Tedenski horoskop Astrohiše za oktober

Tedenski_horoskop_Astrohise

Tedenski horoskop nam za ta teden napoveduje kar nekaj soočenj, in sicer na način, da boste dorekli določene zadeve, ki jih puščate še iz preteklosti. Obetajo se spremembe in ureditev nesoglasij tako v domačem družinskem krogu, kot tudi v službi. Našli boste prave besede, da bodo kompromisi stekli in boste lahko zadihali na polna pljuča ob ljudeh, ki jim zaupate.

LJUBEZEN: Tudi v ljubezni se obetajo spremembe, saj se v času proti zimi nekako ljudje obnašamo drugače in iščemo tisto sigurnost, s katero bi si krajšali zimske in mrzle dni. Prepustite se ljubezni, saj je le ta vedno okoli vas, samo zaradi takšnih in drugačnih razlogov, je ne prepoznamo vedno in nam priložnosti bežijo iz rok. Odločite se za ljubezen, in našli jo boste! Odločite se za ljubezen in ljubezen bo našla vas!

Veliko srčnosti in uspešnosti vam želimo v tem tednu in v prihajajočem obdobju.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop oktober Oven
horoskop_oven

Pred vami je teden mentalnega in duševnega čiščenja. Vse nedorečene zadeve, pogovori, ki so ostali v zraku in obveznosti, ki niso bile izpolnjene, prav vse boste privlekli na dan in ne boste se ustavili, dokler ne boste prišli bistvu do dna. Nič manj kot resnica, vas ne bo zadovoljila. Tokrat boste zahtevali tudi od svojega partnerja naravnost resnico in predvsem premike naprej. Ne boste pa zadovoljni s tem, da vam poleg šefa tudi partner diha za ovratnik.

Horoskop oktober Bik

horoskop_bik

Ko gre za vpliv Jupitra, je ljubezen grandiozna. In to boste občutili na svoji koži ravno v tem tednu. Ne bo vam vseeno in še kako se vas bodo dotaknile najbolj pereče zadeve, ki so ostale nedorečene, vendar brez skrbi. S pomočjo Jupitra boste v tem tednu zmagali. Torej, če ne rešite odprtih dilem zdaj, jih še dolgo ne boste mogli. Izpustite vse iz rok in se lotite tistega, kar vam ne pusti mirno spati. Zelo boste zadovoljni.

Horoskop oktober Dvojčka

horoskop_dvojčka

Nevarne igre vam pretijo v tem tednu, a kaj, ko si ne boste mogli pomagati, niti se upreti. Zadeva, ki se vleče že iz prejšnjega tedna, vam resnično ne bo dala spati. Na vsak način se boste želeli dobiti z neko osebo, a ta oseba žal ni vaš partner oz. boljša polovica. To boste skušali storiti v tajnosti in že boste pri skoku čez plot. Opravičevali si boste vašo namero s tem, da imate s to osebo bogato zgodovino in hkrati se boste spraševali, zakaj ste jo izpustili iz rok. Ni nasveta, sledite duši.

Horoskop oktober Rak
horoskop_rak

Vezani se boste zapletli v finančni prepir, ne dovolite, da vam uniči osebno srečo in mir. Pretehtajte vse argumente, morda ima vaš partner boljšo idejo, dopustite to možnost, v nasprotnem primeru si boste močno zagrenili zasebno življenje. Samski pa boste priča nenavadnim dogodkom in izjemnim osebam, s katerimi boste želeli prebiti kar največ časa, to storite, saj se lahko marsikaj naučite in tudi pridobite. Uživali boste.

 

Horoskop oktober Lev

horoskop_lev

Tipično imate radi pozornost in zasipanje z njo, toda tokrat vam domači ne bodo uspeli prebrati misli, morali se boste odpreti in spregovoriti o perečih zadevah in o stvareh, ki bi jih radi rešili. Stopite ven iz levjega ponosa in spregovorite, ne bo vam žal, kajti zadeve se bodo lahko rešile že do konca tedna. Nikar misliti, da bo šlo samo od sebe, vsako osebo, s katero želite razjasniti stvari, jo povabite v tem tednu na iskren pogovor. Na koncu tedna boste zadovoljni.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop oktober Devica

horoskop_devica

Nekateri predlogi od domačih se vam bodo zdeli nadrejeni do vas, tega ne boste zlahka pogoltnili, občutek boste imeli, kot da ste izgubili svoj glas v skupnem odločanju oziroma kot da vas ne jemljejo resno, lahko vzklikne prepir in lahko boste začeli groziti, da jih boste zapustili oz. se odselili na svoje. To ni dobra taktika, morali boste najti svoje stališče in ga trdno zagovarjati, predstaviti pa boste morali tudi trdne argumente, zakaj tako mislite.

Horoskop oktober Tehtnica

horoskop_tehtnica

Planeti vas bodo ponovno obdarili z magnetnim šarmom, kot že večkrat prej, a žal ta efekt ne traja dolgo, dovolj dolgo, da omrežite novega partnerja, potem pa boste morali dejansko graditi na razmerju. Morda se vam zato razmerja ohlajajo s časom, ker mislite, da bo ta magija delovala stalno. Če se je vaše razmerje ohladilo, ga skušajte ohraniti na drugačen način kot pa z begom v novo razmerje.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop oktober Škorpijon

horoskop_škorpijon

Nujno potrebujete počitek in veliko druženja z vam drago osebo, če je le mogoče, si v tem tednu vzemita precej časa zase, obisk kina, teatra, toplic ali pa jesenski sprehod s čajem in tortico na koncu, karkoli, le da bosta skupaj preživljala čas aktivno. To je tisto, kar v tem tednu najbolj potrebujete. Ne bo zastonj, iz tega druženja se bo poleg utrjevanja vajinih vezi porodila tudi nova ideja o skupni investiciji. Zabavali se boste in spočili.

Horoskop oktober Strelec

horoskop_strelec

Razmišljali boste o tem, zakaj ste še vedno samski. Odločili se boste, da morate enostavno več pokazati, več razkriti in se postaviti v ospredje, zlasti takrat, ko gre za vas osebno. Dovolite drugim, da vas spoznajo, bodite proaktivni. Obeta se vam novo poznanstvo in tokrat ne zadržujte vsega zase, ker vam oseba ne more brati misli, malce drznosti in veliko več odkritosti, to vam bo prineslo v vaše življenje osebo, za katero upate, da jo boste spoznali.

Horoskop oktober Kozorog

horoskop_kozorog

Pripravljeni ste na močno osebo, spoznali jo boste na nekem družabnem dogodku, ki bo povezan z vašim delom. Oseba vas bo fascinirala s svojim močnim stališčem, trdno osebnostjo in lahkotnostjo, s katero bo imela pod nadzorom zahtevne projekte, naloge in predvsem svoje življenje. V preteklosti so vam bile všeč bolj enostavne in zabavne osebe, lahkotnega in lahkoživega značaja, vendar brez prave vsebine. Ti časi so sedaj daleč za vami in iskali boste močnejšo, bolj kompaktno vsebino.

 

Horoskop oktober Vodnar

horoskop_vodnar

Želeli si boste novih avantur, bolj drznega življenja, predvsem pa stopiti izven vaše zone udobja, v kateri ste se našli in v njej počivate že nekaj časa. To se boste odločili nenadoma in o tem obvestili tudi domače ter partnerja. Slednjemu ideja ne bo všeč, saj ni tako močna oseba, kot ste vi in mu/ji cona udobja ugaja. Zgodi se lahko dvoje, vaš partner zraste z vami ali pa sami nadaljujete pot.

Horoskop oktober Ribi

horoskop_ribi

Najbolj globoke in skrite kote vaše osebnosti boste delili z neko osebo, ki vam je dolgo časa draga. To boste storili tokrat zavestno in se ne boste več držali nazaj. Všeč vam bo, kako se bo pogovor razvil in vajino prijateljstvo bo doseglo nove razsežnosti. Ta oseba vas še vedno fascinira na magneten način a nikakor ne v intimnem smislu, za slednje menite, da lahko srečate kjerkoli, za prvo pa zelo težko. Zato boste še naprej negovali ta dragocen odnos.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji