SPOROČILA NADANGELOV ZA LETO 2017

Angelska sporočila Nadangelov za leto 2017.

Kateri nadangel je zavetnik vašega horoskopskega znamenja in kaj vam sporoča? Vsak izmed nas, je namreč ob rojstvu s svojim datumom prejel svojega Nadangelskega zavetnika in ravno tako, posamezni Nadangel tudi kraljuje nad določenim zodiakalnim znamenjem. Preberite si, kateri Nadangel je vaš zavetnik po horoskopu in kaj vam svetuje za leto 2017.

Nadangeli_angeli_sporocila_Astrohisa

VODNARJU, sporoča nadangel GABRIEL:
S čisto ljubeznijo vas nadangel Gabriel spodbuja k iskanju notranje in zunanje lepote, k resnici in zvestobi. Zato sledite vašemu sočutnemu sopotniku, kar vam bo spodbudilo vaše skrite talente, s katerimi boste lažje dosegli svoje sanje.

RIBI, sporoča nadangel JEREMIEL:
S svojo močno energijo vas nadangel Jeremiel vodi do prepoznavanja vaših želja in ciljev. Želi, da se ne zaustavljate zaradi lastnih dvomov, temveč zaupate svojim načrtom. Slednji vas bodo pripeljali do željenih sprememb in notranje moči.

OVNU, sporoča nadangel JOFIEL:
S svojimi močmi vas vaš nadangel Jofiel navdihuje pri vašem razmišljanju, da bi lažje razvijali svoje notranje potenciale in dosegali osebno zadovoljstvo. Tako boste hitreje prišli do kreativnih rešitev, s katerimi boste dosegli hitrejši uspeh.

BIKU sporoča nadangel RAGUEL:
S svojo ljubeznijo vas nadangel Raguel spodbuja k poslušanju lastne intuicije, kateri zaradi prehitrega razmišljanja ne sledite najbolje. Za mirnejši in zadovoljnejši način življenja potrebujete več samozaupanja in manj prehitrih odločitev.

DVOJČKU sporoča nadangel RAZIEL:
S svojimi močmi vas nadangel Raziel vodi k očiščevanju čustvene preobremenjenosti, s katero zaustavljate svojo duhovno in osebno rast. Bolj morate zaupati novim življenskim priložnostim.

RAKU sporoča nadangel MIHAEL:
S svojo močno energijo vas nadangel Mihael spodbuja, da bi se naučili večjega samozaupanja in ljubezni do sebe, ki sta temelj vaše notranje moči. Odstranite nepotrebne osebne omejitve, da boste hitreje dosegali svoje cilje.

LEVU sporoča nadamgel KAMUEL:
S svojo ljubeznijo vas nadangel Kamuel vodi po poti resnice in pravice, vendar znate včasih pri tem pretiravati. Slednje vam ne koristi najbolje, zato se raje posvetite lastnim, novim projektom.

DEVICI sporoča nadangel RAFAEL:
S svojo energijo vas nadangel Rafael spodbuja k razvijanju lastnih potencialov, katere večkrat zanemarjate. Bolj morate verjeti vase, v svoje sposobnosti in z lahkoto boste dosegali željene cilje.

TEHTNICI sporoča nadangel SAMAEL:
S svojo ljubeznijo vas nadangel Samael spodbuja k večjemu samozaupanju v dobre ljudi in dobre zaključke življenjskih situacij. Ko se boste počutili manj ogroženo, boste dosegali še boljše rezultate.

ŠKORPIJONU sporoča nadangel ARIEL:
S svojo močjo vas nadangel Ariel usmerja k samoizražanju in samoinciativnosti, zato lahko dosegate uspehe. Vendar pa vas lahko zaustavljajo kakršnikoli zunanji pritiski, katerim ne smete popuščati.

STRELCU sporoča nadangel HANIEL:
S svojimi močmi vas nadangel Haniel vodi do cilja, ki je pred vašimi očmi in ne v daljavi, v kateri ga zaman iščete. Zato se bolj prepustite svojim notranjim občutkom in ne razmišljajte preveč.

KOZOROGU sporoča nadangel URIEL:
S svojo ljubeznijo vas nadangel Uriel vodi po poti samozaupanja, katerega večkrat nesmiselno izgubljate. Imejte močno vero vase, da boste lažje realizirali svoje želje in dosegli osebne cilje.

Naj vas Angeli varujejo še naprej,
vam želita numerologinja Anka in Astrohiša.

komentarji