Julijski horoskop Astrohiše

Tedenski_horoskop_Astrohise

Poletje, končno smo ga dočakali! Ja, toplo vreme in prijetni poletni žarki nas razvajajo in nam ponujajo možnost poletnih radosti in avantur, ki nam poživijo našega duha. Nahajamo se v mesecu juliju, v znamenju raka, ki s svojo umirjenostjo in nežnostjo obljublja množico prijetnih doživetij. Kaj nas čaka v tem tednu na področju ljubezni, odnosov,… Preberite si opis svojega znamenja in bodite ozaveščeni!

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop julij Oven

horoskop_oven

V tem tednu boste tako evforični, da lahko storite kakšno neumnost, ki jo boste kasneje grenko obžalovali. V trenutku, ko boste želeli zapraviti vse svoje prihranke, se vam bo zdela ta ideja fantastična, saj boste popolnoma navdušeni nad dobro voljo in družbo, a že naslednji dan vam bo zelo žal. Zaradi momenta veselja ne smete zavreči leta vašega truda preč. Malce se brzdajte in umirjajte, če vam misli prekriža nora ideja, jo predihajte in izpustite od sebe.

Horoskop julij Bik

horoskop_bik

Končno se boste vsaj malce osvobodili vašega ega in skušali povedati tisto, kar vam leži na duši. Spoznali boste, da ni tako težko in da morate le malo popustiti, da bi pridobili veliko. Zato boste poklicali osebo, ki ji že dlje časa želite povedati pomembna čustva in občutke, ki jih čutite do nje, pa vam vaš ponos tega ni dopuščal. Presenečeni boste nad odzivom in vaše poletje se bo začelo šele sedaj.

Horoskop julij Dvojčka

horoskop_dvojčka

Partner ali bližnji prijatelj vas bo končno spomnil, da imate skrit talent, ki ga niste želeli razkriti. Sedaj je pravi čas, da to storite in zablestite v soju žarometov, kot pravijo. Spoznali boste, da vas je zadrževala trema, sram in premalo samozavesti. Ko boste slišali od osebe, do katere gojite čustva, da ste posebni in unikatni, šele potem boste verjeli in se razcveteli kot pozna roža. Tej osebi boste večno hvaležni.

Horoskop julij Rak

horoskop_rak

S partnerjem bosta prišla do spoznanja, da sta oba ranjena vojaka v bitki, ki traja predolgo. Vse, kar morata narediti je, da se samo ustavita in začneta drugje, skupaj. Vajino trpljenje in težave imajo moč nad vama samo dokler bosta to dopustila. Lahko odnehata od bitke, ki ne vodi nikamor, le vama škoduje in začneta uživati. Lahko pa se uničita. Vrzita vse, kar vama ne služi več, stran in začnita novo poglavje. Močna in srečna. Moč je pri vaju.

Horoskop julij Lev

horoskop_lev

Planeti bodo slabo vplivali na vas, zato je bolje, da se umaknete vase in vsaj za nekaj dni ne komentirate vsega, kar vam pade na pamet. Nekoga bližnjega lahko s svojimi zlobnimi besedami močno prizadenete in nikoli ne bo več med vama tako, kot je nekdaj bilo. Zato bodite pozorni na svoje misli in jih odganjajte, sploh slabe. Proti koncu tedna bo že bolje in lahko se boste veselili vseh praznovanj s svojimi dragimi, ki prihajajo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop julij Devica

horoskop_devica

Edini prijatelj, ki je z vami iskren, vam bo povedal resnico pa še takrat boste znoreli nad njim. Skušajte se zavedati, da vam bo pokazal ogledalo, v katerem morate prepoznati, kako zelo ste zavozili, saj so vas vaši bližnji peljali v slepo ulico iz svojih egoističnih potreb. V senci svojih staršev lahko živite do konca, lahko pa poslušate prijatelja in se osvobodite. Šele svobodni boste resnično živeli in ljubili. Do takrat vas bo vsaka oseba zapustila, ko bo spoznala, kako odvisni in nemočni ste. In to po svoji volji.

Horoskop julij Tehtnica

horoskop_tehtnica

Zaupali boste napačni osebi in ta vas bo grdo izdala. Preden boste šli k dotični osebi po nasvet, se dobro pomenite sami s seboj. Vprašajte se, če je ta oseba prava in kaj boste s tem pridobili. Ta oseba bo isti moment raztrobila vaše težave vse naokrog in vaše lastne besede vas bodo ugriznile nazaj tako močno, da boste težko popravili škodo. Premislite, kdo so vaši prijatelji in kaj lahko zaupate komu. Morda je bolje, da ste tiho in naredite po svoje. Bolj boste srečni.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop julij Škorpijon

horoskop_škorpijon

S partnerjem boste imeli polne roke veselega dela. V veselem pričakovanju pozitivnih novic, bodisi naraščaja, selitve ali pa finančnega priliva, boste srečni, kot že dolgo ne. Negujte, kar imate, ker je izredno redko. Vse ostalo lahko počaka, ni pomembno. Vi in vaš partner sta trenutno na prvem mestu in tako naj tudi ostane. Po dolgih letih iskanja, je tudi vam pomagala dobra vila. Kdor pa še čaka vilo, naj ne skrbi, je že za ovinkom.

Horoskop julij Strelec

horoskop_strelec

S partnerjem se nikakor ne bosta strinjala o določeni temi, zato nehajte zapravljati čas. Raje predlagajte, če je možno, da s to razliko živita dalje ali bo to tisto, kar vaju bo razdvojilo. Pogovor o tem bo bolj ploden in vsaj nekam bo pripeljal. Od tam naprej, boste nadaljevali lažje in z bistrejšo glavo. V vsakem primeru vas čaka sreča in veselje na koncu, sami ali ne. Poskrbite zase, ker nihče drug ne bo. Počnite stvari, ki vas spravljajo v dobro voljo.

Horoskop julij Kozorog

horoskop_kozorog

Ta teden ne bo lahek za vaše ljubezensko življenje. Planeti bodo slabo vplivali na vas in vi boste iskali dlako v jajcu ter se želeli prepirati za nepomembne stvari. Globoko v sebi se boste zavedali, da je to brezveze, a boste kar nadaljevali in vztrajali. Kot če bi bili popolnoma samouničevalni. Draga oseba tega ne bo dolgo trpela, zato razmislite, če želite podreti trdne mostove zaradi kapric in trenutne volje. Raje se odločite za izlet in veselje, vi upravljate s svojo usodo.

Horoskop julij Vodnar

horoskop_vodnar

Morda se boste zapletli v vroče argumentiranje, ki mu ne bo videti konca. Po nekaj urah ne boste več vedeli, zaradi česa se sploh prepirate. Zato bi bilo bolje, da sploh ne začnete. Nič ni tako pomembno, da bi se morali kregati. Zato bodite gospodar svojega uma in srca. Vi kontrolirate zaradi česa se boste kregali in zaradi česa ne. Videli boste, da je vse zelo enostavno in da smo ljudje tisti, ki zapletamo po nepotrebnem. Živite ljubezen.

Horoskop julij Ribi

horoskop_ribi

Dokler bo vse ok, živite v pravljici. Ko se pojavijo težave, ste presenečeni. Tokrat bodite pripravljeni na vse, kar bo še prišlo. Kjer je ljubezen, se vse da narediti in izvesti. Nič ne bo nemogoče za vas in vselej boste stali ob strani vam dragi osebi. Skupaj bosta prebrodila vse težave in obdobja, ki sledijo bodo zelo prijetna. Za nepomembne stvari se ne boste kregali. Na koncu ljubezen zmaga.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji