami začeti ukvarjati sami s seboj ter z ljudmi, ki so nam najbližje, saj so oni naša največja opora in podpora, da lahko rastemo skupaj.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop julij Oven
horoskop_oven

Ljubezensko življenje se bo končno umirilo in zasedlo svoje stalne tirnice, tako boste imeli več časa in volje, da zasledujete druge svoje cilje, ki so ostali malce zanemarjeni. Vam draga oseba bo izkazovala podporo, a popolnoma je ne smete ignorirati, morate se posvetiti tistim vidikom, ki vas tiho preganjajo in vam ne pustijo spati, to morate narediti, da zadovoljite svojo dušo in svoj um. Vsestransko bo koristno.

Horoskop julij Bik

horoskop_bik

Ljubezen in denar bosta temi, ki vas bosta popolnoma zavzeli in vam ne bosta pustili niti malo prostora za karkoli drugega. To boste morali doreči in vse kar je ostalo odprto. Z nekom se boste dobili in temeljito pogovorili, ta pogovor vam bo dal uvid v situacijo z drugega zornega kota, ki ga niste uspeli videti sami. Tako boste imeli dobro iztočnico in načrt, kako se lotiti odprtih vprašanj. Vse se bo dobro izteklo. Le ne povejte vsega vsakomur.

Horoskop julij Dvojčka

horoskop_dvojčka

Ta teden se boste večinoma pogovarjali o denarju in vašem zaslužku. Morda se počutite malce nevrednega ali nesposobnega, pa ne po lastni krivdi. Zato vam bo bodisi ljubljena oseba bodisi dober prijatelj povedal vse, kar vam gre na to temo. Dobili boste realen vpogled koliko ste sposobni in na kakšne načine še lahko zaslužite. To vam bo resnično pomagalo, da se boste resno lotili posla. Hvaležni boste.

Horoskop julij Rak
horoskop_rak

Ta teden se boste posvetili neki prenovi. Morda boste zamenjali garderobo, osvežili stanovanje ali pa se lotili kakšnega drastičnega posega. To boste storili zase in za svojo dušo, nihče vas ne bo oviral pri tem, pa tudi sami se boste počutili veliko bolje. Rezultat tega bo popolnoma nova energija, ki vas bo obkrožala in privlekla veliko novih potencialnih strank oz. poslovnih partnerjev v vašo smer, zelo ugoden teden za vas.

Horoskop julij Lev

horoskop_lev

Čas je da globoko zakopljete vase in ugotovite, zakaj hrepenite po nekaterih rečeh in ljudeh, za katere veste, da jih nikoli ne boste mogli imeti ali ljubiti. Tokrat je krivda na vaši strani, vaša naloga pa je, da skušate preko različnih duhovnih delavnic skopati globoko vase in ugotoviti, kaj je tisto, kar prikriva pravi razlog in vzrok za vaše težave. Če boste vztrajni, boste zacelili tudi to duševno rano. To pot morate prehoditi sami.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop julij Devica

horoskop_devica

Ta teden bo romantično zelo ugoden za vas. Udeležili se boste številnih družabnih dogodkov, na katerih boste flirtali vsepovprek in si tako močno povečali možnosti, da spoznate tisto osebo, po kateri hrepenite. Vezanim bo takšna ureditev povzročala malce nevščenosti, zato pa se morate sami vprašati, kaj si resnično želite. Spoznati drugo osebo ali ostati s partnerjem, ki ga imate. Temu primerna bo tudi udeležba na zabavah.

Horoskop julij Tehtnica

horoskop_tehtnica

Vaš partner oz. partnerica vas bo spregledal/a. Tokrat ne boste mogli skriti svojih slabih lastnosti in navad, zlasti, če živite skupaj. Vprašanje ostaja samo, ali je pripravljen/a s tem živeti ali ne. To pa bo delno odvisno tudi od vas, kako mu/ji boste zadevo predstavili. Če nimate interesa, se raje obrnite drugam, pojdite svojo pot. Če pa interes imate, potem boste morali nekaj narediti v tej smeri. Razmislite.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop julij Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ta teden in sploh ta mesec bo za vas zelo spiritualen, želeli si boste ljudi, ki so podobno misleči, iskali boste in iskali. Vaš doživljenjski kvest se bo akumuliral v tem mesecu, našli boste, kar iščete že dolga leta in to vas bo tako zelo osrečilo, duševno izpolnilo in spiritualno zadovoljilo. Vse svoje napore boste vložili v iskanje odgovorov, planeti in univerzum so tokrat na vaši strani.

Horoskop julij Strelec

horoskop_strelec

Želeli se boste prebuditi in rasti, duhovno, materialno, fizično in psihično. Pri tem vam lahko pomaga vam draga oseba ali pa nek sorodnik, za katerega sploh ne veste, da ga zanima razširitev duše in obzorja. Pogovarjajte se, družite se in vse vam bo ponujeno. Tokrat boste šli čez svoje meje in uvideli boste, da obstajajo stvari in znanja izven tiste škatle, v katero ste bili vkalupljeni.

Horoskop julij Kozorog

horoskop_kozorog

Ta teden se boste resnično predali vam dragi osebi, tokrat se boste odločili za velik skok in obvezo, ki se je boste držali zelo dolgo. Vam draga oseba vam bo hvaležna, ker ste končno prestopili na njeno stran, ne da bi bilo to kaj slabega, le do sedaj ste se močno zadrževali, kar je sprožilo dvom pri vaši ljubljeni osebi, dvom o resnični ljubezni in povezanosti. Morda se celo poročite ali odselite.

Horoskop julij Vodnar

horoskop_vodnar

Razmišljali boste o bolj zdravem načinu življenja, ki vključuje prehrano, telovadbo in odvajanje od slabih navad. Vse to boste splanirali in predstavili celotni družini ali družbi. Morda boste naleteli na manjši ali večji odpor toda večina oz. tisti, ki so vam zelo blizu, se bodo strinjali z vašim predlogom. Lahko pa vse skupaj izvedete v smislu izziva, ki bo hkrati tudi zabava. Uživali boste.

Horoskop julij Ribi

horoskop_ribi

Udobje in zadovoljstvo bosta na vidiku. Tokrat so zvezde naklonjene vsem znamenjem in tudi za vas bo tako. Uživali boste sami in tudi s partnerjem. Družbe se boste sicer udeležili vendar ne tako pogostokrat. Bolj boste uživali sami in v dvoje. Takrat bodo prišli na dan vsi vaši skriti talenti in presenečenja, ki vas bodo zelo obogatila. Morda boste želeli partnerski odnos popeljati na višji nivo in se bolj vezati.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji