Tedenski horoskop za oktober

Tedenski_horoskop_Astrohise

Oktober, mesec tisočerih bar, ki nas razvajajo s svojo pisanostjo nam ponuja tudi odlične možnosti za ljubezen in krepitev medsebojnih odnosov. Tako kot so barve pisane, je pisana tudi naša srčnost in duša, ki si želi bližine in biti ljubljena, biti nekomu pomembna in v nekoga sigurna. V tem mesecu vam priporočamo, da si dovolite k sebi spustiti več ljudi in jim dajte možnost, da se dokažejo. Dajte jim možnost, da vam pokažejo, da so lahko tisto, kar si vaše srce želi. Odprite svoje srce in dovolite si biti ljubljeni.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop oktober Oven

horoskop_oven

Imeli boste občutek, da vaše boljše polovice ne zanima vaša kariera, zato se boste maščevali na malceotročji način. Namreč svojo ljubezen do te osebe boste zadržali oz. prikrili, a s tem boste kaznovali inprevarali samo sebe. Resničnih čustev ne smete tako manipulirati ter jih uporabljati v slabe namene.Skušajte se odkrito pogovoriti s partnerjem, kje je težava in kako bi jo lahko odpravila. Odkrit pogovorje vse in največ, kar si lahko nudita, da ljubezen ostane neomadeževana.

Horoskop oktober Bik

horoskop_bik

V tem tednu vam bo v veliko pomoč Merkur, ki bo povzročil neverjetno ujemanje z vam drago osebo,s katero se boste lahko iskreno pogovarjali in besede ne bodo le prazen govor pač pa bodopodkrepljene z dejanji. Prvič se boste počutili razumljene in odobravane. To je tisto, kar ste čakali vpoplavi vseh lažnih dražljajev in ljudi, ki so vas obkrožali. S to osebo je vredno nadaljevati in sepotruditi okoli vsake malenkosti.

Horoskop oktober Dvojčka

horoskop_dvojčka

Planeti in vaša usoda vam bodo malo ponagajali ali pa nasprotno, morda vas naučijo lekcijo namreč,na vašo pot prihaja oseba s temno platjo osebnosti ali s temnejšo preteklostjo, ki vas bo zelo zanimala.Vedite, da takšni osebi niste kos v nobenem pogledu in da vas bo po vsej verjetnosti izkoristila terzapustila. Ne zanašajte se na najstarejšo napako na svetu, da boste to osebo spremenili, ker je ne boste.Očitno pa rabite to izkušnjo, iz nje boste prišli modrejši.

Horoskop oktober Rak

horoskop_rak

Postali boste bolj taktični, kot ste bili do sedaj. Vladali so vam agresivni planeti, ki so iz vas izvabljalile prvinsko reakcijo, ki pa je bila vedno boj. Sedaj se boste malce potegnili nazaj, kot puščica, ki jo jetreba navleči na lok, da se potem izstreli, tako boste tudi vi. Nabrali vse informacije, ki jih potrebujete,se opremili in izstrelili. Naravnost na sovražnika, ki ga boste premagali in vas bo moral tokrat resničnopustiti na miru. Zmagali boste, potem pride mir in ljubezen.

Horoskop oktober Lev

horoskop_lev

Nekatere investicije so se vam lepo izšle in se bodo tudi obrestovale, tokrat pa morate prihraniti nekajsredstev, saj v družini prihaja do sprememb, ki bodo zahtevale kakšno finančno injekcijo. Svojimnajdražjim boste najprej priskočili na pomoč brez oklevanja, tudi tokrat ne bo drugače. Vam dragaoseba vas bo podpirala tako kot vedno in nimate se česa bati. Včasih vam ponagajajo planeti, a vse sevrti.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop oktober Devica

horoskop_devica

Še vedno globoko razmišljate, kako je mogoče, da življenja vseh ostalih bežijo mimo vas, se jimdogaja veliko in resnično živijo, vi pa kot da vegetirate na enem in istem mestu. Čutite, da ste mrtvi odznotraj, mehansko opravljate vsa opravila in še bolj avtomatsko ostale avtonomne funkcije. Morali seboste zbuditi, če se želite še kdaj zaljubiti ali resnično živeti. Vprašajte se, zakaj vsi odidejo. Ker sevas ne da premakniti iz določenega razmišljanja. Morda je to razmišljanje posledica trajnemanipulacije s strani domačih. Če si poiščete strokovno pomoč, boste prej prišli do odgovorov.

Horoskop oktober Tehtnica

horoskop_tehtnica

Bolj boste tehtali, manj boste dosegli oziroma zgradili v življenju. Pri nekaterih zadevah je treba vztrajati leta in leta, spet druge je treba hitro opustiti ter prepoznati kot nevredne. Vi pa ste nekje vmes, ne tu in ne tam. Tako vam tudi planeti težko pomagajo s svojimi energijami in vplivi, saj imate čestokrat spremenljivo naravo in so vaše odločitve osnovane na majavih tleh. Zberite se in sledite tistemu, ki vam veliko pomeni.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop oktober Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ljubezen in še enkrat ljubezen, to je tisto, kar je končno vaše vodilo v življenju. Predolgo ste bili vtemi in pregloboko ste trpeli, da bi to trajalo še naprej. Dosegli ste svoje dno in se sami vzdignili iznjega. Sedaj uživate življenje in se veselite vsega, kar prihaja, saj bo samo še boljše. Vsi planeti sovam naklonjeni, zvezde vas obožujejo. Ste pogumni in drzni. Borili se boste za vse, kar vam pripada.Ste pa tudi oboževani s strani ljubljene osebe. Tega ne pozabite.

Horoskop oktober Strelec

horoskop_strelec

V tem tednu vam je naklonjena velika sprememba. Pokazala se bo v obliki izziva, ki ga boste sprejeli.Potem bo vse drugače. Kar ste mislili, da veste, bo pozabljeno. Kar ste verjeli, neverjetno in kar steljubili, se bo izgubilo v prvi jutranji rosi. A do večera se lahko vaše življenje spremeni za celotenobrat. Morali se boste uščipniti, v strahu da ne sanjate. Vzemite vse, kar vam pripada, to je vašaizhodna točka tega življenja.

Horoskop oktober Kozorog

horoskop_kozorog

Najbolj boste zadovoljni s stalnico, ki vas spremlja. Navsezadnje ste se borili za takšno stalnico inupate, da bo tako ostalo še nekaj časa. Ne marate velikih sprememb in za vas je stanje najboljše, če jestatično ter takšno, kot ste ga sami zastavili. V tem stanju uživate in ljubite. Ko pride do spremembe,pa doživljate stres. V tem tednu bo morda mali stres povzročil dejstvo, da vam bo zavrela kri moratese osredotočiti na to, da vam bo ta mala sprememba drastično izboljšala življenje.

Horoskop oktober Vodnar

horoskop_vodnar

Naredite načrt, kaj bi radi od življenja, kaj bi radi v tem tednu, pogovorite se z drago osebo in skušajteslediti dogovorjenemu. Včasih sami spremenite načrte, ne vedoč, da drugim s tem povzročite stres, stepa odvisni v nekaterih projektih tudi od drugih in takšno obnašanje bo vedno sprejeto odklonilno.Zlasti se skušajte držati tistega, kar boste dogovorili v kratkem, ker bo zelo pomembno za vaše osebnoživljenje in ljubezen.

Horoskop oktober Ribi

horoskop_ribi

Po letih samote, čeprav ste bili obkroženi z ljudmi, po letih hladnosti, čeprav niste spali sami, vam jekončno posijalo sonce in ste začeli živeti. Od sedaj naprej prihajajo same dobre stvari, novo življenje,poroka, naraščaj, selitev in obilo zdravja. Vsega tega si niste mogli zamisliti niti v najbolj divjihsanjah, a kolo sreče se obrača in za vas se je sedaj obrnilo navzgor. Že v tem tednu boste izvedelisuper novice, ki vas bodo samo ponesle naprej.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji