SPOROČILA NAJDENIH KOVANCEV, KAJ VAM SPOROČAJO

Včasih najdemo kakšen kovanec, ki se navadno sveti in ga je lažje opaziti. Ali ga poberemo ali ga zanemarimo, je naša odločitev. Vendar se mogoče premalo zavedamo, da je prava vrednost najdenega kovanca v numerološkem sporočilu, ki nam ga ponuja njegova vrednost oziroma njegovo število. Za podrobnejše razlage števil, kovancev oziroma števil, ki se vam prikazujejo, pa nas lahko vedno pokličete na telefon 090 30 47 in obrazložila vam bom pomen vaših števil.

Numerologinja Anka

Število 1

Nam sporoča, da nas v nekaj dneh čaka neka nova sprememba, nov začetek, nov izziv ali napredek. Da smo na pravi poti, čeprav nas včasih življenje preizkuša. Zatorej smo lahko mirnejši in se lažje posvečamo trenutnim obveznostmi.

 

Število 2

Simbolizira sodelovanje z drugimi, da bi hitreje in lažje dosegali želene cilje. Kadar se sami v sebi obremenjujemo z določeno zadevo, se preprosto ustavimo in ne moremo nekaj časa naprej (od 2 tednov do 2 mesecev). Zato bolj zaupajmo določenim osebam, ki nam lahko pomagajo.

 

Število 5

Nam sporoča, da nas v prihodnjih petih tednih čakajo izzivi, spremembe, odločitve tudi novi začetki, vendar moramo ostati objektivni in odločni. Le na tak način bomo bili uspešni pri morebitnih spremembah, ki nas bodo vodile do ciljev.

 

Število10

To število predstavlja bujenje in je znak, da moramo posvetiti pozornost nekaterim stvarem in bolj verjeti svojim instinktom. Slednje nam bo pomagalo do trdnosti lastnih odločitev, ki nas bodo vodila v pravo smer, lahko že v tekočem mesecu.

 

Število 20

Nam sporoča, da imamo odvečne ali nepotrebne strahove v sebi, ki nam ne dopuščajo pravega napredka. Ti nepotrebni zaviralci nas bodo omejevali (lahko tudi do 20 dni), oziroma vse dokler jim bomo to sami dovolili. Torej moramo bolj zaupati vase in biti odločnejši.

 

Število 50

Simbolizira komunikacijo vseh vrst, zato je potrebno deliti ideje, mnenja, sprejemati pohvale in kritike, da bi naši cilji bili doseženi kot si želimo. Kadar se prehitro odločimo za nekaj, imamo lahko pri tem tudi polovično izgubo. Zato je vredno razmisliti kaj in kako. Za vas pripravila, numerologinja Anka

komentarji