Tedenski horoskop za julij

Tedenski_horoskop_Astrohise

Pa je končno poletje tukaj tudi v pravem pomenu besede. Poleg visokih temperatur, nam jo je zagodlo tudi vreme, ampak to je nekaj normalnega za ta letni čas, zato ste lahko sproščeni in pričakujete le najboljše. V mesecu juliju se nam obetajo praktično stvari za našo dušo. Počitnice, preživljanje časa z družino, ljubljenimi, najdražjimi, prijatelji,… Skratka, velik poudarek bo na medsebojnih odnosih, zato se kar udobno namestite v vaš ležalnik in sproščeno se prepustite uživanju.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop julij Oven
horoskop_oven

Obetajo se vam lepi in romantični trenutki z vam drago osebo. Venera vam bo naklonjena v komunikaciji in od srede tedna dalje tudi v srčnih zadevah. Vse, kar boste razmišljali, oblikovali v besede in izgovorili, bo imelo velik vpliv na tiste, ki vas bodo slišali. V pravem pomenu bodo besede, izrečene iz vaših ust, imele magični vpliv na dušo tistega, ki vas bo slišal. Te trenutke uporabite, da storite velike premike v vašem življenju.

Horoskop julij Bik

horoskop_bik

Z vam drago osebo ali celo poslovnim partnerjem, ki mu zaupate, se boste začeli pogovarjati o neki finančno zasebni zadevi, ki vas tare. Pred kratkim ste šele izoblikovali idejo, kako bi naredili velik preskok naprej, a imate dvome. Zato bi bilo dobro organizirati miren večer z osebo, ki ji zaupate in temeljito predebatirati vašo idejo. Ne zaletavajte se na slepo, vsak korak razmislite, če želite, da ideja obrodi sadove. Prisluhnite.

Horoskop julij Dvojčka

horoskop_dvojčka

Samskim se obeta vroč teden, če ne celo vroč mesec. Izžarevali boste energijo, kot še nikoli, imeli boste toliko snubcev in snubk, da se bo resnično težko odločiti. Skušajte se toliko zbrati, da vam od lepote ne otrpnejo kolena, kajti osebo, ki si jo boste izbrali za doživljenjskega partnerja, mora krasiti še kaj drugega, kot lep obraz. Naj vas intelektualno spodbuja, to potrebujete v tem obdobju.

Horoskop julij Rak
horoskop_rak

Manjka vam svetega prostora za vašo utrujeno dušo. Najbolje bi bilo, da si vzamete nekaj dni sami ali v dvoje in se umaknete v naravo, v samoto. Potrebujete namreč osebno refleksijo, kje ste in kam potujete. Ta dva vprašanja vam jemljete energijo in moč za življenje. Naredite to zase, da si napolnite baterije. Potem bodo stvari bolj jasne in tudi odgovore na nekatera vprašanja boste dobili.

Horoskop julij Lev

horoskop_lev

Toliko družabnosti in dogodkov in vabil, kolikor jih boste deležni v tem tednu in mesecu, pa še niste doživeli. Navdušeni boste nad fluktuacijo vsega dogajanja, samski boste kar lebdeli nad tlemi, saj vam bodo ponujene takšne in drugačne priložnosti za delo, napredek in ljubezen. Resnično vas univerzum ljubi in vam bo ponudil vsako človeško izkušnjo, ki jo lahko doživite. Pazite samo, da ne pregorite.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop julij Devica

horoskop_devica

Luna, ki se približuje ne bo ugodna. Morali boste vložiti vse napore, da se ne boste zapletli v prepire tako v službi kot v privatnem življenju. Nekatere odločitve bodo padle, ki vam bodo hodile narobe, želeli boste skomunicirati drugačen izid, a žal ne bo šlo. To vam bo popilo še tisto malo energije, ki vam je že tako primanjkuje. Morali si boste vzeti nekaj dni za oddih in temeljit razmislek, kam greste in kako.

Horoskop julij Tehtnica

horoskop_tehtnica

Čuden teden bo pred vami, vendar za vas pozitiven. Spoznali boste neko osebo ali pa jo že poznate in si boste želeli njene oz. njegove bližine. Ta oseba vam je specialno zanimiva zato, ker živi na popolnoma drugačen način kot vi. To poznanstvo pa lahko ogrozi tudi vaše razmerje, če ga imate. Kajti, vleklo vas bo k tej dotični osebi, kot magnet in ne boste se upirali. Morda se tudi razidete.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop julij Škorpijon

horoskop_škorpijon

Že tako imate močno intimno povezavo z vam drago osebo, sedaj pa boste našli način, preko katerega boste ljubljeno osebo popolnoma obnoreli. To bo odprlo novo pot v vajinem odnosu, po kateri se bosta z veseljem oba pognala. Prinesla bo velik uspeh na osebni ravni in tudi v finančnem vidiku. Počela bosta nekaj skupaj in oba bosta pridobila s tem. Začnita načrtovati, kajti sanje se vama bodo uresničile.

Horoskop julij Strelec

horoskop_strelec

Želeli si boste narediti nekaj, s čimer se boste trajno obvezali bodisi k nekemu projektu ali neki osebi. O tem razmišljate že nekaj časa, vendar se nikar brezglavo ne zaletite. Če vam je ideja všeč sedaj, vam morda čez nekaj let ne bo. Temeljito premislite vse možne scenarije, ki jih takšna odločitev lahko potegne za sabo. Morda bi bilo bolje neko poskusno obdobje, da preverite, če bi stvar stekla.

Horoskop julij Kozorog

horoskop_kozorog

Vaši strahovi se bodo uresničili, ker tako sami želite. Z razmišljanjem o njih in mentalnem premetavanju različnih scenarijev, kako naj bi se uresničili in kdaj, kličete nadse samo nesrečo. Zapomnite si, da kar pošljete v univerzum v obliki misli ali energije, se vam lahko vrne nazaj na Zemljo, tako da se uresniči. In še druga stvar; nekaj, kar niste pripravljeni spustiti, nikoli v resnici ni bilo vaše.

Horoskop julij Vodnar

horoskop_vodnar

Ponovno boste odkrili tiste metuljčke, za katere ste mislilli, da so jih sposobni čutiti samo sveže zaljubljeni pari. Tokrat se boste prepričali, da je moč misli neskončna in da ste vi tisti, ki upravljate s svojo usodo. Ne dovolite, da vam vsiljene misli in negativizem drugih kvari užitke, ki ste si jih sposobni sami pričarati. Te lekcije pa lahko naučite tudi drugih ljudi. Zato ne oklevajte, ker ste na pravi poti.

Horoskop julij Ribi

horoskop_ribi

Prijateljstvo bo prešlo tiste meje, preko katerih niste želeli in sedaj vidite, kako neprijetno vam je. To boste morali ustrezno nasloviti in prekiniti nemudoma. Če se boste izogibali, ne boste ničesar rešili, lahko le izgubite vse tisto, za kar ste trdo delali. Tudi težave s partnerjem se lahko pojavijo, saj si ljudje ponavadi mislimo, da drugemu tako ustreza. Nastopite ostro in dajte vedeti, kje so vaše meje.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji