Tedenski horoskop julij 2017

Tedenski_horoskop_Astrohise

V tem tednu bo v ospredju zaupanje, in sicer tako v partnerskem in družinskem okolju, kot tudi v poslovnem svetu. Zaupati in biti zaupanja vreden človek ali oseba terja veliko mero spoštovanja, ki ga dosežemo skozi življenje samo. Zaupaje namreč ne pride kar samo, potrebno ga je ustvariti in ga tudi negovati, tako kot je potrebno zalivati rožo, da bo še naprej lepa in cvetoča, je enkao z zaupanjem in ljubeznijo.

 

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop julij Oven
horoskop_oven

Ena ali dve pripombi vašega partnerja vas bo spravilo iz tira. Nikar ne začnite prepira zato, ker ste trenutno užaljeni ali se počutite nespoštovano. Raje razmislite, če ni imel/a morda prav in se skušajte popraviti. Če vam do konca tedna to ne bo jasno, potem pa razmislite o tem ali ste bili resnično nespoštovani s strani ljubljene osebe. To debato lahko načnete šele konec tedna, ko jo boste tudi uspešno rešili. Drugače bo vse v redu.

Horoskop julij Bik

horoskop_bik

Glede financ se s partnerjem zelo razlikujeta. Vi znate manipulirati in spoštovati denar, zavedate se, da je materialna varnost tudi pogoj za osebno srečo in zadovoljstvo, zato ste malce iritirani z dinamiko vašega partnerja, ki se odloča bolj instiktivno. Skušajte ga/jo podučiti o ravnanju z denarjem in razložite, da vas takšno neodgovorno ravnanje spravlja v nesrečo, ki slabo vpliva na vajin odnos.

Horoskop julij Dvojčka

horoskop_dvojčka

Sveče in večerja ne bodo pomagale, če je vaš partner nesrečen. Bolje bi bilo, da se globoko pogovorite o težavah in to iskreno. Morda boste znali pomagati, morda pa bo dovolj vaše zanimanje in nudenje opore, četudi ne boste razumeli, zakaj gre. Morate se potruditi, če želite še kdaj s to isto osebo priti do večerje s svečami. Sabotaža razmerja ne pride v poštev, če vam je kaj do te osebe.

Horoskop julij Rak
horoskop_rak

Občutek imate, da nekomu igrate služabnika. To se bo moglo naglasiti in odpraviti do konca tega tedna, če ne boste izzvali resne posledice. Nabolje bi bilo, da to storite na eleganten način in prosite za malce pomoči pri skupnih obveznostih. Če še ne bo šlo, uporabite dejanja, da pokažete, kaj je narobe. V najboljšem primeru se bo oseba, ki so se jih zdele stvari samoumevne, zbudila. V najslabšem boste za kratek čas odšli.

Horoskop julij Lev

horoskop_lev

Teden boste začeli zelo produktivno in uspešno, več boste postorili, bolj se boste počutili močnega. Pazite le, da se ne boste preveč priganjali in bili prestrogi sami s seboj. Pregoreti res ni treba. V prihajajočih dneh boste začeli resnično načrtovati svojo prihodnost, tudi v dvoje in razmišljali boste o družini. Skušali boste živeti gospodarja hiše, v pozitivnem smislu, saj vam je pomembno, da vas tako doživljajo tudi drugi. Srečni boste.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop julij Devica

horoskop_devica

Domače obveznosti vam bodo hodile v napoto pri vaših prizadevanjih, da bi uresničili svoje sanje. Morali boste nekatere družinske člane prositi, da namesto vas prevzamejo nekatere naloge in zadolžitve, da boste lahko ustvarjali. Če vas imajo dovolj radi, bodo razumeli, da vam bodo s tem pomagali priti do vašega cilja. V nasprotnem primeru boste pač nekatere stvari opustili, če želite slediti svojim ciljem, kar je edino prav. Prioritete.

Horoskop julij Tehtnica

horoskop_tehtnica

Imeli boste ideje o tem kako naj bi izgledalo razmerje in kakšna naj bi bila ljubezen. Če boste glasno razlagali svoje ideje in skušali prepričati svoje prijatelje in sorodnike, potem vam ne bo uspelo. V njihovih očeh boste izpadli velik čudak in ne bodo vam ustregli s strinjanjem niti za kratek čas. Bolje bi bilo, če ohranite svoje ideje zase in počakate na pravi trenutek, da jih boste lahko delili z ljubljeno osebo. Odziv bo pozitiven.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop julij Škorpijon

horoskop_škorpijon

Trenutno ste zapadli v rahlo finančno krizo, vam draga oseba in sploh tisti, ki vas imajo radi, vam želijo pomagati, to bi rešilo vašo trenutno situacijo, vendar ste zadržani do te ideje. Dovolite si, da tudi vi kdaj potrebujete pomoč in da imate ljudi, ki vam lahko pomagajo. Spet drugič pa boste vi njim pomagali. Nič sramotnega ni v tem. Pogovorite se s svojim partnerjem o situaciji, gotovo bosta našla rešitev.

Horoskop julij Strelec

horoskop_strelec

Vezanim se bo zdelo nemogoče srečati pričakovanja ljubljene osebe, še manj pa izpolniti jih. Zato bi bilo bolje, da si v tem tednu vzamete čas zase in za delo na sebi. Proti koncu tedna bo ta faza minila, vi pa boste bogatejši za notranjo duhovno razsvetljenje. Dobili boste notranjo moč, ki vam bo pokazala pot, kako srečati pričakovanja vam drage osebe. Če se boste lotili stvari iz napačne strani, se lahko celo razideta.

Horoskop julij Kozorog

horoskop_kozorog

Čutili boste čudno opresijo, anksioznost ali celo depresijo. Takoj morate ukrepati, končati s potlačevanjem težave, nehajte jo pomanjševati, kot da niti ne obstaja. Vzemite si čas zase in razmislite, kaj točno vas preganja, ko boste težavo identificirali, jo takoj pričnite ustrezno sanirati. V nasprotnem primeru vam sledi zdravstveno poslabšanje, ki bo za seboj potegnilo resne posledice.

 

Horoskop julij Vodnar

horoskop_vodnar

Zaljubili se boste v osebo, ki vam je nihče ne bo privoščil. Očitno bo med vama neka velika razlika, ki je družba ne sprejema. Bodisi rasna, starostna ali kakšna druga. To vam ne sme preprečiti, da bi ljubili. Če tako čutite v sebi, da se veselite te osebe, da vas ščemi v trebuhu, potem se morate boriti za njo in zase. Naredite vse, da utišate privoščljivce in se javno pokažite s to osebo, izkažite svojo ljubezen. Ne bojte se.

Horoskop julij Ribi

horoskop_ribi

Partner vas bo mamil v noro zapravljanje težko prisluženega denarja, nikar se ne vdajte. Raje splanirajte aktivnosti, ki bodo brezplačne ali z minimalnimi stroški in prav tako zabavne ter celo intimne. To vaju bo bolj povezalo, kot pa nakupovalna evforija, ki je samo trenutna kaprica. Predlagajte nekaj, kar ste pred kratkim raziskovali in se dokopali do zanimivih spoznanj, če vam uspe voditi vam ljubljeno osebo v to izkušnjo, se bosta resnično povezala.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji