TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE

Tedenski_horoskop_Astrohise

 

LJUBEZEN: Kaj se vam obeta na področju ljubezni v tem tednu? Za vse vas samske, ki imate že nekaj časa ogledano svojo simpatijo, je sedaj čas, da se ji na diskreten način približate in ji poveste kaj vam leži na srcu. Ne bojte se negativnega odgovora, saj vas bo le ta opogumil, da boste spoznali kaj je tisto, kar zares ljubite in iščete in kaj je tisto, česar v svojem življenju nočete.

Namreč, v življenju se srečujemo z mnogoterimi ljudmi in četudi bi radi z nekaterimi na vsak način radi poizkusili ljubezen, nam žal ni vedno tako naklonjeno, zato ne obupajte, kajti spoznanja, ki jih boste osvojili vas bodo usmerila na novo pot priložnosti in sicer bližje vaši pravi ljubezni.

Ljubiti pomeni v prvi vrsti ljubiti in poznati samega sebe! Ko boste spoznali ljubezen do samega sebe, boste veliko bolj odprti za nudenje ljubezni bližnjemu oziroma partnerju.

Veliko srčnosti in uspešnosti vam želimo v tem tednu in v prihajajočem obdobju.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop november Oven
horoskop_oven

V tem tednu je idealen čas za celjenje travmatičnih ran in spominov iz preteklosti. Zato se potrudite in izkoristite ta čas zase in za zdravljenje duše. Skušajte si dopovedati, da si morate odpustiti in odpustiti tudi drugim, predvsem tistim, ki so vas prizadeli. Dokler tega ne boste zmogli, ne boste mogli naprej. Če ste bili izkoriščeni, še ne pomeni, da niste vredni nove ljubezni. Morali boste podreti stare vzorce in začeti znova. Ljubezen vas bo našla, ko boste pripravljeni.

Horoskop november Bik

horoskop_bik

Zagotovo ste zmagali, v tem magičnem času vam bodo planeti tako zelo naklonjeni, da boste končno doživeli tisto pravo ljubezen, ki si jo vsi želijo, pa jo dobijo samo v knjigah in filmih. Videli boste, da je življenje lahko lepo, ko znate odpuščati in ko uvidite, da niste odgovorni za cel svet in da konec koncev lahko vplivate le nase in morda še na svoje bližnje do neke mere. Odpustite si in živite svoje življenje, zato ste tukaj. Ljubite.

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčka

Samski boste ugotovili, da je najboljši način najti novo ljubezen tako, da izboljšate sebe na vseh področjih, spiritualno, čustveno in fizično. Še vedno je prostor za izboljšave in še vedno se lahko spremenite. Zato naredite to, bili boste bolj srečni, predvsem pa boste spoznali osebo, ki vas bo vredna, ki si jo želite in takšno, kar je najpomembneje, s katero lahko preživite svoje življenje.

Horoskop november Rak
horoskop_rak

Zdelo se vam bo, kot da vsi želijo delček od vas ali celo vas same. To vam bo vzelo veliko energije in časa, predvsem pa vi ne boste imeli nič od tega. Morali boste postaviti jasne meje, do kje se boste razdajali in od kje naprej ni vstopa za druge osebe. V nasprotnem primeru boste ostali samo še prazna lupina, brez esence. Te pa vam ne sme zmanjkati, ker boste potem izgubili svojo pot.

 

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Končno se bodo podrli vsi zidovi med vami in vašimi bližnjimi. Prav tako boste podrli zidove in odkrili maske tudi pri drugih ljudeh, prijateljih, znancih in celo v službi. To bo za vas zelo osvobajajoče in spoznavno, saj boste lahko začeli čisto novo pot, z novimi ljudmi in novimi cilji v življenju. Počutili se boste, kot da bi se na novo rodili. Nič iz vaše preteklosti ne boste vzeli s seboj, to vas bo navduševalo z novim upanjem in energijo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Spoznali boste, da niste najpomembnejši na svetu, najboljši od vseh ali najlepši. Morda v svojem svetu ste, kar je celo prav, a vseeno se morate znati obnašati tudi navzven, na svetu je veliko ljudi, ki bodo vedno boljši ali lepši ali sposobnejši. Vi morate delati na sebi tako, da boste zadovoljni s seboj, morate nehati s primerjavo z drugimi, ker to vodi v stalno nezadovoljstvo. Ustvarite si svoj raj.

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica

Tokrat boste bili zelo frustrirani s svojim partnerjem, ne bo vam všeč, kako se je razmerje začelo razvijati in obračati, to vam ne bo ustrezalo, ker ste imeli svoj načrt. Ta se pa zdaj ne bo uresničil, ker ste že na začetku razmerje temeljili na nekateih lažeh, ki jih vlečete s seboj stalno. Iz preteklosti imate s seboj okostnjake, ki vam uničujejo življenje ampak morate se zavedati, da jih sami s seboj vlačite. Prekinite že enkrat s stvarmi, ki so mrtve.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Tokrat boste sijali kot še nikoli prej, to vam bo prijalo in zaradi tega boste privlačili ljudi k sebi, tiste prave ljudi, ki jih trenutno potrebujete. To vam bo odprlo mnoge poti v nove smeri, v tiste smeri, ki si jih želite. To naredite in vaše življenje bo takoj drugačno, bolj smiselno, manj kaotično, to vas bo pomladilo in naredilo neustavljivo privlačne. Vam draga oseba vas bo podpirala in vas bo spodbujala k osvojitvi novim ciljem. Srečni boste.

Horoskop november Strelec

horoskop_strelec

Tokrat se boste ukvarjali s stvarmi, s katerimi se niste hoteli dolgo ukvarjati, to vam bo vzelo nekaj energije in veliko volje. Vaš partner vas pri tem ne bo podpiral, ker mu je udobno tako, kot je, situacija nespremenjena. Zato boste morali začeti z delom sami in se počasi prebijati naprej. Ne boste imeli podpore, vendar je to vaša življenska preizkušnja, ki jo boste morali sami prebroditi, iz nje boste vstali močnejši.

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog

Ne boste mogli mimo tega, da je nekje v vaši bližini oseba, ki leti pod magnetičnim radarjem in vas omamlja. Ta oseba bo tako zelo magnetična, da vas bo preganjala celo v vaših sanjah. Mogli se boste odločiti kako boste nadaljevali. Spremenili boste svoj način življenja v celoti, začeli se boste dobivati z drugačnimi ljudmi kot doslej, morda se boste celo odselili iz udobja, ki ga poznate sedaj. To bo dobro za vas.

 

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

Tokrat boste našli osebo, s katero se boste tako močno ujeli, da ne boste želeli preživeti niti minute več stran od te osebe. Začela bosta na profesionalni ravni oz. se bosta spoznala preko enega posla, tako se bosta že takoj zmenila, da začneta nek posel skupaj in od tam naprej se vam bo vse spremenilo. Zna se zgoditi tudi, da se boste ločili od sedanje službe in družine, vendar se vam bo začetna izguba zdela minimalna napram tistemu, kar boste pridobili. Zelo vas bo osrečilo.

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Če ne vidite pri osebi mentalne ali spiritualne povezave, potem za vas oseba ni zanimiva, fizično vas že dolgo časa več ne zanima. To pa zato, ker ste se spremenili, svojo vibracijo ste dvignili na nov nivo in postali ste malce bolj razsvetljeni. To vas bo vodilo k osebi, ki bo postala vaš novi učitelj in sopotnik. To je pa tisto, kar dejansko iščete, čeprav se morda še ne zavedate tega v celoti. Srečni boste.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji